Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj zene vi ste meni extra bas me oraspolozite sa ovakim temama pa se slatko smijem citajuci vase komentare
potvrdjujem da je sve bitno i velicina,obim i tehnika ali cula sam prica mnogih zena koje su plitke znaci da oprostite na izrazaju nemogu velike da prime pa njima pase taj neki mali penis jer one tokom sexa imaju bolove od te njihove duzine recimo tog nekog velikog penisa pa nemogu sve poze ni upraznjavati vjerovatno je takvima dobra i takva vrsta tih neki manjih penisa do normalnih ali naravno ako se tako dvoje potrefe ako ne stvarno mi je zao takvih zena, bas mi je rodica skoro o tome pricala i ona je jedna od tih koje su plice pa ima bolove tokom sexa
Jedna stara nana iz mog komšiluka je vazda govorila " Ono što je u izlogu, ima i u radnji"
hebote vesela...da ne znam koliko godina imas kontala bih da ti je 16 ...ja sam barem u tim godinama toliko bila fascinirana penisima i sex-om. A tema slicna ima...velicina ili tehnik...tako nesto. A ja ti savjetujem da potrazis knjigu "kamasutra"...fakat je odlicna...i "zadovoljice" sve tvoje potrebe...barem one vizualne i zabavne...mislim za citati
joj ja nisam fascinirana bila sexom u tim godinama tek tamo negdje kasnije.... al što više imam godina sex mi je sve bolji, interesantniji i sve više zauzima prostora u mojim mislila i mislim da je to sjajno
pa zar misliš da nije krasno da ženi u tridesetim godinama pa i onim malo starijim seks bude jako bitan? ajde šta smo znale sa 20??? veze nismo imale sad znam šta hoćuuuu uuu i te kako
hebote vesela...da ne znam koliko godina imas kontala bih da ti je 16 ...ja sam barem u tim godinama toliko bila fascinirana penisima i sex-om. A tema slicna ima...velicina ili tehnik...tako nesto. A ja ti savjetujem da potrazis knjigu "kamasutra"...fakat je odlicna...i "zadovoljice" sve tvoje potrebe...barem one vizualne i zabavne...mislim za citati
Rano si pocela,ja sam u tim godinama skupljala salete i markice,al zato kad sam napunila album,pocela sam razmisljati i o anatomiji
joj ja nisam fascinirana bila sexom u tim godinama tek tamo negdje kasnije.... al što više imam godina sex mi je sve bolji, interesantniji i sve više zauzima prostora u mojim mislila i mislim da je to sjajno
pa zar misliš da nije krasno da ženi u tridesetim godinama pa i onim malo starijim seks bude jako bitan? ajde šta smo znale sa 20??? veze nismo imale sad znam šta hoćuuuu uuu i te kako
joj legenda a ja volim sex od prvog dana to je bila ljubav na prvi pogled
hu kud nisam ranije na teme seksualnost ovdje je vruce
Ja kontala da su fascinirani samo oni koji ne mogu,a ovi koji mogu to vec rade,...normalno je da je svak fasciniran pomalo u nekim normalnim granicama,ali kad postaje opsesija to vec nije u dure
pa zar misliš da nije krasno da ženi u trideset_im godinama pa i onim malo starijim seks bude jako bitan? ajde šta smo znale sa 20??? veze nismo imale sad znam šta hoćuuuu uuu i te kako
a nisam rekla da treba da je nebitan...i istina je da zena sto je starija sex je sve bolji...dok opet nekad ne dodje u fazu opadanja...samo ja recimo nemam potrebe vise da o tome pricam...bas iz razloga sto znam sta hocu i sta mi treba...to konacno i dobijem ...a lijepo se nekad prisjetiti nekih poza...pa onda uzmes kamasutru...pa prelistas...pa isprobas...zavisnosti od raspolozenja..
p.s...imam odlicnu skulpturu za tebe...izlivena je u gusu...zove se "L''puz ku*ac"...mojih ruku djelo ...hos kupiti? ozbiljno
< Poruku je uredio dadada -- 15.11.2011 21:09:10 >
Rano si pocela,ja sam u tim godinama skupljala salete i markice,al zato kad sam napunila album,pocela sam razmisljati i o anatomiji
rano me poceo pubertet drmat...stas mada mogu reci da sam po nekim pitanjima bila pametnija tad nego sad
p.s...imam odlicnu skulpturu za tebe...izlivena je u gusu...zove se "L''puz ku*ac"...mojih ruku djelouser posted image ...hos kupiti?user posted image ozbiljnouser posted image
hej kuku nisam shvatila naziv? ponovi ti ga znači vajala? uh suze me obliše, al super stvar za poklon, majke mi ti se javim kad bude neko imao rodjendan od bliskih prijatelja da ga iznenadim :-))) kod mene su haman svi prijatelji malo "opsjednuti" hahaah i strašno se volimo zezati a budul me kritizirali ima da im kažem "vi nemate pojma šta je umjetnost, umjetnost je k....."