|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
8.5.2010 16:13:23   
milenium
poslije kiretaže ti je sve normalno,može biti da će ti biti drugačije nego košto si dosad dobivala,ciklus ti može trajat sad duže a može i kraće.neka te to ne iznenadi.jer tjelo se još oporavlja i čisti. imala si kiretažu 9.aprila.danas je tek 8.5. što znači da nije još prošlo ni mjesec dana.
sačekajh još par dana pa onda radi test.user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 9.5.2010 9:22:30 >

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 1901
8.5.2010 19:20:50   
rose
moj je ciklus inace 24-28 a nakon kiretaze mi je prva menstruacija dosla tek nakon neka 33 dana

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1902
11.5.2010 11:19:07   
rima
drage zene! ja sam tek postala clan (a vec neko vrijeme posjecujem vas forum i informiram se kvalitetno o svemu i svacemu)....kada je upitanju zatrudnjivanje mislim da jeste najbolje da se uradi test i ode doktoru, ali kao i mnoge od vas, bojim se razocaranja i mislim da je normalno da se od ljudi koji su vec prosli kroz to trazi neki odgovor i nada....zato je divno sto postojite!imam 26 godina(spremna za trudnocuuser posted image ) i prvi put imam neke simptome koji me kopkaju!moj dragi radi lud posao zbog kojega cesto nije tu (nadam se ne jos dugo), i zbog toga znam da su sanse da se desi beba jos prilicno male. medjutim, od zadnjeg vremena koje smo proveli skupa prosao je skoro mjesec dana(bio je tu na zadnji dan moje user posted image )i iduca 4 dana smo RADILI. to je nekoliko dana pred moju ovulaciju. nisam se nesto nadala nicemu, medjutim, od tada sam beskrajno umorna, stomak mi je napuhan skoro non stop ...a kada sam trebala ovulirati (inace mi se pojavi neka sukrvica i to dosta  i uzasno me boli dva dana)bol je trajala krace i gotovo da krvi nije ni bilo. primjetila sam iscjedak, vodenast, bez nekog mirisa ....(znam da simptomi kao sto su umor i sl. mogu biti umisljeni, ali zelja za kukuruzom nikako ne, jer ga inace mrzim)sada imam simptome kao da cu dobitiuser posted image , ali vec drugi dan NISTA!inace mi je redovna!ipak, najcudnije se osjecam u stomaku....to sad mogu prepisati PMS-u, ali cijeli mjesec od kada se desio THE sex osjecam neku nadutost, neko pomicanje(ali ne crijeva)....grceve.....i kao da je na jednoj strani napetiji?!?!vjerojatno je prerano za simptome....sto mislite, da li bih trebala uraditi test ili sacekati jos!? hvala vam puno, ako procitate ovaj moj ogromni post!i da...uzasno puno stucam...kao nikad prije...da li to ima ikakve veze?!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1903
11.5.2010 11:24:07   
Rimljankaa
Rima dobro dosla!

Ne znam kada ti je termin ocekivane user posted image .  Ako netrebas jos dobiti onda sacekaj. Negdje sma procitala da test treba uraditi najranije na dan ocekivane manstruacije,ako izostane naravno.

A ako ce ti biti lakse , i ako ces se manje opterecavati svakako kupi test i uradi. Nista ne gubis...

Sretno, i zelim ti  user posted image

(odgovor članu rima)
Neposredna veza do poruke: 1904
11.5.2010 11:52:13   
rima
hvala na dobrodoslici i na brzom odgovoru!kasni mi drugi dan :)pa se sve nesto nadam ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1905
11.5.2010 12:01:42   
Anoniman
Draga,kupi test,od srca se nadam da jesi trudna!Simptoma imaš,to pomicanje poput grčeva sam i ja par puta osjetila početkom trudnoće,većinom ujutru.Sretno i nadam se da će biti user posted image
Javi nam,please!user posted image

(odgovor članu rima)
  Neposredna veza do poruke: 1906
11.5.2010 12:03:00   
Anoniman
I da dodam znaš kako to uvijek biva...kad se čovjek najmanje nada...a ti kažeš da se i nisi nešto nadala! SRETNO

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1907
11.5.2010 12:09:16   
Rimljankaa
Uhhh  pa trcii odmah po test! Uradi ga ujutru,ne mozes nista izgubiti,ako jesi SUPER,a ako nisi bice slijedeci put ako Bog da, samo osmjeh na lice.

I ja ti nesto govorim,i ja sam danas trebala dobiti,pa evo nisam...Cekam! Kupiti test ili ne?!  Ma jos uvijek ne! VIdjecemo!

Mada imas sve simptome trudnoce...  ma ti si vec trudnica,a ne trudilica,hahaha...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1908
11.5.2010 12:24:24   
rima
super steuser posted image !sacekat cu jos malo....a sta god bude javim!

Neposredna veza do poruke: 1909
11.5.2010 12:26:02   
Rimljankaa
Svakako nam javi! Od srca ti zelim najveci user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rima)
Neposredna veza do poruke: 1910
11.5.2010 15:42:14   
crnkka
sretno ti i od mene. Držim ti fige da budeš user posted image .

Neposredna veza do poruke: 1911
11.5.2010 15:51:29   
acudesa
smeđi iscjedak je 100 % znak trudnoće...user posted image user posted image user posted image  uz sve ostalo to je to-sretno mila, i dobro nam došla

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 1912
11.5.2010 15:56:15   
koka i po
Jesi li sigurna acudesa?Ja sam smedji iscjedak imala kada mi je bio prijeteći spontani?!

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1913
11.5.2010 19:15:37   
rima
acudesa je pogresno shvatila.ne radi se o smedjem nego vodenastom providnom.....ono vrijeme kada je ovulacija trebala da bude pa nekoliko dana poslije....

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1914
12.5.2010 9:59:03   
rima
evo, treci dan i jos nisam dobila user posted image ! a sinoc sam sanjala da jesam i stomak me bas u snu bolio!ali jutros nista.....ako i sutra bude tako, kupujem test i radim ga u petak ujutro prije posla:)

(odgovor članu rima)
Neposredna veza do poruke: 1915
12.5.2010 10:07:41   
Rimljankaa
Rima i meni vec dva dana kasni. I ja cu sacekati mozda do sutra ili prekosutra pa uraditi test,ako nista ne bude. Ja nemam bolove,a inace nikad ih i nemam ni prije ni tokom menstruacije.  Samo ponekad osjetim probadanje dole nize,kao jajnik da me zaboli.

(odgovor članu rima)
Neposredna veza do poruke: 1916
12.5.2010 10:31:50   
rima
e, rimljankaa, mene inace pred menstr. zaboli i onda krene da curi, a inace su jako bolne menstr. sada me tu i tamo zaboli kao da cu dobiti ali menst. nema....a to za probadanje meni se isto nekad desava, a sad malo ucestalije i kroz cijeli prosli mjesec i neko pomjeranje unutra(ovo ce glupo zvucati, ali kao neki valovi....a ti valici su bezbolni)u donjem djelu stomaka.....ajde ja cu sacekati do petka ujutro!

Neposredna veza do poruke: 1917
12.5.2010 10:53:21   
Rimljankaa
Rima ti imas sve simptome trudnoce,nemoj se muciti,odi kupi i uradi test. Nemoras cekati ni jutro,jer ako jesi trudna pokazace ti test.
Kod mene je uobicajno da mi user posted image  kasni,zato i ne zurim sa "testiranjem"

(odgovor članu rima)
Neposredna veza do poruke: 1918
12.5.2010 13:07:29   
Rimljankaa
Ja NISAM mogla vise cekati. Bila sam vani na kafi,svratila u apoteku i kupila test. Neki najjeftiniji od 4.5KM zove se UNITEST i upravo sma ga sad uradila i pokazalo je user posted image

Uhhh .. Ja jos uvijek ne mogu da vjerujem!!! TRudna sma ili???

Koliko su pouzdani ovi jeftini testovi i to jos dok se rade u pola dana? Kasni mi 2 dana.

Neposredna veza do poruke: 1919
12.5.2010 13:09:25   
A Iman
trudna si. cestitam. user posted image

Idemo dalje....

Neposredna veza do poruke: 1920
12.5.2010 13:09:33   
malena27 RR
testovi u principu ne mogu biti lazno pozitivni samo lazno negativni user posted image ti si draga moja user posted image i ja ti cestitam user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 1921
12.5.2010 13:13:20   
Rimljankaa
TRUDNA SAM???? A jojjjjjj... Tako sma zbunjena!! I sretna i cudno mi nekako!! Hvala vam!!! Jao bas sam blesavo zbunjena

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1922
12.5.2010 13:25:10   
Anoniman
user posted image Čestitam rimljanka,želim ti ugodnu trudnoću!
Ja sam oba puta radila neke jeftinije testove,drugi sam čak naveče uradila i oba su pokazala "pravi" rezultat,tako da mislim da se ne trebaš oko toga brinuti!
Rima,ima li kod tebe novosti?Jsi li radila test?Nadam se da će i kod tebe da bude user posted image

Neposredna veza do poruke: 1923
12.5.2010 13:29:35   
Rimljankaa
Hvala vam! Bas sam zbunjena! i sretna naravno! Ja sma kupila dva ova testa,jedan za sad,jedan za ujutru...Pa cu ja ujutru popiskiti i ovaj za svaki slucaj

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1924
12.5.2010 13:29:36   
nella
Rimljanka cestitam od srca  user posted image user posted image user posted image

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *