amrica -> RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu (7.10.2011 10:09:10)
|
Ja sam onda k'o tvoj muž, mislim da je to navika, neko gleda kuće, neko auta, neko izloge...ja kad hodam samo gledam u ljude, a žene se izazovnije oblače a i ljepše su pa više gledam u njih, oči, grudi, kosu, guzu, čizme...ma sve a ako lijep muškarac prođe i njega posmatram na isti način. Kad hodam sa mužem isto tako gledam muškarce, on kaže da će mi ispasti oči...ne smeta mu ali je očito da buljim u svakoga, kaže da će mi ljudi početi prilaziti i pitati zašto ih gledam :)...a vjeruj da svog muža volim najviše na svijetu i da mi je on najljepši...ali kako nećeš pogledati ako je žena i ružna a ima veliki dekolte, oči same lete ili muškarac u uskim hlačama a dole mu se nešto napuhalo ;)...pa moraš gledati...ali to ništa ne znači...da ne obraćaš toliko pažnju šta ti muž gleda vjerovatno bi i ti gledala...nego, ti vjerovatno prva pogledaš pa onda gledaš da li ti muž gleda...vjeruj da TO NIJE NIKAKAV PROBLEM... a ti si samo nesigurna u sebe trenutno pa te to iritira...OČI SU ZA GLEDANJE a ti napravi problem ako tvoj muž poželi nešto više od gledanja...nemoj da ti to bude problem...nego ti se trudi da se što bolje središ, našminkaš a naročito sa dubokim dekolteom i kraćom suknjicom...pa ćeš vidjeti da i tebe gledaju... pa ćeš imati i više samopouzdanja...pozdrav
|
|
|
|