Hurma -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (29.12.2011 20:00:27)
|
IZVORNA PORUKA: Silver Djana polako sa aktivnostima, nemoj pupu da preforsiras...Znas i sama...zacas prodje ovih 9 mjeseci ( bar retrospekivno kad gledas [sm=smiley36.gif]) Ali ovi zadnji dani...ko godinee... Hurma...cijene jesu...bezobrazne..ponekad...ali evo sad je u TL-u ovo snizenje dobro doslo, bar meni, kolica, kisobran kolica i AS sam kupila tu,jaaaaaako povoljno, pa kadicu, pa igracaka a i drugoj djeci poklona isto... Nadje se i ovako i onako! Posteljinu i krevetac su moji roditelji, a svekra i svekrvu cemo tek da izujemo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Salim se...hvala Bogu ne treba nam nista vise, sad za sad...da me neko pita ne bi znala sta bi pozeljela, osim da mi se beban moj rodi ziv i zdrav... nekako sam shvatila da su njegovi roditelji kupili, sorry... ja imam i kolica i krevetic i autosjedalice dvije velicine, ma haman sve od sina... jer je i on tek 2 god i 4 mjeseca star... nisam isla odavno u TL, niti sam znala za tu neku raspodaju... morat cu otici ovih dana... sviđaju mi se njihove platnene pelene u bojama za bebicu... kad prostres ono ispod bebe ili za siroki povoj... cool skroz... ali ako povedem i sina, gotovo ode ova stoja koju spominjemo stalno...
|
|
|
|