RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.3.2012 12:20:16)

Krecemo !

26.03.2012

1 CILJ - 5 KG

Sedmice..............26.03

1. Animagical.......69.4
2. Hannica............60
3. Reallove
4. Tortica!.............69
5. Canim...............67,4
6. Bambi7 .............67
7. Skvo
8. Amani12............67,8
9. leona81
10. Visnja RR ........64,8
11. Neca xxx
12. Iman83............64,6
13. Mala Selma
14. Enci80
15. Magbi
16.Tajno moja
17.Emmy................71,5
18. Lady26............. 74,200
19. Lejla Ka.............69,3
20. AnitaMo.............70
21. Ziki ..................72
22.palachinken........67,1
23.bebica11............85
24.zaha..................74,5
25.sweet insanity.....60
26. Vjestica.............60
27.Fantasia..............75

Bebice to ja tebi motivacije radi upisala 75 [sm=jezicek.gif] a zacas ces ti to sletiti, kao sto si rekla umanji slatkise, svaki dan manje i manje i onda odredi sebi neki dan u sedmici i jednom ili dva puta sedmicno jedi sta god ti naum padne od slatkog, ali samo kao jedan obrok a ne dorucak/rucak/vecera [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.3.2012 12:21:45)

Animagical samo naprijed [sm=bravo.gif] bitno da je krenulo

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.3.2012 12:54:50)

ih, pa nije ni stajalo, imala sam nekih 15 vise iza poroda....u svari,ne iza poroda, tad sam imala 10 vise i dobila jos pet. za mjesec..kolaci i sok,priznajem...

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (29.3.2012 23:17:12)

eh zenice moje,ja sam danas ovako...

12:25 ness 2u 1

13:30 rucak

18:00 iscijedila sebi crvenu narandzu...to je sve

imam opravdanje..maleni ima jaku upalu grla,bili smo u hitnoj,nije mi ni palo napamet da bih nesto jela[sm=smiley19.gif]

Fantasia -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 8:23:39)

Prijavljujem 74,200 kg....jos do nedjelje dijeta 10%. Napominjem da sam prije nepune tri sedmice imala 80...Znaci -6 (skoro [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image])...Da mi je samo odrzati, a jos do ljeta ici dole 5. Cilj 70 [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 8:39:45)

IZVORNA PORUKA: animagical

bebice draga ti se bas castis[sm=smiley36.gif] nego dojenje i ti choko lipsi nemaju nist nista zajednicko, ne brini, nije mlijeko sladje od cokolade...a vala ni od tulumbi[sm=smiley36.gif] sto meni moj ginekolog rece kad sam ga pitala za prehranu uz dojenje, tri mjeseca iza poroda..ciko me pogleda, kaze ma imas ti i rezervi, ne moras bas jesti koliko mozes[sm=smiley36.gif] i ja ga poslusam... bolje ti je navece umjesto tih kolaca da pojedes vocni jogurt, a ujutru umjesto cokolade musli plocicu ili nesto zdravo, saku grozdjica, badema, nevazno... da prijavim, sletila sam na 68 jutros[sm=bravo.gif] setam dva puta dnevno, mora se[sm=smiley36.gif]

znam ja to sve al gurman sam vazda bila, uzivam u hrani[sm=smiley36.gif]

a ja citala da se topljenjem sala otpustaju toksini i da nije preporucljivo naglo mrsati prilikom dojenja, to sam na 2-3 mjesta vidjela pa sebi uzela kao olaksicu[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

canim kraljice, zar moze to...slatki dan uvesti????[sm=love.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 8:41:56)

jucer sam zgrijesila sa MOZARTOVIM KUGLICAMA iz Beca, [sm=love.gif]

danas-novi dan nova nafaka

prijavljujem solo NES bez slatkisa, napredujem[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Emmy -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 8:53:45)

I ja isto, brljavim li brljavim[sm=zmeden.gif]. Pa kako neću kad od 7 dana u sedmici u zadnjih mjesec dana 4 dana provedem na rodjendanima, torta vako, torta nako[sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 11:26:13)

