elmaL
|
IZVORNA PORUKA: malena27 RR Privatni vrtic Ringeraja, imam broj telefona vlasnice, ako te interesuje... Jako lijep ambijent, vlasnica koja je ujedno i teta zavrsila pedagogiju , veselo je uvijek, imaju jako puno kreativnih ideja i rade fino s djecom.... moj sin ide u ovaj vrtić, on spada u najmladju grupu jer ima 1god i 7 mjeseci, a krenuo je sa 14 mjeseci, ja sam zaista pravo zadovoljna, a on se toliko sad fino navikao da sam uleti akd ga dovedem. on se jako znoji dok spava, tako da ga svaki dan presvuku bodić i majicu, i dječici osuše kosu fenom kad se probude ako budu znojna, sama sam se uvjerila...redovno ih presvlače, ja šaljem 4 pelene dnevno, i najčešće sve 4 iskoriste, nekad 3, doduše moj se često kaki, pa imaju posla, nekad ga moraju i tuširati koliko se uneredi svaki dan se kuha ručak, znači ima ručak kao i kući, tete se jako trude, moj E nije htio jesti ništa 2 mjeseca, i one su pokušavale sve moguće i nemoguće...dok nije očepio imaju raznih ideja kreativnih, redovno se jedna teta obuče u Pippi, klovna i sl, pa ih zabavlja, starija dječica idu na prestave, nedavo su išli na pijacu da kupe voće koje će jesti taj dan... i još nešto rade 4 tete, a djece je 20-ak, tako da se zaista fino rasporede, najbolje je da ih dodaš u prijatelje na fcb vidjećeš slike, ja sam tako i došla do njih, svijdleo mi se šta rade... ako ovu mamu još nešto zanima može mi se javiti na pp, rado ću joj odgovoriti