teacher75 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (16.1.2012 22:11:04)
|
IZVORNA PORUKA: soraya IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: soraya ma jok, kaze umoran...razumijem ga, ustao jadan u 6 pa u Sarajevo na posao, dosao s posla u pola 6 i odmah sjeo ponovo u auto i mene vozio u Zenicu u bolnicu, bas mi ga zao pa cu ga veceras postediti ali je sutra gotov :))) mm je danima umoran, bas mu je kriza ova prosla sedmica bila. radio je od jutra do mraka, nekidan do 5 ujutro pa odspavao par sati pa opet na posao, a sinoc zavrsio u 3 ujutro pa danas hb nije imao posla i prespavao citav dan, tek u 7 veceras se probudio, kaze nije nizasta. trebace mu jos dan-dva da dodje sebi[sm=smiley13.gif] a meni ionako nije do keksa sa ovim hemeroidima, bas sam fuj[sm=smiley13.gif] Ma nije ni meni nesto posebno do keksa ali moram da ubrzam otvaranje, a sto se mora nije tesko [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley2.gif[/image] a i sto Djana rece necemo moci 40 dana pa mi valja iskoristiti ovaj period maksimalno :) kakvih 40 dana! ja prosli put nisam smjela najmanje 2 mjeseca nakon poroda, pa sam prvo otisla do ginekologa da vidim jel to sve fino zaraslo pa onda u akciju[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|