|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
7.5.2012 16:17:29   
Lady26
Canim sve isto osim trenutne kilaze user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1701
7.5.2012 16:22:08   
canim

IZVORNA PORUKA: Lady26

Canim sve isto osim trenutne kilaze user posted image

Pa hajde probusi kasiku i nastavi s nama user posted image mada ti nemoras ko ja izgubiti jer si ti visocija, nego nisi nam javila danasnju kilazu da azuriramo listu user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1702
7.5.2012 16:24:22   
Lady26
Sta cu ti javiti kad sam vecerala i pojela kolac.... user posted image molga si je azurirati ali prema gore ali to nije cilj jel de user posted image user posted image user posted image
Ja jedino da ne jedem nikako, ne mogu jesti po 3-4 puta...jedem 2x i to je to...i tako odrzavam kilazu a dole ne idje user posted image ...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1703
7.5.2012 17:19:55   
mamma mumi
Drage moje, na mjesecevoj dijeti izgubila 2 kg. naime imala sam citavih 78 kg, sa poroda dosla sa 80 kg, jutros 76 kg. user posted image . nastavljam dalje, i pridruzujem se vama u borbi sa kg. Imam samo pitanje sta mi preporucujete, obzirom da sam se porodila prije 1,5, dojim, zelim krenuti sa dijetom da li UN ili Dukan dijetu da probam ili samo da pazim sta jedem.A sto se tice steznjaka, ja ga nosim, doduse uzela sam anitin i mogu vam reci da mi se je dosta smanjio stomak, mlitav jeste, znam da moram vjezbati ali mi je ipak dosta pomogao u smanjivanju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1704
7.5.2012 17:24:01   
eko beba

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Drage moje, na mjesecevoj dijeti izgubila 2 kg. naime imala sam citavih 78 kg, sa poroda dosla sa 80 kg, jutros 76 kg. user posted image . nastavljam dalje, i pridruzujem se vama u borbi sa kg. Imam samo pitanje sta mi preporucujete, obzirom da sam se porodila prije 1,5, dojim, zelim krenuti sa dijetom da li UN ili Dukan dijetu da probam ili samo da pazim sta jedem.A sto se tice steznjaka, ja ga nosim, doduse uzela sam anitin i mogu vam reci da mi se je dosta smanjio stomak, mlitav jeste, znam da moram vjezbati ali mi je ipak dosta pomogao u smanjivanju.
tijelo se "rasklapalo" 9 mjeseci, daj mu vremena I da se sklopi. Moje misljenje je da je malo prerano za stroge rezime u ishrani ... Malo izbalansiraj I kaloricnu vrijednost smanji.

Mjesec i Sunce - 23.01. 25.08.

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 1705
7.5.2012 17:32:13   
eko beba
Jutros Sam se vagala, Ali ne stigoh da javim. Rezultat : 58,6, dakle -900 za 15 Dana. Moglo je I bolje, Ali I gore. Ako ovako nastavim, trebace mi jos najmanje tri sedmice do cilja, Ali nema veze, duze cu se druziti sa vama

Mjesec i Sunce - 23.01. 25.08.

(odgovor članu eko beba)
Neposredna veza do poruke: 1706
7.5.2012 18:33:25   
klemzi
Ja i dalje 78 user posted image user posted image ovo bravo je zbog toga što se nisam vratila u plus...znači sve ostaje kao i dosad iako sam brljala prošle sedmice user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu eko beba)
Neposredna veza do poruke: 1707
7.5.2012 19:58:24   
reallove
user posted image za minuse..

Ja sam danas skroz slabo jela,doruckovala nisam,do sada sam na rucku,ali i za rucak sam pojela manje nego inace(izvadim sebi malo na tanjir i ne dodajem),sada osjecam da sam gladna ali ne znam sta da jedem jer je kasno,nemojte mi samo reci da pojedem jabuku,tek onda ce mi se apetit otvoritiuser posted image ..pahuljice necuuuuuser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1708
7.5.2012 20:09:42   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

user posted image za minuse..

Ja sam danas skroz slabo jela,doruckovala nisam,do sada sam na rucku,ali i za rucak sam pojela manje nego inace(izvadim sebi malo na tanjir i ne dodajem),sada osjecam da sam gladna ali ne znam sta da jedem jer je kasno,nemojte mi samo reci da pojedem jabuku,tek onda ce mi se apetit otvoritiuser posted image ..pahuljice necuuuuuser posted image user posted image user posted image

Napravi sebi palentu i jogurtuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1709
7.5.2012 21:32:31   
reallove
Jela sam pahuljice ipak,sta cu drugo u 9 satiuser posted image

Jel stvarno mogu pojesti palentu nekad ovako,nece da "naskodi"user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1710
7.5.2012 21:44:25   
animagical
palentu naravno da smijes, samo nemoj stavljati maslac na nju...nego onako s jogurtom i kasikom malomasne pavlake... takodjer mozes napraviti pilecu salatu? mi smo to danas vecerali.... ja stavim paradajz, krastavce, kuhani kukuruz, neki slani sir izrezan na kockice, danas je bio travnicki, i prelijem nekim dresingom, danas sam pomijesala pavlaku s malo majoneze i prelila... preukusno

da dodam,stavim i piletinuuser posted image moze kuhana, moze i iz gril tave...

