|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  282 283 [284] 285 286   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
15.4.2014 10:16:22   
berni
Dancek, ja sam bila ok preko vikenda hodali smo puno, al se nisam vagala, nemam je kuci...

Danas , 1- dorucak: 7h jedna narandza, 2 welnes keksa, kafa i zeleni caj
2-u 10h jedna kriska vajkrema, i jedna dzema

Rucak: 1-oko14h piletina s rizom + salata
2- oko 17h (skontat cemo nesto)

Vecera- jabuke i jogurt

10.5.2013 dvije crtice
20.6.2013 srculence kuca
16.1. 2014. stigla sultanija Ismihan

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 7076
15.4.2014 11:14:09   
real mama
Digla sam ruke od popularnih dijeta, isprintala sam pravilnik i krenula u primjenu. Samo sam ja bukvalno shvatila dorucak na dva dijela, pa u 7h pojela jednu narandzu u 10h drugu user posted image
Inace se vagam svako jutro, sada cu se pritrpiti do petka. Prijavljujem da sam bez fizicke aktivnosti. Zelim smrsati 10kg.
Za rucak narucujem pilecu salatu (bez hljeba), dijelim je na dva dijela. Opet oko 19h neku vocku. Voda je na stolu kao podsjetnik user posted image

(odgovor članu berni)
Neposredna veza do poruke: 7077
15.4.2014 14:41:24   
kaktuscic
Real mama ovo je bas bas rigorozno :) ja ne bih mogla izdrzari dan na ovome, mislim nozda bih mogla dan ili dva, ali bih treci dan odustala i najela se momacki :)))
Imas na temi stvarno dosta savjeta, jelovnika... Odaberi nesto drukcije, mislim da 3 vocke i pileca salata za dan nose rizik da zeznes krvnu sliku ili nesto jos gore...

(odgovor članu real mama)
Neposredna veza do poruke: 7078
15.4.2014 15:18:59   
real mama
Kaktusic, sve mislim ako smanjim kolicinu hrane brze ce kg spadati. Ipak sam jela malo hljeba sa salatom, to je pileca salata sa finim dresingom, zasitna. Cekam vrijeme za drugu polovinu. Jedino mogu veceru malo popravit, mozda bananu ili frape user posted image

Neposredna veza do poruke: 7079
15.4.2014 15:21:16   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: real mama

Kaktusic, sve mislim ako smanjim kolicinu hrane brze ce kg spadati. Ipak sam jela malo hljeba sa salatom, to je pileca salata sa finim dresingom, zasitna. Cekam vrijeme za drugu polovinu. Jedino mogu veceru malo popravit, mozda bananu ili frape user posted image

Jest ako smanjiš, ali ne totalno. Tako usporavaš metabolizam. Uzmi zasitan doručak, a ne samo citruse.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 7080
15.4.2014 15:22:50   
animagical
ja vam se pridruzujem ovdje...apsulutno sam promijenila jelovnik, silom prilika...ne jedem vise bijeli hljeb i slatkise...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7081
15.4.2014 15:30:56   
veki_aki
ej mrsavice, hvala na cestitkama, al ne bi to 1 komad torte, no idemo dalje.
Ako nista uradih vjezbice sinoc, al zato kasnije tamo oko 11 bezveze pojedoh 2 kriske hljeba sa salamom i majonezom, a 4 minjon kocke necu spominjatiuser posted image bas sam nediscplinovana u zadnje vrijeme, nikako da se trznem...veceras cu bolje!
Uglavnom, jel nam vaganje sad petkom?

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7082
15.4.2014 16:14:05   
real mama
U potrazi za dobrim doruckom? Sta jesti kad oci otvorim a da nije voce a da je u skladu sa pravilnikom?

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 7083
15.4.2014 16:16:42   
animagical

IZVORNA PORUKA: real mama

U potrazi za dobrim doruckom? Sta jesti kad oci otvorim a da nije voce a da je u skladu sa pravilnikom?

pahuljice, manju zdjelu...integralni hljeb s pavlakom, uz paradajz ili krastavac...kuhana jaja i neki manje masni sir, bijeli...

Neposredna veza do poruke: 7084
15.4.2014 16:46:37   
real mama
To je ok, sve na dohvat ruke. Vazi, sutra cu bolje planirat. Hvala svima.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7085
15.4.2014 20:08:55   
canim
Ma za dorucak slobodno jedi cak i ne zdravo mozes jesti ali samo gledaj da nije previse kolicinski, ujutro je metabolizam najbrzi tako da je steta samo cjedjeni sok piti, cak i kad brljas tj hoces nesto slatko da pojedes najbolje ti je ujutro za dorucak to jesti, do navece ce se to provariti tako da neces otici u plus.

Neposredna veza do poruke: 7086
   [Obrisana poruka]
15.4.2014 20:19:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 7087
15.4.2014 20:24:46   
canim
Eh upravo ta stara ima smisla user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7088
15.4.2014 21:28:08   
boombar
Evo prijavljujem svoj danasnji meni user posted image D-dvije kriske s abc sirom, U-kruska, R-sirnica, V- cokoladno mlijeko (uhvatila me potreba za slatkim) user posted image Ali sam uredno odradila dvije serije od po 20 trbusnjaka
Kaktuscic ja bih isto voljela da imamo tabelu kao prije ali ne mogu se prijaviti za uredjenje iste jer uspijem tipkati samo dok dojim bebu s mobitela
Veki aki, ma hajde, bilo pa proslo, idemo dalje user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7089
15.4.2014 21:32:32   
hanabanana
Ja sam na 64 kg. user posted image

Ne vjezbam u zadnje vrijeme......kampanjac.
Ali vozim role.

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 7090
15.4.2014 21:43:36   
canim
Svi biste vi tabelu a nece niko da je uredjuje user posted image pa se bunite sto je nema....eh pa nema je da znate user posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 7091
16.4.2014 8:15:58   
berni
jutro

dorucak 7h: banana, narandza. 2 welnws keksa, caj, kafa
11h 2 pecenih jaja+tanka kriska hljeba, mladi sir

rucak16h: fileti+pire krompir+ supa

uzina: red kuhane cokolade (kad secer padne dobro dodje) user posted image

vecera jabuke, jogurt, kokice...

DOogovor s mm pao da idem na fitness cim sunce ugrije da on moze s djetetom setati sat vremena dok se mama znoji...user posted image

10.5.2013 dvije crtice
20.6.2013 srculence kuca
16.1. 2014. stigla sultanija Ismihan

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7092
16.4.2014 9:39:54   
real mama
Pola dorucka u 7h: dvije bruskete sa sirnim namazom i vok povrce (ostalo od juce)
Duga polovina istog u 10h. S tim da sam popila kafu u međuvremenu.
Pola rucka 13h: Pileci file sa kupus salatom i jogurt
Jabuka u 16h. i oko 19h 2 cijeđene naradze sa nekoliko suhih sljiva.
Danas mi je raznovrstan meni, malo mi je neobicno cesto jesti i imati ovliku slobodu izbora hrane. Bila sam totalno zatvorena za ovaj pristup ishrani, jednostavno nije dopiralo do mene da se zdravo i bez odricanja moze mrsati. Sada imam puno ocekivanja: promijeniti i olaksati svom metabolizmu, unositi puno zdravih i korisnih namirnica i uobrociti se (sto mi je najvaznije).

(odgovor članu berni)
Neposredna veza do poruke: 7093
16.4.2014 10:50:34   
boombar
Canim potpuno si u pravu! user posted image
Berni i Realmama bas ste odlucno krenule, svaka cast!user posted image
Ja sam jutros doruckovala dvije kriske s margarinom, uzinat cu jabuku najvjerovatnije, za rucak ce biti riba s nekim prilogom, a za veceru cu jos skontati nesto
Jedva cekam vaganje! user posted image

Neposredna veza do poruke: 7094
16.4.2014 12:49:39   
minie
Bas mi je drago sto je ova tema opet ovako aktivna :)

Ja sam jutros oko 10h pojela za dorucak 2 kuhanih jaja, pola tanke kriske hljeba i malo zelene salate i jednu vecu kocku cokolade sa marcipanom (tamna cokolada) Prije toga, mislim kad sam ustala, toplu limunadu.
Sad cu jednu narandzu,
Za rucak ce biti kljukusa, pa cu samo divje kocke
A vecera jogurt

Popila sam do sada litar vode, veceras cu jedan zeleni caj.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 7095
16.4.2014 13:43:56   
kaktuscic
Hajmo svaka po 2-3 sedmice da uredjuje, da nikome nije puno, a da eto pratimo nekako..
Evo ja se prijavljujem za prve 3 sedmice.
Samo ne znam kojim danom treba iznijeti tabelu? Kako se to radilo prije? Canim ti to sigurno znas, posto si duze na temi, ja kad sam dosla ti si bila vec mrsava user posted image Je li svaka napise svoju visinu i tezinu i onda se to unosi...kojim danom? Ponedjeljkom?
Eto hajde uputite me user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 7096
16.4.2014 13:53:06   
canim
Vako nekako

1. Canim 168/00,00/00,00/-800/-1/
2. kaktuscic 170/00,00/-900/

i slicno dakle,

nick/visina/kilaza/ili ako neko nece da prijavljuje kilazu neka samo prijavljuje sedmicno minuse, dakle ove sedmice -200g, naredne -1kg i sl.

Neposredna veza do poruke: 7097
16.4.2014 13:53:32   
kaktuscic
Ja vam ne smijem ni napisati sta sam sve pojela od jutros...
Prvo viola pahuljice, 2 kafe, zatim pola kiflice (one iz pekare), veliku casu jogurta, i neke kukuruzne maffine, ali sam ih pravo puno pojela, tako da mi moze bit do sutra user posted image , sad kontam sta cu za rucak...

Neposredna veza do poruke: 7098
16.4.2014 13:57:13   
canim
Ja jedino kad sam na dijeti jedem voce user posted image pored mene voce moze da stoji danima a da ga ni ne dotaknem ali mm puno voli voce tako da je kuca uvijek puna voca, trebala bih poceti i ja jesti user posted image

Neposredna veza do poruke: 7099
16.4.2014 14:07:07   
kaktuscic
Meni je najgore sto djeca jedu po 5-6 puta i onda zacas i ja s njima user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  282 283 [284] 285 286   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  282 283 [284] 285 286   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *