tigana -> RE: dali sam trudna ? (20.9.2011 18:30:27)
|
Dobar dan, prvi put Vam se javljam u nadi da ćete mi pomoći riješit nedoumicu. Imam neke simpotme trudnoće, ali nisam sigurna da li je to baš to. Menstruaciju sam dobila 30.08. i imala sam odnose s dečkom 02. i 03. rujna, dakle tijekom mjesečnice koja nije baš bila uobičajena, trajala je kraće i čini mi se da je bila manje obilna, inače imam izrazito obilna krvarenja tijekom mjesečnice. Zatim sam imala odnose 8. i 11. rujna. Nekoliko dana nakon zadnjeg odnosa primjetila sam da me boli u donjem dijelu trbuha kao pred menstruaciju, i ta je bol i danas prisutna, često sam osjetila mučninu, ne svaki dan, par puta sam i povratila, čini mi se kao da je iscjedak pojačan, imam pojačanu stolicu zadnjih nekoliko dana, nagale promjene raspoloženja, od neobjašnjive ljutnje, nervoze do suza. U jednom trenutku bez nekog velikog povoda, probudila sam se i pomislila sam da sam možda trudna, čak sam napravila i test, doduše najjeftiniji, bio je negativan, ali vjerujem da je još prerano za test. Čini mi se da su mi grudi nabubrile, ali me ne bole i nisam primjetila da su pretjerano osjetljive, jedino je bol u donjem dijelu trbuha konstantna, a mučnine povremene. Da li su to mogući simpotmi trudnoće?
|
|
|
|