Mirkica -> RE: Da li sam trudna? (10.10.2009 12:43:23)
|
IZVORNA PORUKA: bebica89 IZVORNA PORUKA: Hocu bebu nista sacekaj onda ali zato uvijek postoji nada i nada...jos smo mi mlade da bi se zamarale sa simptomima...Unatoc mojoj velikoj zelji i dobroj volji da budem trudna, mislim da poslje toga dolaze razna druga pitanja, u vezi ispravne ishrane, odgoja... Moramo biti spremne na ono sto trudnoca i bebica donose, mada ja mislim da su to sve lijepe stvari... Bice sta Bog da, kud god da okrenes...[sm=smiley1.gif] upravu si gaga[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ,najbitnije je da se ne zamaramo siptomima,ma bice i nam nekada [sm=rozacrtici.gif] ako ne ovaj mjesec ima sljedeci i tako redom dok smo zive i zdrave[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] hahah jeste luckaste , hajde ne zamajrajte se toliko malde ste posebno nasa bebica , bice bice :) meni ej moja DOkt. juce rekla kada vas vidim u kojem ste stresu i koliko jos na vas dijeluje to sto mi se desilo u prvoj trudnoci mogu sebi dobro da predposatim da pod tolikim stresom i u takvom Psihickom stanju uopste nemate Ovulaciju , zato opusti se psihicki probaj da se normalizujes i sve ce biti u redu VI ste ZAdravi gospodzo ali vasa psiha je problem morate zaboraviti i krenuti dalje. Gledam ja u nju i kontam jeste rado bih ja AL kako ???
|
|
|
|