Bebice pa ja ti funkcionisem po sistemu waiting for slatki dan [sm=smiley36.gif] kod mene juce bio slatki
doruckovala/uzina/rucak normalno i onda uzina cokoladica i malo grisinija [sm=jezicek.gif] a vecerala keksa i poslije uzela kikirikija/badema i slicnih djidja i jela [sm=smiley36.gif]

I pored slatkog dana vaga me voli [sm=love.gif] jutros 66,2 sto je 1 kg i 200 gr od ponedeljka [sm=jezicek.gif]

Veceras idem u goste pa cu procijeniti hocu li imati slatki dan ili ne [sm=smiley36.gif] uglavnom 1-2 puta u sedmici zasladim.

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 11:28:17)

IZVORNA PORUKA: canim

Bebice pa ja ti funkcionisem po sistemu waiting for slatki dan [sm=smiley36.gif] kod mene juce bio slatki
doruckovala/uzina/rucak normalno i onda uzina cokoladica i malo grisinija [sm=jezicek.gif] a vecerala keksa i poslije uzela kikirikija/badema i slicnih djidja i jela [sm=smiley36.gif]

I pored slatkog dana vaga me voli [sm=love.gif] jutros 66,2 sto je 1 kg i 200 gr od ponedeljka [sm=jezicek.gif]

Veceras idem u goste pa cu procijeniti hocu li imati slatki dan ili ne [sm=smiley36.gif] uglavnom 1-2 puta u sedmici zasladim.

uzecu te za mentora[sm=love.gif], imas slatki dan a mrsas, to meni treba[sm=bravo.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 11:30:30)

ja dala vagu seki prije mjesec dana, ona i njen covo vjezbaju mrsaju a zaljubila se u moju digitalnu vagu i ja je dala[sm=smiley9.gif] danas kupujem novu aBd tj saljem mm to je jos jedan napredak[sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 11:31:39)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

uzecu te za mentora[sm=love.gif], imas slatki dan a mrsas, to meni treba[sm=bravo.gif]

Ja ti dojim isto a organizmu treba sve da bi funkcionisao kako treba samo treba biti umjeren i pravilno rasporediti obroke i to je to, eh ja ti na osnovu toga mrsam a hB jedem sve [sm=jezicek.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 11:35:03)

kako izgleda tvoj dnevni meni?

ma ja hB ne debljam za pocetak, a fkt previse nefs opustila, moram se obuzdati, ako ne smrsam kao dojilja slabo cu poslije jer nisam karakter za zesce dijete[sm=smiley13.gif]

a iskreno,ruzno se osjecam, guse me kile nikad do ove trudn nisam imala preko 75, slabo mi sta od odjece moze[sm=sad.gif] nosam par velikih stvarcina jer ne nosim usko i eto[sm=smiley13.gif]

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 11:37:32)

Canim, jel ti radis? Ili si kuci sa [sm=duda.gif]
Jako je tesko na poslu imati 3-4 obroka....pa uzine....
Ja jedem jednom, popijem 2 kafe, jedem kuci, popijem jos jednu kafu i to je to.....
Svaka cast ko moze svako 2-3 sata nesto jesti....

bambi7 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 11:48:22)

[img]http://www4.slikomat.com/11/0330/cdg-vaga.jpg[/img]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 11:52:59)

Bebice ja sam vise puta pisala sta jedem, vrati se unazad malo pa procitaj a i otprilike sam postavila listu kako se moji obroci krecu, uglavnom jedem svaka 3-4 h nesto i pijem preko 2l vode.

