|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
27.4.2012 22:47:05   
reallove
Joj Canim,kraljica si,Iman i ti si,oplakahuser posted image user posted image user posted image

ma necu ja nigdje,onako ja malo se salimuser posted image

jucer gledam,ima "finih" minusa,pa onda kazem sebi,a sta ako ja sama ostanem na ovoj temiuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1426
27.4.2012 22:55:02   
canim
Ja imam jos 5 kg da izgubim to ti je min jos 1 mjesec, tako da nemoras zuriti user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1427
27.4.2012 22:57:25   
reallove
user posted image user posted image

pa i ja taman tako nesto,oko 5 kg i dosta aBd..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1428
27.4.2012 22:57:32   
Lady26
Da vidimo ko će da mjesečari ovu nedelju?!

Iman83
Medić slatki
Lejla Ka
Klemzi
Lady26 user posted image

Dakle ova nedelja od 11.59h do ponedeljka 11.59h!

Dopišite se ako se ko oduči....zajedno ćemo lakše deveratiuser posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 27.4.2012 22:58:02 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1429
27.4.2012 23:03:01   
canim
oooo lady user posted image nisam ja tebe bezveze ostavila na listi, znam ja da ces nam se prikljuciti user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1430
28.4.2012 0:56:01   
animagical
sta ono rece lejla, jel smiju dojilje na ovu mjesecevu? A .doji bas dosta...reko da izgubim kilu u nedjelju, pa u pon za rodjendan da stanem komotno u kakve fine krpiceuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1431
28.4.2012 0:58:25   
bambi7
e pa zene stavite i mene na listu, ja sam ove nedelje zijanila praaaavo, bolje da ne pisem sta sam jela. Ne smijem na vagu ni stati! idemo na mjesecevu, pa da ako me to malo izvadi do vaganja u pon!

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1432
28.4.2012 7:32:54   
mama2884
IZVORNA PORUKA: Lady26

Iman83
Medić slatki
Lejla Ka
Klemzi
Lady26 user posted image

Neko je vec pitao,ali da i ja ponovim....jeli se smije kahva piti ?
Meni djeluje ok..u nedjelju mozes doruckovati, pa navaliti....jos u nedjelju curka mi na rodj. tako da imam prostora i odmoriti user posted image .
Ali bez kafe u ponedj.ujutro..glava bi mi bila kao u zombija .
Ako moze kahva, ja se prijavljujem...Mislim ionako da ima jos viska vode kod mene,sobzirom da sam na pocetku user posted image
I da sumiram,samo voda,voda,ovda  eventualno cjeddeni sokovi,ili voda u kojem se povrce kuhalo i sl ?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1433
28.4.2012 7:41:39   
mama2884
E sada...dobro jutroooo  curke moje ?

Ja sam juce totalno izgorila na suncu,jos sam naocale imala...pa mi samo 2 koluta oko ociju bijela user posted image .
Joj ja sam nekad juc poslijepodne smazal pola cok.banane od E da se ne baci user posted image , i 1 kiflu, i to je bil oko 17 sati a vecerala nisam..Gledam ako nista,kada ovako sta maznem,da ne veceram...Vode pijem....max od max.
Vidim sinoc ste se raspisale.....user posted image
Reallove,tebi svaka cast ako mozes izdrazti s tim meniejm i jos vjezbama.....ja bi se komirala 6 puta....
Ali ni ne pomisljaj da nas se rijesis...
Canim vidim ne moze bez umakanja i rahatlokuma....user posted image E moj rahatloku.vidjet cemo te u ponedj.user posted image
Ucitelj...samo ti pisi...mislim da ti je canim dala extra savjet..naj bolje da prvo upoznas sebe,svoje mane kad je hrana u pitanju,pa onda je sve lakse.
Azra i Adi se ne javlja....nadam se da je sve ok user posted image

STa cu doruckovati pojma nemam,mozda pecivo rucak vec imam supicu sa brokulama i karfilom, a vecerat vjerovatno  jabuka ili banana...U meduvremenu bit ce sigurno jos 1 kafa.....

