Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dadada najbolje stavi sliku skulpture , pa na aukciju
nemam skulpturu, ali imam sliku koju mi je crtala drugarica(ona je ušla u umjetničku i na akademiju, ja sam operisana od umjetnosti) i to nekad u srednjoj školi kad mi je bilo o tome interesantno pričati, polemisati i gledati već odavno sam prešla sa riječi na djela
Nego da nastavimo? Mama Alma kad je neko obdaren onda sa njim možeš upražnjavati razne poze, kažu da je to teže sa neobdarenim..... Žene i muškarce veliki penis smatraju snagom i muškošću Penis ogromne veličine može i samim svojim izgledom da uzbudi ženu Ona odmah zamišlja primamljiv seks i već sam taj osećaj uzbuđuje osobu ženskog pola ili spola hahahah što neko reče
Vesela, bogami ovaj zadnji komentar ne znam u kom tonu si pisala, ali malo skontajšta si napisala, ili možda ne apceptiramo isto,
Ja zaista o svom krevetu ne volim da pišem ili pričam sa svakim, a pogotovo o seksu, intima je intima, tako da taj podforum što se mene tiće može da ne postoji.
Ali, kako vidim nekima je prijeko potreban, a kako je krenulo uskoro će biti potrebe za još jednim podforumo, ali stručne vrste
Vesela, bogami ovaj zadnji komentar ne znam u kom tonu si pisala, ali malo skontajšta si napisala, ili možda ne apceptiramo isto,
Ja zaista o svom krevetu ne volim da pišem ili pričam sa svakim, a pogotovo o seksu, intima je intima, tako da taj podforum što se mene tiće može da ne postoji.
Ali, kako vidim nekima je prijeko potreban, a kako je krenulo uskoro će biti potrebe za još jednim podforumo, ali stručne vrste
ja sam takođe negdje čitala da muškarci koji ne puše imaju veći penis ili oni koji prestanu pušiti nakon izvjesnog vremena im poraste :-))) hahahah svašta
Ma svi mi volimo sex,ali eto nekome je prijeko potreban,neko voli i da prica o sexu a neko vrijeme utroseno u pricu sprovodi u praksu... Istog smo miljenja ipak intima je intima i djeli se izmedju partnera....
ja sam takođe negdje čitala da muškarci koji ne puše imaju veći penis ili oni koji prestanu pušiti nakon izvjesnog vremena im poraste :-))) hahahah svašta
Hahaha sta je sa onim crncima koji puse...Teorija je nigdje veze ,samo lupa moze da poveca ili izlet u operacionu salu..
Hahaha sta je sa onim crncima koji puse...Teorija je nigdje veze ,samo lupa moze da poveca ili izlet u operacionu salu..
ja sam primjetila u zadnje vrijeme da dosta muskaraca prestaje da pusi hm.....pa ko zna zbog cega ps:Sto veci to bolje između ostalog...
ja tebe ne kontam, što ti mene uopće spominješ? ja tebe ne tjeram da pišeš na ovoj temi.... ne znam što si tu, oooo znaaaam Jer je veličina i tebi bitna
Zar ne misliš da nije ok da me stalno citiraš i onda još uz to pričaš da nekom treba stručna pomoć?? kome Alma draga, kome sunce moje
ja tebe ne kontam, što ti mene uopće spominješ? ja tebe ne tjeram da pišeš na ovoj temi.... ne znam što si tu, oooo znaaaam Jer je veličina i tebi bitna
Zar ne misliš da nije ok da me stalno citiraš i onda još uz to pričaš da nekom treba stručna pomoć?? kome Alma draga, kome sunce moje
Volim te najviše na svijetu!!!!! Ja krenula nešto ovakvo da napišem.