mirnah -> RE: 25 stvari o meni :) (4.1.2012 10:02:08)
|
teacher75 Lilypie Third Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Pregnancy tickers Objave: 11602 Status: odsutan IZVORNA PORUKA: mirnah 1. Blizanac po horoskopu 2. Neambiciozna, ali vrijedna i odgovorna 3. Požrtvovana za sve i svakoga 4. Vjerovanja sam da je sve na ovom svijetu moguće 5. Za mene sve ima i svoju drugu stranu 6. Uvijek spremna pomoći 7. Psiholog po struci, a ponekad sama sebi ne mogu pomoći 8. Ne volim svađe ni galamu 9. Ljudima lako i brzo opraštam sve samo ako se istinski pokaju 10. Imam hiljadu strahova, ali najveći od njih je strah od gubitka razuma i strah od mraka 11. Više optimista, nego pesimista 12. Sklona razmišljanju i do najsitnijih detalja, što u velikoj mjeri zamara 13. Ne znam što su dugoročni ciljevi 14. Nisam depresivna, ali još uvijek ne znam koji je smisao života 15. Volim svog budućeg muža 16. Najdraži filmovi su mi "Kum" i "A Bronx Tale - Priča iz Bronxa" 17. Volim žutu i crnu boju 18. Volim smoki 19. Volim komedije i humoristične serije 20. Sapunice me opuštaju 21. Ne znam kuhati, a veliki sam gurman 22. Život uz mog oca nije bio lak, ali sam mu davno oprostila 23. Moja neostvarena želja: ples 24. Moja najveća želja: spoznati sebe, pronaći snagu u sebi, biti sigurnija u sebe 25. Ponekad sumnjam u postojanje Boga i sramim se zbog toga nadjoh puno slicnosti sa tobom (ovo boldirano), mora da je do horoskopauser posted image teacher75 [image]http://lb3f.lilypie.com/te8tp1.png[/image] [image]http://davf.daisypath.com/ZrjMp1.png[/image] [image]http://lbdf.lilypie.com/VORop1.png[/image] Objave: 11602 Status: odsutan IZVORNA PORUKA: mirnah 1. Blizanac po horoskopu 2. Neambiciozna, ali vrijedna i odgovorna 3. Požrtvovana za sve i svakoga 4. Vjerovanja sam da je sve na ovom svijetu moguće 5. Za mene sve ima i svoju drugu stranu 6. Uvijek spremna pomoći 7. Psiholog po struci, a ponekad sama sebi ne mogu pomoći 8. Ne volim svađe ni galamu 9. Ljudima lako i brzo opraštam sve samo ako se istinski pokaju 10. Imam hiljadu strahova, ali najveći od njih je strah od gubitka razuma i strah od mraka 11. Više optimista, nego pesimista 12. Sklona razmišljanju i do najsitnijih detalja, što u velikoj mjeri zamara 13. Ne znam što su dugoročni ciljevi 14. Nisam depresivna, ali još uvijek ne znam koji je smisao života 15. Volim svog budućeg muža 16. Najdraži filmovi su mi "Kum" i "A Bronx Tale - Priča iz Bronxa" 17. Volim žutu i crnu boju 18. Volim smoki 19. Volim komedije i humoristične serije 20. Sapunice me opuštaju 21. Ne znam kuhati, a veliki sam gurman 22. Život uz mog oca nije bio lak, ali sam mu davno oprostila 23. Moja neostvarena želja: ples 24. Moja najveća želja: spoznati sebe, pronaći snagu u sebi, biti sigurnija u sebe 25. Ponekad sumnjam u postojanje Boga i sramim se zbog toga nadjoh puno slicnosti sa tobom (ovo boldirano), mora da je do horoskopa Draga teacher, ima tu logike. Ja cesto pitam nekoga sto je u horoskopu, odmah sebi stvorim uvid u neke osnovne karakteristike licnosti. Mada to u biti i nije uvijek pouzdano, ali eto u mnogo cemu se ne prevarim.
|
|
|
|