almondray -> RE: Krvna slika u trudnoći (24.9.2012 15:54:05)
|
IZVORNA PORUKA: milenium hvala djoisa[sm=smiley1.gif] mene zbunjuje to što mi je željezo u granicama normalnih vrijednosti a hemoglobin,eritrocit i hematokrit ispod granica,pa mi je dr pripisao željezo.al željezo samo kao željezo mi je u granici.a inače pijem prenatal i koliko znam i u prenatalu ima željeza pa me strah da to nebi bilo puno željeza.[sm=zmeden.gif] hemoglobin mi je 108(normalan od 120-160) eritrociti 3,67(3,8-4.9) hematokrit 0,31(0,36-0,45) željezo 11(10.7-29) A šta je onda sa mnom ? U odnosu na tvoju ks , milenium , moja je gora, a nisam dobila ništa za popravak .Mogu reći da se generalno gledano osjećam loše , jedva mogu išta napraviti a da se ne umorim i imam osjećaj da mi srce bas teško lupa...jedino mi se ne manta ..a rado bi dan provela u horizontali... Ako odem nekome u dežurstvo vjerovatno će me poslati na Gradinu ... A ako opet odem svojoj dr. ne znam šta će mi reći [sm=zmeden.gif] A čitala sam negdje da malokrvnost može dovesti do preranog poroda , ja sam tek 32+6
|
|
|
|