hodajuci simptom -> RE: dali sam trudna ? (4.12.2009 0:36:26)
|
IZVORNA PORUKA: Mama5? ma meni nije 5-o bilo u planu, sretna sam s mojih cetvero i peto nije bilo iskljuceno samo sam mislila ako bude onda za koju godinu posto bih trebala zavrsiti studije, radim i imam ovih cetvero od kojih je najmladje skoro 3 mjeseca staro pa zato.. prvo sam se prepala pozitivnog testa pa onda obradovala pa onda razocarala kad se ispostavilo da ipak nisam (vise?) trudna Jos nisam uopste imala mensturaciju poslije porodjaja i neznam kad cu dobiti posto dojim ovo maleno. Doktorica kaze da je beta 0,1?? tako nesto ne razumijem se u ovo, koliko bi trebalo biti? nisam imala ultra zvuk pa neznam ni da li je bilo zaceca a mislim da je moralo biti zbog onog pozitivnog testa (tj. 2 testa su bila pozitivna a kako neznam?) ovo je izgleda neka misterija, poslala sam mail firmi koja proizvodi te testove ali oni su mi dali bezveze odgovor tako da stvarno nemam pojma na cemu sam Zna li iko od vas ako jest bilo zacece i nije se ugnijezdilo moram li onda uskoro dobiti da se tijelo ocisti ili? Nemam pojma, doktorica izgleda isto nema veze sa zivotom pa sam onako malo prepustena sama sebi. Uglavnom zahvalna sam na svojoj djeci i stvarno vam zelim da vam se ispune zelje koliko god ih budete mogli i htjeli radjati,da vam se zelje ispune, oni su najvece blago a sve ostalo se da uskladiti i novac, i prostor i druge prakticne stvari, to je sasvim sigurno! beta bi morala biti veca, kolko ja znam. bice da je hormonski poremecaj, nije iskljuceno, ipak si do skoro bila trudna, i to 4. put, a sad dojis.
|
|
|
|