|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
12.5.2010 13:30:54   
naša.mrvica
rimljanka cestitam od srca, ma to ti je normalno,neka ti bude zdrava i laka trudnoca i abd bebica.user posted image

Nikad necu zaboraviti kako sam bila sretna s tobom pticice moja.

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1926
12.5.2010 14:08:55   
Rimljankaa
Hvala vam puno!

Malo je cudno,ali ja nemam jos nikakvih simptoma. Osim sto mi je BT 37, koju sam pocela mjeriti s pola ovog ciklusa.

(odgovor članu naša.mrvica)
Neposredna veza do poruke: 1927
12.5.2010 14:11:17   
rossamini
čestitam user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 1928
12.5.2010 14:13:55   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

TRUDNA SAM???? A jojjjjjj... Tako sma zbunjena!! I sretna i cudno mi nekako!! Hvala vam!!! Jao bas sam blesavo zbunjena

user posted image user posted image user posted image ...prvi put nisam znala jesam li dosla ili sam posla...drugi put sam se skulirala aakako bi lakse pregurala to sve..muzu pokazala test i rekla mu "ovako ti izgleda pozitivan test" user posted image

Neposredna veza do poruke: 1929
12.5.2010 14:19:52   
maja78 RR

TRUDNA SAM???? A jojjjjjj... Tako sma zbunjena!! I sretna i cudno mi nekako!! Hvala vam!!! Jao bas sam blesavo zbunjena

hahaha preslatka si, cestitam ti od srca i zelim lijepu i zdravu trudnocu user posted image

svi se tako osjecaju, ja sam hodala u krug po stanu, nisam znala sta cu sa sobom user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 1930
12.5.2010 14:23:07   
Rimljankaa
Ma kao muha bez glave sam. Hodam po stanu i sve u kruh. I idem na ogledalo da gledam stomak-isti je! Bas nevjerovatno,hahaha

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1931
12.5.2010 14:24:03   
rima
cestitam, rimljankaa!!!aaa, super kad si smogla snage da odmah provjeris!neka je sa srecom!da sve  bude dobro!user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1932
12.5.2010 14:25:26   
mala86

Ma kao muha bez glave sam. Hodam po stanu i sve u kruh. I idem na ogledalo da gledam stomak-isti je! Bas nevjerovatno,hahaha

e da mi te sad vidjet,mogu mislit koji osmijeh je na tvom licu!
cestitam od srca,ugodne trudnicke dane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 1933
12.5.2010 14:27:57   
rima
gracanka, jos nisam dobila, ali strah me da kupim test (sve kontam da kad ga kupim dobiti prije nego stignem da provjerim)....danas mi je treci dan da kasni....obecala sam si da cu ako ne dobijem kupiti test sutra 

Neposredna veza do poruke: 1934
12.5.2010 14:31:34   
latika
aaaaaaaaaa cuj trudnauser posted image user posted image user posted image rimljanka cestitam,,bravoooo uzivaj

(odgovor članu naša.mrvica)
Neposredna veza do poruke: 1935
12.5.2010 14:39:13   
Anoniman
Dobro ti imaš živaca čekati do sutra,ja ne bih mogla,mene i sad ubija neizvjesnost,napetost,a još se i ne radi o meni user posted image Ne želiš se razočarati,razumijem to,pa pričekaj do sutra,mada ako se dobro sjećam ukoliko si ostala trudna onda bi već trebala biti 4-5 sedmica trudna,jer ste tad zadnji put skupa bili,ili?Ako je tako onda će ti i najjeftiniji test pokazati user posted image u bilo koje doba dana.Držim ti fige,sretno! I svakako javi

(odgovor članu latika)
  Neposredna veza do poruke: 1936
12.5.2010 14:49:49   
rima
e, ne znam otkuda mi strpljenje!nadam se da ce mi biti kao i rimljanki :)....inace, dovoljno je vremena proslo da bi test mogao pokazati valjan rezultat :)) sutra, sutra! samo da ne dobijem do tada!uh!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1937
12.5.2010 15:40:56   
naidica
rimljanka cestitam od srca!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rima)
Neposredna veza do poruke: 1938
12.5.2010 16:24:19   
ena0002
Rimljanka iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1939
12.5.2010 16:41:46   
Rimljankaa
Hvala vam puno swima! Ja sam jos uvijek pomalo zbunjena. Valjda je to normalno.Jer se osjecam uobicajno,bez ikakvih simptoma.

