malena27 RR -> RE: Da li sam trudna ? (4.4.2011 15:32:44)
|
prenos postova: IZVORNA PORUKA: adyca drage moje,menga mi kasni 9 dana,u braku sam 8 mjeseci i svih 8 mjeseci ne koristimo zastitu jer zelimo djete.siptoma nemam nikakvih ja bar mislim,samo oko 20 dana imam bijeli sekret koji izlazi najvise sa urinom.nemam apetit,pa izgleda zbog neredovnog jela dodje mi muka.prosli mjesec imala sam mengu 24. i cijelo vrijeme tj4-5 dana bila je smeđa ono skroz kao boja kafe.imam bol u predjelu bubrega ne mogu da definisem jesu li to bubrezi ili leđa nemam pojma odakle bol dolazi..imala sam malu kao prehladu mislila sam da cu grip dobit,al od toga nista samo mi nos curi i glava me ponekad bolidoktoru sam narucena sada su subotu da vadim betu hcg al prije toga zelila bi cuti vasa iskustva i sta mislite o tome.:-)[sm=bravo.gif][sm=smiley19.gif] IZVORNA PORUKA: lejla80 Vrlo je moguće da si trudna....trči u apoteku i provjeri[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] IZVORNA PORUKA: adyca [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] IZ TVOJIH USTA U BOZIJE USI..specifično da mi nikada menga ne kasni,a draga ne mogu u apoteku jako sam lose a nisam blizu grada tak da cekam muzica da dodje s puta u petak i letim,jesili ti imala sličnih siptoma.zaboravila sam reci da mi je 23 god i da mi je ovo prva trudnoča ako bi bila[sm=duda.gif][sm=duda.gif] IZVORNA PORUKA: lejla80 A joj..... baš mi je žao..do petka il ćeš dobiti il si trudna[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...Mene je isto onako lagano boluckalo u krstima kao da sam prehlađena, osjetila sam određeni pritisa. Kažešda is prošli mjesec imala menzes..jeli bio oskudniji nego inače?? Držim ti fige u svakom slučaju[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] IZVORNA PORUKA: adyca ojoj samo da ne dobijem,ma nezz ni ja sama bio je onako kao i menga al nisam imala bolove kao u proslim menst.jednostavno je izasla ta neka smeđa krv a da nisam ni osjetila,a prije po cijelu noć sam plakala od bolova kda dobijem..i jos nesto krvare mi desne kao nikada cim cetkicu uzmem...hvala ti mila na optimizmu koji si mi donjela[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jos nesto imam jak miris da ga tako nazovem urina,vec desetak dana ja osjecam da cu dobit a nema nista...dajte uključite se ,ohrabrite me malo[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] IZVORNA PORUKA: Volim Te! Lijep pozdrav adyca,evo ja cu te ohrabrivati jer sam u istoj situaciji ;) imam najslabije gadjenje ne mogu procijeniti jel pravo gadjenje il onako a ne umisljam trudnocu zelim je al ako bude videce se...inace me grudi bole prije menge sad vise bradavice samo peku al i to jenjava pa mi je jako cudno inace intenzivno imam menstrualne bolove od 21 februara nisam dobila al moja vjestica je strasno neredovna :( drzim fige meni tebi i svim trudilicama..Ajde obradovaces ti mene i ja tebe ;) pusic IZVORNA PORUKA: adyca dragw moje nista mi nije jasno,sinoč sam izgledala dobila,izaslo mi je nesto smeđe pa sada krv,kako vi ovo objasnjavate nakon svega ovog dal da idem vadit betu u petak ili ne...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] IZVORNA PORUKA: henna ze pa ja bih otišla da vadim betu..jer slabo krvarenje može biti i u trudnoći..mada meni sve ovo što si opisala jako liči na neku težu upalu ili infekciju mokraćnih kanala... otidji ti ginekologu pa ćeš vidjeti..želim ti sreću i nek ipak bude bebača
|
|
|
|