KupusLivada -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (17.10.2011 15:06:59)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 Hej zenice, mene bole krsta kao pred mengu, pa vi sad vidite[sm=smiley36.gif] nemojte da se ja poradjam prije vas, jos se beba smirila[sm=zmeden.gif] osjetim je kod prepona kao lagane vibrice, uh boli i kad mirujem[sm=zmeden.gif] kupuslivada ja te razumijem, ja sam 5 mjeseci STROGO LEZALA, ma sizovi me hvatali, da mi nije bilo RR pomahnitala bih mada i ovdje su vecinom HVALA BOGU sve uredne trudnoce pa rijetko ko razumije kako je kad neprestalno boli bez obzira na terapiju i taj POPRATNI strah koji nabija dodatnu nervozu...al dok prodje jos sedmica dvije, lijepo si izgurala, malo ces se i psihicki opustiti aBd, a za bol, najbolje je RELAKSACIJA, na lijevi bok i smiriti se, pokusati zaspati,ili neke novine citati,na netu surfati ako imas laptop...nesto sto te opusta, mene je TV nervirao a citati knjigu ili nesto ozbiljnije takodjer, najlakse mi je bilo kad mi neko dodje pa me malo razgovori i tako.... hvala draga tebi i pauzi, moram opet na kontrolu pa ću tražiti bolovanje, nema mirovanja i opuštanja na poslu punom stresa i gdje se mrznem i nerviram po cijeli dan... izbjegavala sam to, al izgleda nema mi druge. hvala za podršku, super ste :D
|
|
|
|