Hurma -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (22.12.2011 11:11:00)
|
IZVORNA PORUKA: Miracle*3 Hurma, ovo ako pomogne za mustuluka si, pa ja muku mucim i s pedijatrima i dermatolozima, znas od kad. Mene dusa boli, a ne mogu joj pomoci, ja imam AD na rukama, ali meni nije strasno i ne smeta mi toliko, i dobila sam ga bas u trudnoci, kad sam bila s kcerkom trudna, ona dusa moja to od trece godine ima, i mozes misliti prosle godine kad sam otisla dr Knor, nije htjela ni da me saslusa, sa vrata rekla to je svrab. A ja otisla kao ona nesto najbolja. A kod malca je bilo sa 6 mjeseci malo na nogicama, i sledece zime opet ali dosta manje. Ja mu nisam oblacila strample, vec pamucne duge gace, i evo hvala Bogu njemu vecd vije godine nista koristis li maloj pantenol mast? ste isli na more? dr knor je prva kojoj sam isla, pa sa, poslije nje isla kod jos 3 dermatologa... stigla do tešnja... :) kazu da je bolje ako se javi od rođenja, nego nakon par godina sto ti se desilo sa malom... ali aderma... nula bodova... a skupa... i mi na kraju pantegal i babylove, niposto strample i konzervanse u hranu, podravkin paradajsos, majko mila, uzas... ja sam ti vodila malog na alergotestove sve zive... iskoristim poznanstva... ma joj muka ziva... sreca ziva zaboravila sam dobar dio svega... posebno korištenja kortikosterodia [sm=smiley19.gif] sreca nisam puno... ali nekada sam morala... sad trudna, ne znam kako bih prezivjela sve to da se opet pojavilo...
|
|
|
|