lajlac -> RE: Strah od voznje (21.1.2012 22:11:27)
|
Pozdrav svima!!! Morala sam se javiti na ovoj temi jer je prava za mene :) Polozila 2006. godine, s 20 godina starosti, do danas imala 3 sudara u kojima sam mogla vrlo lako kobno zavrsiti, jednom je bilo mojom krivicom, 2 zadnja puta s prijateljicom (jednom skrenuli s ulice i nasli se na ivici planine, drugi put na semaforu prosli kroz zuto i drugo auto kojem je isto bilo zuto samo s druge strane, lupilo nas i potpuno razvalilo cijeli straznji dio auta). Samo dan poslije, sjela sam u auto i uputila se u Sarajevo u 5 ujutro sama, po mraku, a smrtno se bojim mraka. Nikad strah od voznje nisam imala, a po svim pravilima, nakon svog ruznog iskustva, bilo bi normalno da ga imam. Najgore od svega jeste sto mislite da drzite sve pod kontrolom, jer vi ste ti koji upravljate, to u biti i jeste tako, mislite dok vozite polako i pazite na sve, nista vam se ne moze desiti, medjutim svi refleksi i oprez pada u vodu kad onaj koji vozi pored vas, iza vas ili ispred vas u drugom pravcu ili istom pravcu zabrlja. U svemu tome i jeste najgore sto uvijek nevin strada, zbog pijanih, nesposobnih, matorih i neuracunljivih budala.
|
|
|
|