< Poruku je uredio animagical -- 7.5.2012 21:45:43 >

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1711
7.5.2012 21:45:03   
canim
Palenta je nutritivno vrijedna namirnica koja pritom ne opterećuje organizam suvišnim kalorijama. Naime, 60 g kuhane palente (otprilike jedno serviranje) sadrži svega 44 kcal, 2 g masti, pri čemu prevladavaju višestruko i jednostruko nezasićene masnoće,  i 44 g ugljikohidrata.
Kalorijska vrijednost palente uvelike ovisi i o sastojcima koji joj se dodaju, primjerice, dodatak samo 20 grama maslaca, podiže kalorijsku vrijednost palente na 370, pri čemu se sadržaj masnoća povećava za otprilike 15 g.

Palenta sadrži beta karoten, provitamin A, a ujedno je  vrlo dobar izvor tiamina (vitamina B1) te je dobar izvor mnogih drugih vitamina i minerala, uključujući vitamin B5, folnu kiselinu, niacin, vitamin C, fosfor, kalij i magnezij.

Kukuruz, žitarica od koje se dobiva brašno za pripravljanje palente, je vrlo dobar izvor tiamina (vitamina B1) te je dobar izvor mnogih drugih vitamina i minerala, uključujući vitamin B5, folnu kiselinu, niacin, vitamin C, fosfor, kalij i magnezij. Bogatstvo prehrambenih vlakana čini ovu namirnicu posebno vrijednom. Blagotvorno djelovanje ove namirnice veže se uz zdravlje kardiovaskularnog sustava, prevenciju karcinocenih i virusnih bolesti te zbog bogatstva vitaminom B1 uz poboljšanje kongitivnih funkcija.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1712
7.5.2012 21:48:08   
reallove
Animagical,Canim,hvala na odgovorima,nisam dugo pojela palentu,ne sjecam se kad sam zadnji put pravilauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1713
7.5.2012 21:48:57   
reallove

IZVORNA PORUKA: animagical

palentu naravno da smijes, samo nemoj stavljati maslac na nju...nego onako s jogurtom i kasikom malomasne pavlake... takodjer mozes napraviti pilecu salatu? mi smo to danas vecerali.... ja stavim paradajz, krastavce, kuhani kukuruz, neki slani sir izrezan na kockice, danas je bio travnicki, i prelijem nekim dresingom, danas sam pomijesala pavlaku s malo majoneze i prelila... preukusno

da dodam,stavim i piletinuuser posted image moze kuhana, moze i iz gril tave...

A i ova salata je superuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1714
7.5.2012 21:52:57   
Lady26
Hoce neko cipsa user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 7.5.2012 21:53:16 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1715
7.5.2012 21:53:25   
canim
U toj salati izbaci samo travnicki I majonezu I eto je light salata user posted image a posto animagical I treba nesto tako ja joj toplo preporucujem rusku salatu za veceru s hljebom,inace ce nam se zena osusiti user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1716
7.5.2012 21:54:15   
canim

IZVORNA PORUKA: Lady26

Hoce neko cipsa user posted image user posted image user posted image

Ako je light moze user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1717
7.5.2012 21:57:20   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

U toj salati izbaci samo travnicki I majonezu I eto je light salata user posted image a posto animagical I treba nesto tako ja joj toplo preporucujem rusku salatu za veceru s hljebom,inace ce nam se zena osusiti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kupila light majonezu,moze li ona,ja volim malo da "ubacim" u salatu,bez sira,ok

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1718
7.5.2012 21:57:22   
Honey3
kod mene danas 72,5user posted image I ja stvarno ne mogu da vjerujem -1 kg.poslije 1. i 2.maja + juce bio izlet sa janjcetom,tortom i hurmasicamauser posted image user posted image ili se to jos sve nije zalijepilouser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1719
7.5.2012 22:00:19   
canim

IZVORNA PORUKA: canim

user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kupila light majonezu,moze li ona,ja volim malo da "ubacim" u salatu,bez sira,ok

Suti I ja volim majonezu Ali ne kupujem, nesmijem user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1720
7.5.2012 22:30:31   
reallove

IZVORNA PORUKA: zaha

kod mene danas 72,5user posted image I ja stvarno ne mogu da vjerujem -1 kg.poslije 1. i 2.maja + juce bio izlet sa janjcetom,tortom i hurmasicamauser posted image user posted image ili se to jos sve nije zalijepilouser posted image user posted image

Zaho,nije se to jos primilouser posted image ..salim se..

Canim,pa ova light,sta mislis o njoj,nema mi nista draze nego u ovakve salate malo majoneze,imam osjecaj da nebi valjalo bez njeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1721
7.5.2012 22:41:52   
canim

IZVORNA PORUKA: zaha

Zaho,nije se to jos primilouser posted image ..salim se..

Canim,pa ova light,sta mislis o njoj,nema mi nista draze nego u ovakve salate malo majoneze,imam osjecaj da nebi valjalo bez njeuser posted image

Suti ne Nagovaraj me user posted image user posted image ince se nikad necu odjaviti s teme user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1722
7.5.2012 22:44:07   
reallove
user posted image user posted image user posted image

Ma hajde Canim,neka nas,bas nam je lijepo ovdjeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1723
7.5.2012 22:49:58   
canim

user posted image user posted image user posted image

Ma hajde Canim,neka nas,bas nam je lijepo ovdjeuser posted image

Sto jest,jest user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1724
7.5.2012 22:52:47   
reallove
Ja evo pijem zeleni caj,bas je ruzan za pitiuser posted image ..Poslije njega mi se trazi nesto slatko,da ode ovaj okususer posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *