miss Lotta -> RE: Da li sam trudna ? (27.9.2011 0:42:50)
|
Pozdravljam vas, nova sam clanica na forumu...znam da nikakav konkretan odgovor od vas necu dobiti, jasno je da vi nemate odgovore na moje sumnje, ali cini mi se da kada napisem i podijelim ovo sa vama ono sto me muci, osjecat cu se pomalo slobodnijom i nece me pritiskati taj teret... Imam 28 godina, u braku sam neka 4 mjeseca i sve je divno, volimo se i cuvamo, bili smo vrijedni u toku plodnih dan, no ono sto mi se desava unazad dva tri ciklusa me uzasno deprimira. Unazad dva ciklusa nakon sto ovulacija prodje, ja dobijam simptome koji se podvode pod rane simptome trudnoce, imam uzasna probadanja u lijevom jajniku, bol u donjem dijelu stomaka koji me zna probuditi, bol u grudima i donjem dijelu ledja, pospanost, razdrazljivost, vrucinu i sve ono sto se prije nije apsolutno dogadjalo pred moju menstruaciju i dok pisem ovo, neki tup bol prolazi donjim dijelom mog stomaka (tacno u predjelu jajnika)... Prosli put sam bila ubijedjena da sam trudna i nije se desilo, dobila sam menstruaciju, sad je ocekujem nekad za 5 dana, uprkos simptomima koji su prisutni... Znam da su simptomi trudnoce i priblizavanja menstruacije bliski, ali me zabrinjava bol u stomaku i jajnicima, koje nikad prije nisam osjetila, iako uglavnom imam bolnu, ali srecom, kratku menstruaciju... Negdje sam procitala da razlog pojave ovih simptoma lezi u tome sto jajnici sazrijevaju i pripremaju se za oplodnju koja ce se nekad vec ostvariti, ako neko zna nesto vise i ima slicno iskustvo, bila bih zahvalna da napise i podijeli sa nama svima[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...pozz
|
|
|
|