Ljubim vas curke svoje,tipkamo se opet...
Ove "mjesecarke" molim vas odg.na ovo da li moze kahva

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 1434
28.4.2012 7:57:00   
azra I ADI
user posted image Evo Azre, super ide, ne brljam puno ovu sedmicu..I ja razmišljam da li bi mjesečarila sa ženicama, ali bez kafe ne mogu otpočeti dan, valjda se smije...Pozdrav i izdržite do kraja, sad će nama ponedjeljak i vaganje....

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 1435
28.4.2012 8:16:00   
canim
Jutric, evo ja jedem pahuljice

Opet sam u plusu od jutros, bit ce da je rahatlokum krivac user posted image

Sta nam je sa klemzi, jeli to odustala vec user posted image

Ja planiram krenuti na fitness od pocetka maja, vakat je da se malo zategnem.

Mjesecarkama sretno i animagical sta ces ti na ovoj temi, ti si dostigla cilj, usla si u svoje 27 broj farmerke, hoces da pocnes na dijecijem se oblaciti user posted image bjezi s teme user posted image

Danas je lijep dan, idem hodati i trositi kalorije i valjda do ponedeljka vidim minus.

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 1436
   [Obrisana poruka]
28.4.2012 9:15:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 1437
   [Obrisana poruka]
28.4.2012 9:15:59   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1438
   [Obrisana poruka]
28.4.2012 9:16:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu azra I ADI)
  Neposredna veza do poruke: 1439
28.4.2012 10:47:27   
leona81
ja danas brljam, a na mjesecevu bi vrlo rado al stigla user posted image , iovako mi se vrti pa da ne pretjeramuser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1440
28.4.2012 10:59:23   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

user posted image Evo Azre, super ide, ne brljam puno ovu sedmicu..I ja razmišljam da li bi mjesečarila sa ženicama, ali bez kafe ne mogu otpočeti dan, valjda se smije...Pozdrav i izdržite do kraja, sad će nama ponedjeljak i vaganje....

Ma do 12h smiješ popiti kafu...ponedeljak će biti kritičanuser posted image

Ja mislim da nije problem pit kafu tokom Mjeseceve dijete, ja cu piti svakako pijem bez popratnih derivata secera i mlijeka user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 1441
28.4.2012 11:02:35   
ucitelj
samo sam u prolazu i da se javim svojoj raji sretno svima sa mjesecevom i svakom drugom dijetom zelim nams vima sto manje kilica

Napokon mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1442
28.4.2012 11:34:32   
reallove
Good morning ladiesuser posted image

konacno - 1 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ipak necu na mjesecevu,necu moci da izdrzim,vjezbam,trcim za Ameen cijeli dan,ne znam,necu mociuser posted image

vi koje ste se odlucile za mjesecevu,sretnouser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 1443
28.4.2012 11:35:02   
reallove
Naravno i nama ostalim sretnouser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1444
28.4.2012 11:43:10   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: zaha

koliko se mrsa i za koliko vreme vidis rezulatate?

1 - 3 kg za taj dan. Eto Lejla Ka je proslu sedmicu drzala dijetu mjesecevu jedan dan i otislo 2 kg, Jasmin 1 kg. Kazu da djeluje, e koliko cemo smrsati vidjecemo. A odmah sutra se vagamo user posted image

Da vam kažem, ja sam "izgubila" 2kg za tih 24h, znači vagala se na početku i na kraju dijete.

Međutim, to vam nije gubljenje samo nagomilanih masnoća, već se izbaci i dosta vode koju i pijete da se organizam "izapere". Kad se vratite uobičajenom režimu vrati se 1-1,5kg za par dana, ali opet to nisu masne naslage već se organizam vrati u normalu. Mislim i da ovakvo "izapiranje" pokrene metabolizam, pa ko je zaglavio na nekoj cifri i čini mu se da se samo tu vrti preporučujem da odradi makar jednu.