Lady vjeruj mi da ja nisam neki gurman da uzivam u obrocima, meni je ovo uzasno opterecenje uvijek razmisljati sta cu jesti, vjerujem da bi neko uzivao da ima obrok svaka 3h ali meni je to tako dosadno [sm=smiley36.gif], inace uvijek sam imala 2 max 3 obroka dnevno, dorucak obavezno, ne znam zasto ali uvijek sam bila gladna ujutro i nekad poslijepodne ili predvece jedem i to je to ali na taj nacin nisam gubila kilazu vec sam je odrzavala ali ako vise pojedem dobivala sam kg, tako da sam morala nesto promijeniti i to je ovo sto sad navodim.
Jedva cekam da dodjem do moje kilaze pa da mogu jesti kad mi se cejfne, a ja sad ne radim sa bebicom sam tako da sam u jos vecem iskusenju da jedem slatke i ostale djidje [sm=jezicek.gif]

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 12:04:23)

Sutra se vagam i mjerim, pa ću prijaviti.

Ovih dana se stvarno patim. Ja u PMS-u vazda imam potrebu da jedem i to kalorično, a sad nekako i tokom "onih" [sm=smiley36.gif] dana moram da se zavaravam raznim trikovima da sebi ne "dozvolim" odstupanje od režima. Još me neke sekiracije i obaveze pritisle, jedan bi me sendvić dobar tako lijepo utješio [sm=jezicek.gif]

Ja se divim ljudima kojima se ukine apetit kad su pod stresom, ja u tim situacijama nema šta ne bih pojela.

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 12:08:10)

Lejla izdrzi [sm=smiley31.gif]
Ja sam i dalje na ishrani po Dukanu ...vagam se u ponedeljka...rekli smo svakih 7 dana zar ne...
kod mene gubljene tezine ide sporije ali mi to daje vise volje jer vjerujem da je to i zdravije..
npr za 27 dana dukana sam izgubila 3.100 ... a traje do 28 aprila...
i sad sam skoro pa zadovoljna

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 12:24:10)

Lejla_ka i ja se divim ljudima koji pod stresom nemogu jesti, meni odmah cokolada ili nesto slicno bude na umu [sm=smiley36.gif]

Visnja oficijalno vaganje svakog ponedeljka, pa cemo unositi u listu da imamo radi evidencije [sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 13:16:54)

Canim,mila,pa tebi to super ide[sm=bravo.gif]

ja sam jutros popila sok on narandze,ness 2u 1,i pojela parce crnog hljeba sa pavlakom nemasnom,slatko jos uvijek ne jedem nikako...Meni Ameen ako je bolestan ja nit jedem nit pijem,stvarno,ne osjecam uopste potrebu,jucer skoro nista nisam jela,i taj rucak sto sam pojela umanjila sam ga koliko sam god mogla,stavila malo na tanjur i pobjegla da ne stavim jos[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 13:23:57)

Jedino sto se mogu pohvaliti je da sam jucer uspjela obuci kosulju koja mi je bila strasno uska,preko grudi i ramena,jednom sam je u Bosni obukla na silu,kad sam dosla kuci,nazuljala me[sm=smiley36.gif] i nisam je oblacila do jucer,sad je super,komotna,znaci ima napretka..A nervira me moja vaga,vise bih voljela digitalnu pa da znam u gram koliko je spalo,ali mm me nagovori "ova ti je bolja"[sm=hudicek1.gif]

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 13:25:15)

Znaci odose (.)(.) [sm=sad.gif] [sm=jezicek.gif]

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 13:27:31)

Reallove, nekad se gubljenje ne vidi na vagi, ali se vidi na centimetrima, tako da ti je zapravo bitnije to što vidiš da se ti "smanjuješ" [sm=smiley36.gif]

Ako bi željela precizno pratiti gubitak izmjeri centimetrom obim grudi, struka i kukova (možeš i ruku i nogu) na najširem dijelu i prati kako centimetri nestaju.

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 13:28:22)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Znaci odose (.)(.) [sm=sad.gif] [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]

Ja sam svoje konačno opet spakovala u stari grudnjak [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.3.2012 13:29:41)

Lady,kraljice[sm=jezicek.gif] ma neka idu,nisam ni na njih navikla,ovo mi je prvi put u zivotu da ih imam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Lejla,mislim da je to bolje,ma ja ne volim vaganje al eto[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>