Hurma -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (29.12.2011 18:10:18)
|
IZVORNA PORUKA: treće taj tip ručne fiziološke izdajalice je dobar i NUK,i AVENT i MEDELA, ja sam probala i NUK I AVENT, ali od te vrste i super su ali ti samo beba može navući mlijeko. Tačno je da neke žene proizvode za 2 bebe, ja imam jaranica koje se ne smiju lubenice najesti odmah im nadođe za viškova, ali redovnim stavljanjem beba će navući toliko da mi možemo prepoznati da ima zadovoljavajuće stloice. Aventova ručna ti na akciji u dm-u bude 96 KM, a bez akcije je do 120 KM. jA NE PREPORUČUJEM KUPOVINU bez potrebe jer ćeš je onda početi koristiti, mada korisna je npr. kad je dijete prehlađeno pa ne jede dan dva, izdojiti da ne boli ali uvijek možeš kupiti. One kao truba s kuglom i kao cijev su bez veze. komad gume i plastike, alaj deru sa cijenama... ne mozes da vjerujes... i ja se kontam da ne kupujem... a opet ako bude i ova bebica kao prva... drugu noc sam ga prenosala u bolnici, krv siklja dole ja ga nosam do zore da n eplace, setre nece da ga nahrane, on vuce u dojkama nista... fakat imam traume do toga [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|