Vedica -> RE: dali sam trudna ? (12.10.2009 11:19:36)
|
prijenos posta sa iste teme IZVORNA PORUKA: kikolopkinja Mislim kako je vise svima ovo dojadilo i sad vecina vas govori kako sam glupaca da kupim test... medjutim sexualno sam aktivna tek par mjeseci i inace imam malih komplikacija sa menstruacijom,danas sam radila test i negativan je,trebala sam da dobijem 30.9 ali nisam imala sam uzasne bolove kao i obicno pred menstruaciju ali umjesto da cekam da mi krene curiti popila sam dvije tablete caffetin menstrual + cofadon za bolove e sad sta da radim test negativan a menstruacije jos nema...a grudi me razvaljuju otecene su ostalo nista...plz pomagajte IZVORNA PORUKA: aicha kada si radila test..ujutro ili izapodne? ja sam prvi test u prosloj trudnoci radila izapodne i to dva dana nakon sto mi je kasnila i bio je negativan kasnije sacekala 6 dana pa ponovila al sa JUTARNJOM mokracom i bio je pozitivan IZVORNA PORUKA: kikolopkinja radila sam iza podne danas ali nikako mi nije jasno nemam nikakve simptome osim naravno sto mi grudi pucaju kao i obicno pred menstruaciju IZVORNA PORUKA: riba78 kokolopkinja dobrodošla javi se ginekologu ,uradi betu, IZVORNA PORUKA: kikolopkinja sta je beta?! IZVORNA PORUKA: enna Najbolje je da se javis ginekologu ion ce ustanoviti sta jei dali si trudna. Meni su grudi pucala nisam znala da sam trudna uradila test popodne pozitivan sutradan uradila betu i naravno potvrdilo mi 8 sedmica trudnoce najbolje eda se javis dr. IZVORNA PORUKA: enna Utvrdivanje trudnoce preko krvi IZVORNA PORUKA: vjestica kikolopkinja prije sve ga dobro došla prije nego što otvoriš novu temu, pogledaj dali ista već postoji, jer ova tema već postoji i nema potrebe za duplom temom uradi betu hcg (to je hormon trudnoće,koji se utvrđuje putem krvi) i idi ljekaru IZVORNA PORUKA: sarayka Kliklopkinja, mozda si poremetila svoju menstruaciju tako sto si popila tabletu (pomjerila je par dana). Ne salim se, desi se i meni pa sada nikad ne pijem tablete dok "ne procuri"...Sacekaj još malo, sretno!
|
|
|
|