aidana -> RE: Kalendar nadohrane (4.12.2012 21:28:49)
|
IZVORNA PORUKA: mamaibabo poz drage mame malo sam zbunjena,pa ocekujem vas savjet ,bebi sam pocela uvoditi dohranu od 6 mjeseca,krenula s jabukom i rizinom sluzi,ona sad ima 7 mjeseci i 15 dana dajem joj mlijeko ad ujutro (nazalost nedojim od 2 mjesec iz zrastvnirazloga mojih) onda vocna kasa ja pravim (jabuka i banana,il kruska i banana ,il tikva i suha sljiva) u podne mlijeko,onda povrtna kasa s pilecim mesom,popodne neka vocna kasa s rizom,sve ja pravim,zanima me kad mogu uvesti sir i pavlako i kako,sve me strah da joj je to malo,hvala Bogu napreduje dobro i jako je zivahna,al nisam jos probala te zitarice i sta joj dati od toga necu i nezelim joj davati cokolino,medolino i te gluposti,poooomoc [sm=smiley13.gif] Mamaibabo ja sad ode OT ali, koliko shvatam ti svojoj bebi dajes 3 mlijecna obroka (jutro, podne i vece) a izmedju 3 cvrsta? Jesi li 4ti mlijecni obrok pomalo izbacivala ili si ga odmah zamijenila sa 2 cvrsta? Ja uvodim cvrstu hranu vec 2 mjeseca i jos nisam uspjela doci na 3 mlijecna obroka. Jede ujutro AD, onda vocna kasa, oko podne AD, poslije toga slana kasica sa povrcem, mesom, zitaricama, onda opet AD i pred spavanje oko 8 jos jednom AD. Ja sam vec na temi o uvodjenju guste hrane pisala o tome, pa sam dobila savjet da ce ga sigurno meso vise zasiti, ali ni to nije uspjelo. Zato me zanima da li mogu vec uvesti treci cvrti obrok a da mu ne skodi.
|
|
|
|