|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  247 248 [249] 250 251   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
23.8.2013 8:58:37   
tinkivinki
jutro!evo obradova me 72kg jutros na vagiuser posted image .

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 6201
   [Obrisana poruka]
23.8.2013 10:24:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu tinkivinki)
  Neposredna veza do poruke: 6202
23.8.2013 11:58:38   
Lulu_08
Mrsavice:

1. Kinder suprise ………...*165cm* |67,0kg|69,0kg|-- --kg|

2. Daliyah92................*152cm* |51,0kg|51,6kg|-- --kg|

3. Raja_ringe...............*169cm* |68,4kg|-- --kg|-- --kg|

4. bebaa………………….....*162cm* |66,6kg|-- --kg|-- --kg|

5. tinkivinki……………......*173cm* |73,0kg|72,00kg|-- --kg|

6. veki_aki………………...*158cm* |68,0kg|67,0kg|67,0kg|

7. Misty_mama………....*165cm* |58,3kg|-- --kg|-- --kg|

8. jodi………………..……..*173cm* |83,5kg|-- --kg|-- --kg|

9.Sultanija…………………*172cm* |65,3kg|-- --kg|-- --kg|

10.Hannica…………………*170cm* |60,2kg|60,0kg|59,5kg|

11.visnjica1……………….*160cm* |73,0kg|-- --kg|-- --kg|

12.ljubicica 28…………..*161cm* |64,2kg|-- --kg|-- --kg|

13.Amani12………….…..*168cm* |64,8kg|64,5kg|-- --kg|

14.Tuzlanka_.............*169cm* |67,0kg|66,7kg|64,0kg|

15.sweet insanity……..*176cm* |61,0kg|

16.Iman83…………….…..*170cm* |68,4kg|67,8kg|66,8kg|

17.Lulu_08…………….…..*169cm* |68,5kg|

1.hanabanana…………….…..*---cm* |69,0kg|

Navijacice:

canim MicoTico reallove dzejla2012 Lady26

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6203
23.8.2013 11:59:41   
Lulu_08
Ja malo ažurirala listu, nekada sam se ranije bila prijavila ali ovo je neka novija lista, na ranijoj je krenulo od nekih 72kg, pa 70 pa nekh 69-68 i eto me tu sam i sada. Za nekih 10ak dana počinje ZUMBAAA sezona opet, pa se baš radujem i nadam novom mršanju, ali ne toliko u kg nego se nadam "zatezanju" pupe hehehehe...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6204
23.8.2013 12:01:54   
Lulu_08
A evo nekog mog prosiječnog dnevnog menija: ujutro kafa+posni petit (cca 3-4 kom), zeleni čaj oko 8, doručak oko pola 10 (hljeb sa paštetom ili slično i paradajz salata + jogurt), ness sa mlijekom bez šećera oko 11, ručak (jučer sataraš sa rižom) oko 4-5, i neka voćka kada stignem. Uz to popijem cca 2l vode dnevno.

Ne držim se ničega baš vojnički striktno jer to vrši samo veći pritisak na mene user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6205
23.8.2013 14:33:20   
sweet insanity
Ja ne znam sta da kuhamuser posted image Muz kaze nemoj i mene drzat na dijeti, ja hocu da jedemuser posted image Bila sma jucer u teretani iako sam dobila pa cu opet sutra i tako idem 3 puta hefticno jos mi iduce sedmice pocinje i trbusni ples, spremanje za nastup-bit ce fzicke aktivnostiuser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6206
23.8.2013 14:39:20   
Daliyah92
Jutric user posted image

user posted image user posted image za minuse, dobro vam to ide. Samo nastavite.

Ja sam juce puno brljala, pojela sam skoro cijelo malo pilence user posted image i jos s tim mala lepina, +250ml gaziranog soka user posted image ali sve to prije 17h. Tako da danas uopste nisam u plusu user posted image Zapravo, vagala se tek nakon pranja kose, tako da mi nije tacno ali otprilike kad saberem i oduzmem, izadje isto kao juce.

S obzirom da je kod nas danas i juce vikend, pa se mora brljati user posted image ja prijavljujem jucerasnju kilazu: 51,1kg user posted image

Lulu, dobro dosla i mrsava nam otisla user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 6207
23.8.2013 14:43:43   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ja ne znam sta da kuhamuser posted image Muz kaze nemoj i mene drzat na dijeti, ja hocu da jedemuser posted image

user posted image user posted image

To je i kod mene bio malo problem, jos mm treba da nabaci koju kilu user posted image Ja sam kuhala normalno, nista dijetalno, samo sam u tanjir stavljala puno manju porciju nego prije, nisam uz to jela kruh, i obavezno pila oko 0,5l vode uz to. user posted image Za jedno vrijeme sam ja skinula oko 4kg kad je mm nabacio oko 4-5kg user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 6208
24.8.2013 11:05:52   
sweet insanity

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ja ne znam sta da kuhamuser posted image Muz kaze nemoj i mene drzat na dijeti, ja hocu da jedemuser posted image

user posted image user posted image

To je i kod mene bio malo problem, jos mm treba da nabaci koju kilu user posted image Ja sam kuhala normalno, nista dijetalno, samo sam u tanjir stavljala puno manju porciju nego prije, nisam uz to jela kruh, i obavezno pila oko 0,5l vode uz to. user posted image Za jedno vrijeme sam ja skinula oko 4kg kad je mm nabacio oko 4-5kg user posted image

I ja cu tako...nema mi druge. Njemu treba barem jedno 10kg plusauser posted image Jedino on voli pite, placke, pomfrit, a ja pmfrit recimo ne jedem ali eto za ljubav, ma przit cuuser posted image Sad vidjeh da imas 51 kg, ne upratih ti visinu ali znam da ja kad sma imala 50 kg, bila sam ki cackalicauser posted image

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 6209
24.8.2013 11:20:38   
SdZ
Hocete recept za brzo mrsavljenje?

Proliv... user posted image
Imala sam ga 3 dana i noci i spala sam 4kg... Ali Boze sacuvaj svakog od ovakvog mrsavljenja.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

Neposredna veza do poruke: 6210
24.8.2013 22:28:14   
hElma
Vecer mame
Porodila sam se prije 3 ipo mjeseca i do sad sam uspjela da smrsam nekih 19-20tak kg kako kaduser posted image user posted image . Uspjela sam se u trudnoci udebljati ČAK 32 kile (prva trudnoca). Sreca moja pa sam visokauser posted image . Eh sad, vidim da se vi mamice "igrate" odnosno vidim da je neko tabelu napravio sa pregledom vaseg uspjeha u mrsanju. Posto nemam vremena sad da iscitavam forum iako sam prelistala nekoliko strana unazad, moze li mi neko u 2-3 recenice reci o cemu se radi i ja bih rado s vama ovdje skupa da mrsam, posto moram skinuti jos nekih 12-13 kg, pa bih rado da vam se pridruzim. Pozdrav

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 6211
24.8.2013 22:38:33   
canim

IZVORNA PORUKA: SdZ

Hocete recept za brzo mrsavljenje?

Proliv... user posted image
Imala sam ga 3 dana i noci i spala sam 4kg... Ali Boze sacuvaj svakog od ovakvog mrsavljenja.

To je vec uspjesno ispitan recept ovdje, pitaj micotico user posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 6212
24.8.2013 22:59:24   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: hElma

Vecer mame
Porodila sam se prije 3 ipo mjeseca i do sad sam uspjela da smrsam nekih 19-20tak kg kako kaduser posted image user posted image . Uspjela sam se u trudnoci udebljati ČAK 32 kile (prva trudnoca). Sreca moja pa sam visokauser posted image . Eh sad, vidim da se vi mamice "igrate" odnosno vidim da je neko tabelu napravio sa pregledom vaseg uspjeha u mrsanju. Posto nemam vremena sad da iscitavam forum iako sam prelistala nekoliko strana unazad, moze li mi neko u 2-3 recenice reci o cemu se radi i ja bih rado s vama ovdje skupa da mrsam, posto moram skinuti jos nekih 12-13 kg, pa bih rado da vam se pridruzim. Pozdrav

dobrodošla ti nama[sm=smiley1.prijavi visinu i težinu,petkom se važemo

(odgovor članu hElma)
Neposredna veza do poruke: 6213
25.8.2013 11:42:59   
bebaa
eh evo mene konačno,nisam bila kod kuče pa se nisam javljala,šta ima ovdje ,jeste dotjerale liniju.....user posted image user posted image user posted image
ja smršala čitavu kilu.....user posted image user posted image
pa eto za sutrašnju tabelu upišite 65,5.......user posted image

"U laži su kratke noge ! "

Neposredna veza do poruke: 6214
   [Obrisana poruka]
25.8.2013 13:55:31   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 6215
25.8.2013 14:19:26   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Jutric user posted image

user posted image user posted image za minuse, dobro vam to ide. Samo nastavite.

Ja sam juce puno brljala, pojela sam skoro cijelo malo pilence user posted image i jos s tim mala lepina, +250ml gaziranog soka user posted image ali sve to prije 17h. Tako da danas uopste nisam u plusu user posted image Zapravo, vagala se tek nakon pranja kose, tako da mi nije tacno ali otprilike kad saberem i oduzmem, izadje isto kao juce.

S obzirom da je kod nas danas i juce vikend, pa se mora brljati user posted image ja prijavljujem jucerasnju kilazu: 51,1kg user posted image

Lulu, dobro dosla i mrsava nam otisla user posted image

Izvini a koliko si ti visoka kad imaš ovu kilažu...metar i deset?user posted image

Ja ne znam kad sam zadnji put imala 50 kilograma...nekad u osnovnoj valjda.

Bjegaj bolanuser posted image

Pa 40cm vise od metar i deset user posted image Ja kazem metar i po i žilet user posted image A ako jos uvijek vjerujes da sam premrsava, samo cu ti reci da mi je moj "strukic" oko 80cm user posted image

Sve je ok, osim tog viska u stomaku user posted image A da bih bila bas ono mrsava, sa malim strukicem, trebala bih imati mozda 45kg user posted image Ali ne idem do te mjere, idem do 50 ili 49kg, vidjet cu jos. user posted image

Neposredna veza do poruke: 6216
25.8.2013 14:20:42   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: bebaa

eh evo mene konačno,nisam bila kod kuče pa se nisam javljala,šta ima ovdje ,jeste dotjerale liniju.....user posted image user posted image user posted image
ja smršala čitavu kilu.....user posted image user posted image
pa eto za sutrašnju tabelu upišite 65,5.......user posted image

Bas sam se pitala gdje si user posted image
user posted image za minus, pa neka je i kila "samo" user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6217
25.8.2013 14:23:12   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

IZVORNA PORUKA: hElma

Vecer mame

dobrodošla ti nama[sm=smiley1.prijavi visinu i težinu,petkom se važemo

Dobrodosla user posted image

Ovako kako tinkivinki kaze, prijavi visinu i tezinu. Svaki petak javljas novu kilazu. Mozes i preko vikenda prijaviti, a tabela se uredjuje ponedjeljkom. user posted image

Neposredna veza do poruke: 6218
   [Obrisana poruka]
25.8.2013 14:23:22   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 6219
25.8.2013 14:27:20   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: Iman83

Lijepi Savo...prestaću vjerovati da je idealna kilaža visina minus 110...pa ti po tom trebaš imati 40 kila...no way user posted image

Jesi pokušavala malo zategnuti strukić nekim vježbicama i so...jer nema fakat smisla da imaš manje kila....nema user posted image

Ne mogu zatezati ako imam viska. A planiram aBd jednog lijepog, suncanog dana krenuti sa vjezbicama user posted image samo da jos koju kilicu skinem. Jer ima i viska koze od poroda user posted image

Neposredna veza do poruke: 6220
25.8.2013 22:58:22   
mishkica
Vecer, jel mogu ja na tabelu, da mi samo pisete koliki je minus,a ne pocetnu kilazu, sramota me i reci,user posted image danas dan ovako: jutros pura i jogurt, danas 2 pecene paprike, malo rize, puno vode, 3 kafe i od voca grozdja i smokava, ne previse, odbih kod kolegice kolac koji je izgledao savrseno, sama sebiuser posted image user posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

Neposredna veza do poruke: 6221
25.8.2013 23:01:48   
bebaa
miškice od grožđa se strašno deblja,sadrži jako puno šećera......user posted image

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 6222
25.8.2013 23:04:36   
mishkica

IZVORNA PORUKA: bebaa

miškice od grožđa se strašno deblja,sadrži jako puno šećera......user posted image

Ma gledala sam tabelu kalorija, pa nije grozdje bilo pri vrhu liste od voca, ali svakako sam izbacila hlejb, grickalice, slatkise, pa moram odnekud i secera malouser posted image user posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6223
25.8.2013 23:06:55   
bebaa
u svakom slučaju je bolje od vještačkog slatka.........

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 6224
26.8.2013 10:08:12   
bebaa
http://www.vijesti.ba/magazin/ljepota-zdravlje/162732-Namirnica-koja-dovodi-znatnog-smanjenja-tezine.html

jesu li vam poznati ovi sastojci...ima li neki u našim trgovinama da letim namah........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 6225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  247 248 [249] 250 251   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  247 248 [249] 250 251   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *