Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 8:39:45)
|
IZVORNA PORUKA: animagical bebice draga ti se bas castis[sm=smiley36.gif] nego dojenje i ti choko lipsi nemaju nist nista zajednicko, ne brini, nije mlijeko sladje od cokolade...a vala ni od tulumbi[sm=smiley36.gif] sto meni moj ginekolog rece kad sam ga pitala za prehranu uz dojenje, tri mjeseca iza poroda..ciko me pogleda, kaze ma imas ti i rezervi, ne moras bas jesti koliko mozes[sm=smiley36.gif] i ja ga poslusam... bolje ti je navece umjesto tih kolaca da pojedes vocni jogurt, a ujutru umjesto cokolade musli plocicu ili nesto zdravo, saku grozdjica, badema, nevazno... da prijavim, sletila sam na 68 jutros[sm=bravo.gif] setam dva puta dnevno, mora se[sm=smiley36.gif] znam ja to sve al gurman sam vazda bila, uzivam u hrani[sm=smiley36.gif] a ja citala da se topljenjem sala otpustaju toksini i da nije preporucljivo naglo mrsati prilikom dojenja, to sam na 2-3 mjesta vidjela pa sebi uzela kao olaksicu[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif] canim kraljice, zar moze to...slatki dan uvesti????[sm=love.gif]
|
|
|
|