Rabi -> RE: Moj muz gleda druge zene i u mome prisustvu (7.10.2011 20:56:40)
|
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Anoniman Jesu oči za gledanje-ali od pogleda sve i počinje!!! Danas će gledati, sutra želiti, a preksutra imati! Ma dajte! Oci jesu za gledanje,ali i to gledanje treba imati svoje granice. Ovo si super rekla,od pogleda sve pocinje,jer pogled je strijela koja zauvijek ostavlja trag u srcu onog koji je odapinje. Ali hajde,manje je bitno sta ko misli,gledat` jal ne gledat`...uglavnom draga moja nije visak to sto ugadjas svom muzu od kuhanja,peglanja i sl,ali ostavi mjesta i za sebe,nemoj nikada dozvoliti da ti muz bude sva okupacija u zivotu,jer bogami sutra ce on u jedan kabur,a ti u drugi i svako ce za sebe racun polagati.Zato,ispuni dan onim sto tebi godi,a naravno,razgovor,razgovor,razgovor...lijep nacin,mirno. Trudi se da ne gledas u pravcu u kojem on gleda i naoruzaj se samopouzdanjem. I ja bih jos dodala, sredjuj se i izlazi malo cesce....Mozda je previse siguran u tvoju ljubav pa tako i razgleda okolo ne razmisljajuci kako se ti osjecas! I ja sam ZA gledanje, gledamo nekad zajedno... ali kad muskarac bleji ko tele, onda je to vec nesto!!!! I meni bi to licno smetalo!
|
|
|
|