Rima,nemoj cekati,kupi test i uradi ga..Jos veceras! pa sta bude.On te nece uciniti trudnom,a ako jesi-rasteretice te.

Mislim na sve vas! I zelim vam od srca da sve koje zelite postanete trudnice,a prestanete biti trudilice...

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1940
12.5.2010 21:13:35   
rima
pitanje: koji je test onako otprilike najpouzdaniji?!....pojedoh se sto nisam danas kupila!sutra ujutro prije posla ravno u apoteku!eto, molim vas, drage zene, koji test nije los....kolegica je nedavno radila neki najjeftiniji pokazao joj je neg. i stvarno nije bila trudna, ali je nekakav jedva se vidjela jedna crta i morala je da ukapa na tackicu kapi urina....eto, molim prijedloge....user posted image

Neposredna veza do poruke: 1941
12.5.2010 21:17:20   
malena27 RR
rima ako si trudna, a nadam se da jesi user posted image , pouzdan je i najjeftiniji....
imas gravignost testove, dobri su, kostaju 7 KM... 

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu rima)
Neposredna veza do poruke: 1942
12.5.2010 21:19:52   
rima
hvala, malena!sorry sto sam dosadna, ali je li taj test na principu da se direktno na njega piski ili kako!?hvala jos jednom user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1943
12.5.2010 21:25:50   
rose
rima ja sam koristila gravignost...i mislim da je lakse da ga umocis u urin...onako ako zapiskis sa strana mozda ne bude tacan...ja sam ga umocila i dao mi tacan rezultat user posted image  

(odgovor članu rima)
Neposredna veza do poruke: 1944
12.5.2010 21:28:11   
rima
ok!hvala!sutra je D-day! pa cemo vidjeti!pozdrav od mene user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1945
12.5.2010 21:49:17   
ivana st
Rimljanka čestitam user posted image user posted image user posted image !Uživaj draga u svojoj sreći jer se zaista ništa ne može mjeriti sa ovim trenucima i želim ti prekrasnih user posted image mjeseci!!!

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu rima)
Neposredna veza do poruke: 1946
12.5.2010 22:13:48   
Rimljankaa
Hvala Ivana puno! Zelim da i ti sto prije ugledas svojeuser posted image  

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1947
12.5.2010 22:15:11   
Rimljankaa
Rima,ja sam uzela najjeftiniji test. Ona skroz tanka,kao papirna trakica i umocila ga u urin,danas popodne i pokazao je rezultat. Mislim nije puno bitno koji ces uzeti. Mogla si to i nocas kupiti i uraditi,ako si trudna pokazace..

Sretno!!!!!

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 1948
12.5.2010 22:33:56   
Anoniman
Rima,ja sam radila četiri puta test,i svi su pokazali pravi rezultat.Mislim da nije toliko bitno koja je marka,kasni ti već 3-4 dana,i ako si trudna (a nadam se od srca da jesi!)svaki će ti to pokazati,bar ja tako mislim.Ja sam 3 puta koristila Baby rapid (7 KM),to su oni što se urin ukapa,jednom sam koristila neki lijeve marke,pojma nemam koje 3.50 KM (dođe trakica da se umoči u urin)isto mi pokazao trudnoću u po bijela dana.Tako da mislim da nema potrebe da kupuješ neki najskuplji,svi su pouzdani!

Neposredna veza do poruke: 1949
12.5.2010 23:27:54   
aidicaa
Cestitam Rimljanka user posted image user posted image user posted image , zelim ti ugodnu i skolsku trudnocu i insala zdravu user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 13.5.2010 7:35:20 >

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *