ivannna -> RE: Da li sam trudna ? (29.12.2010 7:54:33)
|
Draga Mlada Mama, nemoj se toliko deprimirati, ako si citala malo o zatrudnjivanju, mogla si vidjeti da i kad je sve ok, u stvari imas samo 20% sanse u svakom ciklusu da se sve posloži i ostanes[sm=rozacrtici.gif], kao sto cure kažu to se desi odmah samo kad to nećeš [sm=zmeden.gif]. Nemoj od pocetka odmah tako navaliti, popusti malo, pusti da se desi, nekad kad nesto previse zelis, onda bas ko u inat nece, ima tu i psihe, ja sam dva puta kad sam zatrudnila (nazalost nije zavrsilo dobro) bila na godisnjem odmoru, i tad najmanje mislila na to, samo se prepustili uživanju i imali odnose samo kad smo htjeli nisam uopste htjela ni u kalendar da pogledam da vidim kad je O i eto desilo se (prvi put nakon 8 mjeseci pokusavanja) Meni moja dr. uvijek kaže vi ćete sigurno zatrudniti vi ste tako optimistični, a vjerujte iz iskustva to je velika pomoć u cijelom tom procesu. Zato draga, glavu gore, naoružaj se optimizmom, malo popusti tempo i vidjet ces bit ces ti jako brzo mlada mama [sm=bravo.gif]
|
|
|
|