|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
2.5.2012 10:03:59   
anitaMO
user posted image user posted image user posted image
koliko sam jela,da sam na kraju sve ispovraćala,glava me bolila,dobro je nisam u +

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 1526
2.5.2012 11:43:09   
azra I ADI
user posted image I ja sam dobro pretjerala, što je najgore i danas pojedoh sve što vidim, a i mali mi bolestan pa ja odmah hranom liječim nervozu..Uhuser posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 1527
2.5.2012 14:54:14   
ucitelj
prijavljujem se sa 1kg manje user posted image jejej to sam happy

Napokon mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 1528
2.5.2012 15:40:20   
canim

IZVORNA PORUKA: ucitelj

user posted image user posted image

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 1529
2.5.2012 17:23:49   
ucitelj

IZVORNA PORUKA: canim

jel ti ovo meni BRAVO SLONICEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka hvala ali necu bit duo josuser posted image

Napokon mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1530
2.5.2012 21:48:54   
canim

jel ti ovo meni BRAVO SLONICEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka hvala ali necu bit duo josuser posted image

Ma jok bona, to Sam ja slonica, ti sebi nadji drugog smajlija user posted image user posted image

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 1531
2.5.2012 22:08:04   
Honey3
ja sam ova dvana bas pretjerala,i necu se vagati u pon.user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1532
2.5.2012 22:14:47   
canim
Zaha nemozemo se tako igrati user posted image pripazi malo do ponedeljka I vaga ce pokazati fin rezultat user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1533
2.5.2012 22:15:49   
mojbebac
Samo da se kratko javim, upravo stigla sa pauta, i izvagala se i srecna sam jer stoji 63 iako se ovih pet dana nisam bas payila, mislim dosta sam brljala....od sutra nastavak, ujutro na trcanje....i lagana klopa do nedelje...kad je ponovo mjeseceva miena .... dryim fige svima...samo naprijed....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1534
3.5.2012 9:06:59   
canim
SEDAM ZDRAVIH SVOJSTAVA LANA

Laneno ulje, lanene sjemenke i omega-3 masne kiseline koje oni sadrže, pozitivno utječu na vaše zdravlje. Evo na koje načine lan pomaže vašem tijelu:

1. Lan pomaže zdravlju srca i krvožilnog sustava. Iznimno visoka razina omega-3 masnih kiselina smanjuje razinu lošeg kolesterola. Riblje ulje i alge su također dobri izvori esencijalnih masnih kiselina.

2. Lan pomaže zdravlju debelog crijeva. Ima antikancerogena svojstva, a kao prirodni lubrikant i bogat izvor vlakana, smanjuje mogućnost pojave zatvora.

3. Konzumacija lana može osnažiti imunitet. Jedna studija je pokazala da su upale dišnog sustava rjeđe i manje ozbiljne kod djece školskog uzrasta koja uzimaju manje od žličice lanenog ulja dnevno, nego kod djece koja ga uopće ne uzimaju.

4. Lan sadrži masnoće koje su temelj za izgradnju mozga. To je posebno važno u razdoblju kada dječji mozak najbrže raste – prije rođenja te u ranom djetinjstvu. Bilo bi dobro kada bi majke tijekom trudnoće i dojenja uzimale jednu žlicu lanenog ulja dnevno.

5. Lan pomaže zdravlju kože. Svojim pacijentima koji imaju suhu kožu, ekcem ili preosjetljivost na sunce, preporučam laneno ulje kao dodatak prehrani.

6. Stabiliziranjem razine šećera u krvi lan može smanjiti tegobe dijabetesa.

7. Masnoće iz lana mogu pridonijeti gubitku viška kilograma. Tvari bogate esencijalnim masnim kiselinama, kao što je lan, ubrzavaju tjelesni metabolizam potpomažući izgaranje suvišnih, nezdravih masnoća u tijelu. Ukoliko jedete “dobre” masnoće, vjerojatnije je da će vaše tijelo skladištiti upravu onoliko masti koliko mu treba. To se naziva termogenezom – proces u kojem se posebne masne stanice (tzv. smeđe) prebacuju u “višu brzinu” i sagorijevaju više masti ako ih aktiviraju esencijalne masne kiseline, posebno gama linolenska kiselina (GLK). Iz svog iskustva mogu potvrditi da općenito manje žudim za masnom hranom ako u prehrani imam dovoljno zdravih masnoća. Dnevna doza omega-3 masnih kiselina bi mogla biti važan dio programa za kontrolu težine.

Jos o lanu na

http://www.roda.hr/article/readlink/1888
http://www.coolinarika.com/namirnica/lan/

< Poruku je uredio canim -- 3.5.2012 9:09:11 >

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1535
3.5.2012 12:03:41   
reallove
Evo mene drage moje..Kako ste mi..Ja sam uzasno,razocarana sam,ljuta,ne znam vise..Jucer se izvagam,vaga pokazuje +300 gr..Kako?Pridrzavam se,znaci dobro pazim sta cu staviti u usta,nisam brljala,da sam bar pojela kakav kolac,nebi mi bilo krivo..Eh onda kako vidjeh da sam u plusu,jucer,evo sta sam jela za cijeli dan...

D. casa soka od limuna bez secera
R. malo,ali malo rize,bijelo meso i salata
U. banana
V. vocna salata...

pored toga,puuuno vode i zelenog caja...

jutros opet stanem na vagu,isto,znaci ni naprijed ni nazad,onih 300 gr stojiuser posted image ..Inace na dan izgubim od 250-400 gr,kako je moguce da sada nista nisam izgubilauser posted image ..Dobila sam menstruaciju,jutros,ne znam,da se vadim na to,ne ide,jer sam prosli put i pored user posted image gubila kg..Sta da radimuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1536
3.5.2012 12:14:33   
lejlaze
da se ja prijavim na ovu temu. trebala bih da smrsam nekih 8 kg. Trenutno imam isto kila kao pred drugu trudnocu, ali i tada sam imala viska. 

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1537
3.5.2012 12:15:00   
Amani12
Reallove nemoj da brines,vaga cesto zna 'lagati' , za vrijeme ciklusa.

I mozda je bolje da se vagas samo jednom sedmicno.

Ja doruckovala vitalis sa mlijekom,sad pijem vodu,pa cemo u setnju i na neki lagani rucak.

Jedva cekam da opet kilice pocnu padati.user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1538
3.5.2012 12:18:58   
canim
Ne znam reallove ali to je bas veliki problem user posted image meni se cini da ti imas prevelika ocekivanja , ja nekad u sedmici 100 gr izgubim pa mojoj sreci nikad kraja user posted image

I da jos nesto da dodam, cinjenica je da kako se blizimo idealnoj kilazi kile idu sporije, pa treba malo vise fizicke aktivnosti da se to malo pokrene, dakle nemoj uskracivati hranu vec budi malo pokretnija user posted image

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 1539
3.5.2012 12:26:45   
reallove
Canim draga nemogu biti pokretnija nego sto sam sadauser posted image Kucu cistim svaki dan,skoro generalno,podovi,prasina,sve,kuca je na 3 sprata,sa puno stepenica,pored toga hvatam dijete,jucer isla u kupovinu,noge su me strasno boljele + vjezbam svaki dan na traci i biciklu,moj dan je takav,ne stajem po cijeli dan,ali bas ne stajem stalno sam u pokretu..

I da..Skoro svaki dan perem po 2 masine vesa,eh to mi je na trecem spratu,znaci,jos stepenicauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1540
3.5.2012 12:31:44   
Lady26

Ne znam reallove ali to je bas veliki problem user posted image meni se cini da ti imas prevelika ocekivanja , ja nekad u sedmici 100 gr izgubim pa mojoj sreci nikad kraja user posted image

I da jos nesto da dodam, cinjenica je da kako se blizimo idealnoj kilazi kile idu sporije, pa treba malo vise fizicke aktivnosti da se to malo pokrene, dakle nemoj uskracivati hranu vec budi malo pokretnija user posted image

I ja mislim isto...bas prevelik problem user posted image user posted image
Sto sto ti radis je forsiranje....hoces na silu da smrsas u kratkom periodu...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1541
3.5.2012 13:11:52   
reallove
Ma nije na siluuser posted image ..Hajde ok,da gubim i po 100 gr sedmicno,ok,ali da idem u +user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1542
3.5.2012 13:51:56   
azra I ADI
user posted image Reallove, polako...Nikud ne žuri i nemoj biti razočarana zbog tih 300 grama
Ja ako ovako nastavim ima da budem u veeeeelikom plusu u ponedjeljakuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1543
3.5.2012 13:54:52   
reallove

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

user posted image Reallove, polako...Nikud ne žuri i nemoj biti razočarana zbog tih 300 grama
Ja ako ovako nastavim ima da budem u veeeeelikom plusu u ponedjeljakuser posted image

Ja sam tako blizu cilja,tako da mi ovih 300 gr nije trebalo,ali sta sad,necu da se zamaram,mozda je ipak zboguser posted image ..osjecam se nekako "napuhano" evo i prstenove sam pocela skidati,jednostavno mi smetaju..Ma hajde neka nam i plusevauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1544
3.5.2012 14:06:32   
canim
Ih reallove koliko Sam ja puta u toku sedmice bila u plusu, ja to ni ne racunam, vec samo racunam ponedeljak a ovo sto se vagam skoro svako jutro je cisto radi evidencije I motivacije.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1545
3.5.2012 14:22:05   
reallove

Ih reallove koliko Sam ja puta u toku sedmice bila u plusu, ja to ni ne racunam, vec samo racunam ponedeljak a ovo sto se vagam skoro svako jutro je cisto radi evidencije I motivacije.

i kod mene je ovako,a bolje bi mi bilo da se ne vagamuser posted image ..samo ponedjeljkom,bilo bi bolje,ali eto,ne mogu da izdrzim pa hajd...Imala sam ovih dana problema sa probavom,ima i toga,danas je evo uredu hb,bit ce valjda minus do ponuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1546
3.5.2012 14:24:41   
azra I ADI
user posted image Vaganje samo ponedjeljkom, tokom sedmice se trudi i NE PROVJERAVAJ stanje!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1547
3.5.2012 14:31:33   
reallove

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

user posted image Vaganje samo ponedjeljkom, tokom sedmice se trudi i NE PROVJERAVAJ stanje!

user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1548
3.5.2012 14:33:47   
reallove
Sad moram na odvikavanje od vageuser posted image ..Svaki dan kazem sebi,necu,ali vrag mi neda mirauser posted image

Ja evo popila zeleni caj,uspavam dijete i odoh malo na bicikluser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1549
3.5.2012 14:39:29   
veeseelaa
ja ne ovu temu i ne zavirujem samo pričam da bi trebala smršati a ništa po tom pitanju ne radim
i da Višnja imaš liniju za 10!
reallove nisam skužila šta ti činiš na ovoj temi?user posted image ne zezaj

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *