veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: Funky IZVORNA PORUKA: veeseelaa i da tema mi je vrh..... često se zadeveram kad me neko pita jesil sretna, il kad mi neko kaže baš si sretna..... nekad me to iznervira, osobito kad moj uloženi trud u smislu ostvarivanja jednostavno nazovu srećom, halo ba Hm... da... ti žrtvuješ svoje vrijeme, živce, privatni život i šta sve ne da postigneš nešto i onda neka inteligencija dođe i kaže: Blago tebi ili lako je tebi ti si sretna! Kako mudro!!! da, da, baš tako, ja se polomila oko nečeg, malo spavala, puno radila, odrekla se ovog i onog i uspjela realizirati cilj a on/ona kaže: tako ti je kad si sretna osoba , pa bi se odmah posvadjala a ja se nisam naspavala ima hejbet, nosim ko magarac, rušim, bušim, rame uz rame sa mužem il mojim bratom koji mi naravno pomažu u mojim poslovima i sad ja sretna, da jer imam njih a đe je ono vrijedna, marljiva, odvažna, snalažljiva, hitra hahahahah ja bi da me malo pohvale i prosto me materijalne stvari ne čine sretnom al npr mamim osmijeh, Ajšin zvonki poljubac, mužev pogled, bratov zagrljaj, poziv bratičine, pomoć drugom i njegova sreća me tako učine sretnom da mi srce od radosti zaigra.... znate onaj osjećaj kad vam osmijeh ne silazi lica, e to možda zvuči vako i nako al zaista je tako ovo se rimuje i da sretna sam kad popravim raji raspoloženje, kad se s prijateljima tako dugo smijeh da zaboravimo šta ono bi razlog u biti sretna sam jer sam vesela i optimistična, krasno udata, imam divnu obitelj, divnu dijete, i hB radim i svi smo zdravi a to kad npr kupim auto života mi nikada se zbog tako neke investicije nisam aman nešto radovala il doimala sretnom, sve je to prolazno, nek smo živi, zdravi, da je pjesma.... i da nas čuva Bog hehehe što bi rekao Bajaga