RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.6.2017 17:45:20)

Gdje ste žene, šta se ne javljate??

eminaja -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.6.2017 10:03:56)

evoo nas [sm=smiley36.gif] azra dokle dodje.?
ja sam na 71.6 idu polahko dole..samo da ne bude poslije bajrama hop +5 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.6.2017 21:54:47)

Ja sam nidokle[sm=smiley36.gif] malo sam kao smanjila al nista to nije[sm=smiley13.gif] jos nisam cvrsto odlucila [sm=smiley36.gif] a osjecam se ko trokrilni ormar[sm=smiley13.gif] danas sam navukla na sebe hotshapers pojas i tajice i nosala nekih 3h[sm=smiley36.gif] al nisam nista zahtjevo radila po kuci[sm=jezicek.gif] samo sto sam otisla po djecu u vrtic nekih 15tak min hodanja..tu sam se oznojila samo ..bar sam se malo stegnula[sm=smiley36.gif]stomak mi je ogroman[sm=smiley13.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (24.6.2017 14:57:23)

Ima li vas, ja od srijede aBd oficijalno startam, et me s vama [sm=smiley36.gif], azra jesi smrsala [sm=jezicek.gif] jedi baklava sad za bajram da nam se open pridruzis [sm=smiley36.gif]

marketing RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (25.6.2017 14:59:14)

Drage dame,

Pišite nam o svojim iskustvima sa zdravljem porodice, da li bi ste želeli da probate Pharmalife proizvode, ili već imate iskustva sa njima. Čekamo vas, jer uskoro sponzor deli vredne PHARMALIFE PAKETE proizvoda koji sadrže MAPEZ sprej za kožu, OMEGA JUNIOR KAPI, ISILAX prirodni laksans i APPETITO sirup.

Požurite, još samo par dana pa saznajemo dobitnike!

Evo linka na temu KLIK OVDE

[sm=bravo.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (26.6.2017 8:25:19)

Ima li koga na ovoj temi? Šta vam je, šta se ne javljate? Eto, ramazan je prošao, nadam se da ćemo biti malo aktivnije..Ja sam trenutno na 57, nadam se da ću za 12 dana koliko imam do ljetovanja uspjeti skinuti još kilicu, idealno bi bilo dvije, ali eto...Pozdrav i javljajte se!

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.6.2017 10:08:01)

Cao raja! Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave!
E hajmo se sad uozbiljiti i mrsati 😄
Ja sam bila malo na starom godisnjem, pa malo na bolovanju i nisam pazila bas na broj i vrstu obroka, ali sam jela po malo. Uglavnom, stagniram. Kila koju sam skinula nije se vratila ali sad je vrijeme da idem dalje 🙂
Od sutra opet cetiri obroka, danas nisam stigla spremiti za posao pa ce biti neka improvizacija.

eminaja -> RE: Mršajmo zajedno ! (27.6.2017 23:00:08)

eee ja bi sad trebala startat ali.moram sacekat zbog ovih bajramskih ruckova [sm=smiley36.gif]
ja stojim na istoj kilazi i zadovoljna sam sto ne ide gore jer ne pazim.toliko sta jedem [sm=smiley13.gif] jedino sam uvela jaja za dorucak uz salatu ostale obroke nisam.regulisala ni ishranu ni vrijeme....ja moram uvest punoooo vooddeee to mi je glavno ii da mislim da bi trebala koristit limun [sm=zmeden.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2017 10:52:26)

Eminaja limun sigurno nece skoditi. On pospjesuje izbacivanje tekucine iz organizma i topljenje masnih naslaga..
Kod mene od jutros krenulo naopako sve sto je moglo krenuti naopako.. kasnila na posao skoro sat. Uspjela sam pojesti jednu krisku tosta s nogu, ali nisam nista ponijela, tako da uzine danas nemam, a na pauzi cu se potruditi da jedem nesto dijetalno 😄 Ako nista, locem vodu, vec sam oko pola litre od jutros popila ..

eminaja -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2017 11:06:45)

boombar ja kada sam skinula prvih 6-7 kg pocela sam koristit limun nisam dugo ali ostadoh trudna pa prestala.... aa evo imam limetu umjesto limuna [sm=smiley1.gif]
mada tesko se nakanit to je najbolje ujutro pit sa toplom vodom [sm=smiley1.gif]

je li ovdje neko rekao da zbog kiseline ne smije trosit limun??[sm=zmeden.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (28.6.2017 17:37:20)

evo i mene oficijalno [sm=jezicek.gif]
danas dan ok, doduse nikakve aktivnosti osim skuhaj, raspremi i lezi [sm=jezicek.gif] al et dobro je i to ponekad
Nisam se vagala jutros, u ponedeljak cu, da se ne sokiram sad poslije bajrama. Ja nemam neki konkretan cilj, samo hocu da jos smrsam, ko i uvijek [sm=smiley36.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.6.2017 10:27:23)

E haj sad canim zadaj nam tempo 😄
Ja sam neozbiljna totalno.. prespavala danas alarm, sve sam nas na vrat na nos spremila izgurala iz kuce jutros. Dorucak su bili djeciji ostatci, tacnije, tri zalogaja kajgane iza male sto je ostalo i tri zalogaja kruha s eurokremom iza malog 😄, uzina mi je evo sad kapucino, rucak cu opet improvizirati, mozda konzerva tune.. Kao sto rekoh, neozbiljna sam ☺️
E probacu i to s limunom ujutro, nista me ne kosta

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.7.2017 8:29:30)

Drage moje mršavice, evo i ja da se javim, vidim nikog nema na temi već 10 dana. Večeras putujem na ljetvanje sa 55kg, ne mogu vam opisati koliko sam ponosna na sebe! Želim vam da i vi ostvarite svoje ciljeve[sm=smiley1.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.7.2017 0:10:25)

Drage mrsavice, kako ste mi sve?[sm=smiley1.gif] Kako vam ide?
Vidim i vi se slabo javljate.. Meni je zao sto ne mogu redovna biti na temi.
Nemam discipline, stalno idem gore dole, tako da nemam sta ni prijavljivati...

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.7.2017 0:11:53)

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Drage moje mršavice, evo i ja da se javim, vidim nikog nema na temi već 10 dana. Večeras putujem na ljetvanje sa 55kg, ne mogu vam opisati koliko sam ponosna na sebe! Želim vam da i vi ostvarite svoje ciljeve[sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
Trebamo se ugledati na tebe [sm=smiley1.gif]

eminaja -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.9.2017 20:17:29)

hej,hej ima li vas [sm=smiley1.gif]
ima li zadovoljavajuci rezultata [sm=smiley36.gif]
ja se nazalost vratila na isto..oko 73.5 i sad razmisljam kako da krenem,definitivno moram nesto poduzet [sm=smiley19.gif] ali najgori mi je pocetak [sm=smiley13.gif] tj prvi par dana....sa cime poceti,dorucak mi je isto ????

eminaja -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.9.2017 11:00:05)

vi izgleda dotjerale liniju [sm=smiley36.gif] samo ja ostala [sm=jezicek.gif]

ehh hajd valjda mi se neko pridruzi [sm=smiley36.gif]
ja redovno brljam [sm=smiley13.gif] makar dan dva zabrljam...aa mogla bi fino skinut za mjesec da se malo zainatim [sm=smiley13.gif] ima li ko kakav savjet [sm=zmeden.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.9.2017 14:53:32)

Eminaja evo i ja jos tapkam u mjestu, fali mi karaktera 😄
Pocnem paziti na ishranu, pa nalete dani kad nisam u mogucnosti, pa brljam i tako..
Treba mi istrajnosti, tu uvijek kiksam 😏

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.9.2017 15:07:51)

ja dotjerala i otjerala liniju .... za sve kriv sladoled u abnormlanim količinama... al nije mi žao... jednom se živi [sm=smiley36.gif]

sad ću samo da pazim na unos i potrošnju kalorija...tj potruditi se da potrošnja bude malo jača... hodanje, vježbe .... a ne bih jos se odricala onog što zaista volim....

eminaja -> RE: Mršajmo zajedno ! (13.9.2017 9:16:22)

mene redovno cips zezne ili neke grickalice..slatko sam smanjila i hljeb ali hljeb kad sam jela jela sam neki crni sa sjemenkama suncokreta cini mi se....ja opet cijeli dan fino prodjem sa hranom ( rucak jedem kolicinski pa i isto samo pazim sta dodajem,a vecera je opet nesto lagano ili dosta manje onog sto je ostalo od rucka,) ali navecer zeznem grickalicama... [sm=smiley13.gif]
danas bi trebala startat sa nekom salatom planiram kupus,mrkvu i grasak kombinovat...
doduse spala sam 1kg to je opet ok...sretno nam [sm=smiley36.gif]

Bubamara92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.9.2017 9:54:48)

Da vam se i ja pridruzim od juce sam krenula sa UN djetom...moja drugarica za 2 mjeseca skinula 17 kg pa da I ja probam...

eminaja -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.9.2017 10:14:27)

dobro nam dosla bubamara.....
samo vidim imas malu bebu,je li dojis?

eminaja -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.9.2017 10:16:14)

treba nam jos pojacanja [sm=smiley36.gif]
ja se danas nisam vagala...jucer sam jela.pitu od palente sa tikvicom,salatu od povrca i sir uz to...sad gledam da svaki dan jedem sto vise salate [sm=smiley1.gif] pa nadam se nekom rezultatu[sm=smiley1.gif]

Bubamara92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.9.2017 10:18:48)

Par mjeseci sam dojila al sada ne nazalost...hvala na dobrodoslici

Bubamara92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.9.2017 10:24:49)

Eminaja ukucaj na Google UN dijeta nije tipicna dijeta da se izgladnjujes po meni nije losa ja Imam malo vise kila skinuti

Stranica: <<   < Prethodna stranica  337 338 [339] 340 341   Sljedeća stranica >   >>