hodajuci simptom -> RE: dali sam trudna ? (7.12.2009 15:03:09)
|
IZVORNA PORUKA: aicha IZVORNA PORUKA: hodajuci simptom bokice, za.ebi ginekologe, pravac u hitnu s nalazom bete, ako ti ne daju uputnicu za bolnicu, slaži da imaš bolove, jer nekad u hitnoj rade rospije, kao kod nas, mene su jedva poslali u bolnicu, a imala sam satima pre toga unutrašnje krvarenje, sve mi je popucalo u 6. nedelji, jedva sam ostala živa. ma nek ode ginici,ako je imalo savjesna napisace joj uputnicu za bolnicu(meni je moja odmah napisala da odem odmah tu vecer)...jer ako im slazes da imas bolove kod njih odmah ides pod noz (to je za njih najednostavnije rjesenje) ma kod nas je u hitnoj problem, dok te izvozaju po uputnice, možeš odapeti. ne može ti privatnik dati uputnicu, nego moraš kod svog lekara porodične medicine, isključivo kod njega, što podrazumeva da čekaš smenu u kojoj radi, pa ti tek on daje uputnicu za ginekologa na poliklinici, pa tek kad te i on pregleda, dobiješ uputnicu za bolnicu, koju opet, mora tvoj lekar porodične da ti izda. a ovi u hitnoj, kao da su im od zlata, nema šanse da te pošalju direktno u bolnici, mene su jedva poslali, iako sam satima krvarila.
|
|
|
|