Ja ove nedelje neću, idem malom operisati krajnike tako da ću na KCU dijetu user posted image

Izvagam se jutros obučena i 67kg, ja prezadovoljna. Onda skontam da napravim eksperiment i skinem se u veš i izvagam 66kg. E ne mogoh povjerovat da pamučni duks i trenerka imaju čitavu kilu pa bilesi odem na kuhinjsku vagu i izvagam samu odjeću user posted image . Pošto je kuhinjska puno preciznija pokaza mi 720g. E pa svašta, kila +/- zbog odjeće.

Zaključak, vagajte se o'natural user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1445
28.4.2012 11:45:59   
Lejla Ka
P.S. može kafa na mjesečevoj, s tim da računate da kafa zapravo izbacuje vodu, zato pojačajte kaficu sa čašom vode.

Ne znam smiju li dojilje, a trenutno nemam koga da pitam, i nemam vremena da rovim po internetu, pa se strpite koju sedmicu. Animagical, tebi neću ništa reći, ne foliraj!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1446
28.4.2012 11:49:05   
reallove

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: zaha

koliko se mrsa i za koliko vreme vidis rezulatate?

1 - 3 kg za taj dan. Eto Lejla Ka je proslu sedmicu drzala dijetu mjesecevu jedan dan i otislo 2 kg, Jasmin 1 kg. Kazu da djeluje, e koliko cemo smrsati vidjecemo. A odmah sutra se vagamo user posted image

Da vam kažem, ja sam "izgubila" 2kg za tih 24h, znači vagala se na početku i na kraju dijete.

Međutim, to vam nije gubljenje samo nagomilanih masnoća, već se izbaci i dosta vode koju i pijete da se organizam "izapere". Kad se vratite uobičajenom režimu vrati se 1-1,5kg za par dana, ali opet to nisu masne naslage već se organizam vrati u normalu. Mislim i da ovakvo "izapiranje" pokrene metabolizam, pa ko je zaglavio na nekoj cifri i čini mu se da se samo tu vrti preporučujem da odradi makar jednu.

Ja ove nedelje neću, idem malom operisati krajnike tako da ću na KCU dijetu user posted image

Izvagam se jutros obučena i 67kg, ja prezadovoljna. Onda skontam da napravim eksperiment i skinem se u veš i izvagam 66kg. E ne mogoh povjerovat da pamučni duks i trenerka imaju čitavu kilu pa bilesi odem na kuhinjsku vagu i izvagam samu odjeću user posted image . Pošto je kuhinjska puno preciznija pokaza mi 720g. E pa svašta, kila +/- zbog odjeće.

Zaključak, vagajte se o'natural user posted image

user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1447
28.4.2012 11:51:18   
Visnja RR
ja sam ovaj put zaboravila na mjesecevu mjenu... Lejla napomeni nas kad je sljedeca...

moja prijateljica mi rece da je njena kolegica s posla izgubila za 7 dana 2,5 kg samo zato jer je svko jutro pila casu malke vode u koju isjedi cjeli limun...

ja to jutros popih i zeznuh se posteno...sad mi se spava ...uvjek mi citrusi obore pritisak i onda bih samo zzzzzza

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1448
28.4.2012 11:57:09   
reallove

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja sam ovaj put zaboravila na mjesecevu mjenu... Lejla napomeni nas kad je sljedeca...

moja prijateljica mi rece da je njena kolegica s posla izgubila za 7 dana 2,5 kg samo zato jer je svko jutro pila casu malke vode u koju isjedi cjeli limun...

ja to jutros popih i zeznuh se posteno...sad mi se spava ...uvjek mi citrusi obore pritisak i onda bih samo zzzzzza

eh ovo mora da se probauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1449
28.4.2012 12:49:36   
mama2884
IZVORNA PORUKA: Iman83

Iman83
Medić slatki
Lejla Ka
Klemzi
Lady26 user posted image
Bambi7

prijavljujem se i ja...valjda izguram....Bogu hvala,vruce i jeste...pa valjda uspijemo.Bas me zanima,kako ce mi i organizam reagovati a i kg.Odo sad da googlam,sta tacno smijem piti ..vidim mlijeko NE user posted image

Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *