babilon -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (17.10.2011 11:25:47)
|
Evo mene s 2 dana do termina hahaha Doktor je legenda majke mi, kaze on meni 'imas li ti bona ikakvih bolova'... ja rekla u ledjima standardno ali ona me i bole od pocetka, kaze on 'to mi nista bona ne znaci, hoce li to djiete kod tebe vani, da mi pojacao grijanje mozda ga strah od zime' ahhahaha ja ga gldeam kontam ja cvake covjeka :))) uglavnom, hvala na lijepim zeljama drage moje.. iskreno ja nesto sumnjam da cu na termin se oproditi, jedino ako doktor ne odluci da mi provocira porod... ali.. bila na kontroli, cekala 30min, sto je super, prosil put od 09 -12,30h cekala.. uradio mi uzv, plodne vode dovoljno, protok kroz pupcanu dobar, beba dole glavicom... rekao mi da dodjem u srijedu u 13h da ponesem torbu da ce me ostaviti da lezim da me prate, jer je termin tada, da ja budem tu a i ybog plodne vode... vodolija je li i ti u 13h majke ti?!? ;))) kazem ti ja vidjecemo se mi gore hahahah... minie ima li sta novo kod tebe zeno dragA? sweetbaby sta je st obom? Zivo me zanima koja ce od nas 3 prva se javiti da se urahatila hahaha :D :D inace, danas mi je posljednji radni dan, pa cu odmah krenuti s papirima da se prijavim za porodiljsko itd itd... eto moje vi :D
|
|
|
|