Wienna -> RE: Da li sam trudna ? (3.9.2016 19:58:24)
|
Pozdrav svima! Procitala sam puuuno vasih postova i pratim vas cesto ali eto danas pisem prvi put. MM 41, Ja 36, trudimo se vise od tri godine. Svi nalazi super, zadnji posjet gin prije 2 mj, sve ok. Rekli su nam da ce beba doci kad bude pravo vrijeme... E sad, zadnja M 20.08., ciklusi su mi 24 ili 25 dana, redovne su i traju 5 dana. Zadnja M stigla tocno ali trajala je 1 i pol dan!! Mislila sam kako sam bila na go, pa more, kupanje bla,bla, kao nije to nista. Cice me pocinju boljeti i nekako su pune od 2 dana nakon M!! I tako jos i danas, jedem nenormalno puno, relativno umorna sve vrijeme i stalno pospana. Ali imam feeling a i po sluzi da mi je ovulacija bila i zavrsila jucer, inace su mi ovulacije ranije. A maloprije, sok, na gacicama rozi iscjedak, napuhnuta ko da sam vec trudna :-) Znam da mi nemozete reci da li sam trudna ali vas molim za komentar, savjet...ima li uopce smisla raditi test? Zivim u inozemstvu i tu nemam doktora a mog nemogu zvat prije pon popodne. Strah me... a zelimo dijete najvise na svijetu..
|
|
|
|