Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vesela, bogami ovaj zadnji komentar ne znam u kom tonu si pisala, ali malo skontajšta si napisala, ili možda ne apceptiramo isto,
Ja zaista o svom krevetu ne volim da pišem ili pričam sa svakim, a pogotovo o seksu, intima je intima, tako da taj podforum što se mene tiće može da ne postoji.
Ali, kako vidim nekima je prijeko potreban, a kako je krenulo uskoro će biti potrebe za još jednim podforumo, ali stručne vrste
ja tebe ne kontam, što ti mene uopće spominješ? ja tebe ne tjeram da pišeš na ovoj temi.... ne znam što si tu, oooo znaaaam Jer je veličina i tebi bitna
Zar ne misliš da nije ok da me stalno citiraš i onda još uz to pričaš da nekom treba stručna pomoć?? kome Alma draga, kome sunce moje
Samo da podrzim veselicu uz danasnji stih: Manje jedi, vise hebi i mirna Bosna.
Generalno- mislim da su bitnije neke druge stvari od velicine...Iz iskustva- muskarci koji se ne znaju ljubiti ili koji nemaju osjecaja za ritam- ne mogu bas ni da iskoriste ne znam kakvu velicinu. Mi, zene, kao uostalom i u svemu ostalome u zivotu, vazda se mozemo snaci i prilagoditi. Najbitnije je da u sexu uzivamo i da...svrsavamo...a kako, gdje i kada- manje bitno . Meni je recimo sex prije poroda i sex poslije poroda- nebo i zemlja. Ne znam kako...dali zbog nekog posebnog dozivljavanja svog tijela ili neceg drugog ali sada je mnoooogo bolje- uprkos hormonima koji su, da se ne lazemo u pubertetu genijalni...dovoljno je da te neko pogleda i pocnes se znojiti , a sad je situacija malo...hladnija pa se treba vise potruditi.
A sto se ismijah dragi boze...vesela ti si kraljica ! Reci ako ti treba ko za ispijanje kafe i pricanje o sl stvarima, ako si iz sarajeva samo zovi! Mislim sto se velicine tice da je obim bitniji, al nije lose kad se i duzina i tehnika tu jos pridruze !
ja nešto jadna nemam iskustva da im znam razliku al čitam i sad skontam: ne puši mi mm, ( prije braka jest jednu gosinu priča a ja ga ne upoznah sa cigarom ) elem tu mu je plus.... visok....plus nos mu bome poglem,plus+plus prsti sve i jedan ''klaviski'' plus+plus+plus stoplao pogolemo jedva nađe cipe u gradu....plus+plus+plus+plus
elem iz vaših iskustava ja sam haman superiška prošla pa neću imati potrebe ni žuditi za nekim novim iskustvom
bome vodimo te... moj nosi međubroj... 46-47... mi posbeno naručujemo njemu cieple i gojzerice
elem u astri ako kupi 46,5 a bome u bati ako naručimo 47 broj...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
jaoooooooo a sad se sjetim jedne prodavačice iz bellsisiime... on kupovao farmerke a ona molim lijepo kaže njemu ''jao što vi imate lijepe duge psste'' ja kontam vidi nake fetiš lujke...al jok zna ona što je to rekla...
elem čovjek uči dok je živ...da sma tada znala za ove prstiće...rekla bih ja njoj...''miči ruke s amojih prstića''
po centa je po centa...vidiš da je bitno
heh moja Galicia nije to baš kod svakog Moja prijateljica ima muža, niži čovjek, naravno manja stopala i ruke a kad mi je u jednoj neobaveznoj priči rekla koliki mu je ja i vjerujem joj, žena nije od posla da laže
Kako sa penisa predjosmo na ruke i velicinu cipela Majke mi draza ova prva tema ali hajde kad ste pocele da i ja svoga opisem nije bas povisok a ni presirok meni tamam Inace uvijek dok govorim nekako mi lakse pokazivati rukama tako da veceras uz kaficu detaljnije dam opis