|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
14.4.2012 10:39:50   
animagical

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Selmy bas mi je zao sto odustajes, ali nadam se da ces nam se sto prije pridruziti ponovo

Pridruzit cu se ja, ako Bog da, samo dok mi prodju kolokviji. Previse ucim i onda mi je potreban ii secer i svasta nesto.
Ha, ha, ha koje izvlacenje user posted image user posted image .

ne vadi se, i meni su ispiti za sedmicu, uzmi jabukuuser posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 901
   [Obrisana poruka]
14.4.2012 11:31:55   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 902
14.4.2012 11:35:29   
Skvo RR
Ja sam u protekloj sedmici u -2 kg..Pomoglo je sikiranje oko suneta..user posted image uvijek nesto dobro u losem...uglavnom...sada sam na 71, 500...a cilj mi je 68. To mi je ideala.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 903
14.4.2012 11:39:08   
Miracle*3
ja da provjerim koliko sam imala u ponedjeljak da bi uporedila sa danasnjim stanjem, mene zene skinule sa spiska. user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 904
   [Obrisana poruka]
14.4.2012 12:29:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Miracle*3)
  Neposredna veza do poruke: 905
14.4.2012 12:31:13   
canim

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

ja da provjerim koliko sam imala u ponedjeljak da bi uporedila sa danasnjim stanjem, mene zene skinule sa spiska. user posted image

Draga nije te niko namjerno skinuo sa spiska osim ako nisi navodila kilazu nikako od pocetka pa do sad a ostale ako su izbacene ili ako ima greske u unosu to je sve prilikom kopiranja ucinjeno, nista namjerno.
Samo nam javi tu kilazu pa te opet unesemo.

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 906
14.4.2012 12:32:28   
canim
skvo, iman user posted image kilice lagano idu dole user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 907
14.4.2012 12:53:22   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

skvo, iman user posted image kilice lagano idu dole user posted image

user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 908
14.4.2012 12:55:19   
Honey3
kod mene vaga pokazuje -1 od ponedjeljka,a ja se sve bojim da se do vaganja ne vratiuser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 909
   [Obrisana poruka]
14.4.2012 12:56:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 910
15.4.2012 18:27:02   
reallove
Hi zeniceuser posted image

ja upravo sa hodanja,sat i 5 min,sutra aBd vaganje,sretno namuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 911
15.4.2012 18:45:52   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

Hi zeniceuser posted image

ja upravo sa hodanja,sat i 5 min,sutra aBd vaganje,sretno namuser posted image
user posted image super
Da hoce kod nas ljepse vrijeme, pa da I ja setam ovako mi se mrsko nakaniti.
Ja ne mislim da je kod mene otislo vise od one kilice, jer Sam dobila I bas se osjecam napuhano, vidjet cemo sutra.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 912
15.4.2012 18:50:52   
reallove
Ja sam proslo vaganje imala menstruaciju,ali opet je bilo -2 kguser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 913
15.4.2012 19:47:15   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

Ja sam proslo vaganje imala menstruaciju,ali opet je bilo -2 kguser posted image

Ma ja se ne poredim s tobom user posted image meni 1 kg sedmicno taman user posted image samo se zalim na m strah me da nebude manje od 1kg Ali vidjet cemo ujutro.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 914
15.4.2012 20:18:17   
mama2884
Mogu li i ja Vam se pridruziti ? user posted image
Nakon 2 poroda nakupilo se kg....Po formuli visina -110, izadje da bi idealna tezina bila oko 58 kg....trenutno imam 68...kada bi do 60 kg dogurala bila bi presretna user posted image ...Ovi 68 kg stagnira vec pola godine...Vaganje je ponedjeljkom,ako dobro shvati ....vagam se i ja sutra ujutro abd,pa vam javim...Zelim nam svima puno strpljenja i sto lakse a brzo mrsavljenje.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 915
15.4.2012 22:08:19   
animagical
uh, stade mi hurmasica u grlu, kako procitah da je ujutru vaganjeuser posted image ja haman zaboravila na touser posted image

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 916
15.4.2012 22:19:14   
canim
user posted image da ja podebljam,vaganje je sutra ujutro ! pa vi samo jedite hurmasice nedeljom uvece user posted image

Neposredna veza do poruke: 917
15.4.2012 22:23:14   
klemzi
Hej cure, jeste li vi na nekoj dijeti, ili ovdje svako na svoj način devera sa kilama, ali se bodrite i razmjenjujete iskustva user posted image Ja sam počela mijenjati način prehrane, nisam na dijeti, pa bih vam se priključila ako mi neko objasni kako ova ekipa funkcioniše user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 918
15.4.2012 22:23:47   
Selminja
Jedva čekam vaganje, sinoc mi sveki reče kako sam smršala,a nisam joj govorila o mojoj dijeti user posted image
a danas sam se uvukla u predtrudničke farmerice user posted image a uopšte ne šmagam za hranom user posted image pa ima li išta bolje user posted image Joj ova tema je super user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 919
15.4.2012 22:25:13   
reallove

IZVORNA PORUKA: animagical

uh, stade mi hurmasica u grlu, kako procitah da je ujutru vaganjeuser posted image ja haman zaboravila na touser posted image

user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 920
15.4.2012 22:27:49   
canim

IZVORNA PORUKA: klemzi

Hej cure, jeste li vi na nekoj dijeti, ili ovdje svako na svoj način devera sa kilama, ali se bodrite i razmjenjujete iskustva user posted image Ja sam počela mijenjati način prehrane, nisam na dijeti, pa bih vam se priključila ako mi neko objasni kako ova ekipa funkcioniše user posted image

Upravo tako svako svoju bitku vodi a medjusobno se bodrimo,savjetujemo,preporucujemo I tako, nisam ni ja na dijeti vec samo promijenila nacin ishrane bujrum I ti u nas Tim :)

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 921
15.4.2012 22:28:39   
reallove

IZVORNA PORUKA: klemzi

Svako na svoj nacin,ponedjeljkom je vaganje...Cilj je - 5 kg, pa ko prije do ciljauser posted image

inace bodrimo se,pomazemo,razmjenjujemo iskustva,kukamouser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 922
15.4.2012 22:29:15   
enči80

IZVORNA PORUKA: Selminja

Jedva čekam vaganje, sinoc mi sveki reče kako sam smršala,a nisam joj govorila o mojoj dijeti user posted image
a danas sam se uvukla u predtrudničke farmerice user posted image a uopšte ne šmagam za hranom user posted image pa ima li išta bolje user posted image Joj ova tema je super user posted image

Blago tebiuser posted image
Mene strah sutra od vaganjauser posted image jer mi je vikend bio haos,ništa nisam redovno jela a pravila neki kolač i samo ću reći da nisam stala na jednome komadu.Bit ću zadovoljna ako kilaža bude kao prošli ponedjeljak.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 923
15.4.2012 22:29:53   
reallove
Inace,zenice,ja sam u dosla do -5,jesam li to pobijedilauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 924
15.4.2012 22:32:48   
klemzi
Superrr, Reallove, pa ti pobjednik user posted image user posted image
Moj cilj je 14 kg, ukupno, a evo postavit ću sebi za cilj, 5 kg do 20.maja user posted image
Je li puno 5 kg u mjesec dana, ta mislite

< Poruku je uredio klemzi -- 15.4.2012 22:34:35 >

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *