Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.4.2012 13:56:02)
|
IZVORNA PORUKA: Selminja I ja vam se pridružujem [sm=jezicek.gif] Taman ja odlučila da krenem u akciju skidanja kilograma i ugledam ovu temu, super [sm=smiley1.gif] Ja inače mršam tako što smanjim slatkiše (o kojim sam ovisna), i ne jedem poslije 18h. Iskreno, otkako sam se porodila ni jedno od ovoga nisam ni probala [sm=smiley4.gif] Moj meni je sličan Bebicinom [sm=smiley36.gif] košto ona kaže hvala Bogu pa se ne debljam. Ja na porodu izgubila jedva nekih 6kg, i od tad stagniram na 78kg. Ja krenula prije dvije sedmice s tom mojom "dijetom" i već sam u minusu 2,5kg [sm=smiley32.gif], mislim da me i dojenje puno izvlači. Slično kao što i vi napisaste, jedem kad god sam gladna po malo, i gledam da ne jedem puno hljeba, pijem puno vode, oko 2l dnevno. Kad me uhvati kriza za slatkom napravim sebi Nesquik s puno mlijeka i ono me zadovolji. Pošto me i navecer hvataju krize [sm=smiley14.gif], to nije glad nego samo navika da se nešto jede navecer pred tv-om, tad pojedem brdo košpa, liječim živce i zaboravim na tu noćnu glad. A pored svega jezik i usne mi utrnu da ne mogu ništa drugo pojesti i da hoću [sm=jezicek.gif] . Uvijek pojedem puno supe, a time manje jedem glavnog jela. Kad nam serviram svjesno sebi stavljam manje u tanjur nego inače. Eto tako, pišite nam svoje fazone utaljivanja gladi, zajedno ide lakše [sm=bravo.gif] super da imam i ja druga na ovoj temi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] samo da kazem da ja bebica11, slabog karaktera na slatkise dobro napredujem hB, danas dan prolazi bez ijednog slatkisa[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] i btw cistim stan generalno naizmjenicno s muzem pa valjda ce koja kalorija spasti pijem puno vode jer se znojim dosta, doruckovali smo domaca jaja sa dimljenim domacim sirom a sad ce jedna supa da legne i kupila sam zelenu salatu jucer[sm=bravo.gif]
|
|
|
|