|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
26.3.2012 23:01:46   
vjestica

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

na 172 ...60 kg...bjezi iz grupe ...slazem se sa lejlom... samo malo trbusnjaka i eto tip top

slažem se i ja
pa ja tu kilažu sad imam a visoka sam 161 cm user posted image
moja idealna je 55kilamogla bih se i ja prijaviti u grupu
samo da se tačno ivagam, jer mislim da sam bliže 61 kg nego 60
zasad bih bila sretna da da počinje sa cifrom 5, samo da siđem ispod 60

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 426
26.3.2012 23:07:41   
Skvo RR
Ja sam danas uspjela..sa ovim malim obrocima...nije tesko..sa tim da sam doruckovala bananu i pola jogurta..smiksala..lakse mi tako..user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 427
27.3.2012 7:49:24   
canim
Jutric
Ima'l koga user posted image
Mi davno ustali, ja tek sad doruckovala danas planiram ovako

D: Jaje, jogurt, kriska crnog hljeba i malo meda
U: Jabuke i kafa
R: Graska s mesom ostalo od juce taman da ne razmisljam sta da si skuham plus kriska hljeba i jogurt.
V: Idem kod mojih, ja bih volila samo supicu da pojedem al vidjet cemo.user posted image
U: i vjerovatno cu jos jednu kafu popiti i mozda nesto od voca

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 428
27.3.2012 9:17:53   
tortica!
jutric!
ja sam pocela uz kaficu i jednu karamelicu,
a za dorucak cu nesto iz prve faze dukan.
pa vidjet cemo sta daljeuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 429
   [Obrisana poruka]
27.3.2012 10:06:42   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu tortica!)
  Neposredna veza do poruke: 430
27.3.2012 10:19:31   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Iman83

Jutrićuser posted image

Moja gospoja vaga jutros pokazuje minus 400 gr...malo ali vrijednouser posted image user posted image

Same here user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 431
27.3.2012 10:29:32   
canim
user posted image user posted image Za vagu

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 432
27.3.2012 11:15:38   
Amani12
Jutro user posted image

Bravo za vage user posted image

Ja se planiram vagati svakog ponedjeljka.

Sinoc ne stigoh napisati jucerasnji meni zbog tehnickih problema pa evo danas.

D: dva tamna mini tosta sa Ramom i medom,latte machiatto
U: jogurt 0,9 mm
R: salata (zelena salata,tuna,feta sir,paradajz,kukuruz,maslinovo ulje)
U: banana
V: tanjir povrtne super,mala kocka tijesta s koprivom
MALI SLATKI GRIJEH : pola hurmasice

S obzirom da sma ja ovisnik o slatkom,ja cu ovaj MSK cesto imati na meniju.
Medjutim,prekjuce bi pojela bar dvije hurmasice,tako da je ovo svakako uspjeh.user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 433
27.3.2012 11:37:42   
canim
Amani ja tu salatu zovem tuna salata user posted image i zaboravila sam na nju a bas je volim, morat cu je i ja praviti ovih dana.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 434
27.3.2012 11:46:10   
Lejla Ka
Može jedan komentar :)

Mislim da je u ovim našim pokušajima i uspjesima jako važna realna očekivanja. Jeste da mi sad u glavi još uvijek imamo studentsku težinu kao idealnu (da, na ovo me ponukao Vješticin post user posted image o 55 kg ideale), ali treba uzeti u obzir i godine, i činjenicu da smo mame, i da nam se tijelo nikad neće vratiti u stanje od prije 10 godina, kao i činjenicu da je ono što nama izgleda kao višak kila možda opušteno mišićno tkivo koje neće otići mršanjem.

Ja sam se udala sa 54kg (visoka sam 164cm). Recimo da mi je neka studentska ideala bila 55-56kg. Sada, 12 godina kasnije ideala mi je 60-61kg. Subjektivna ideala, nešto što bih željela. Kad sam nakon prvog poroda smršala na 60 izgledala sam ko mršavi curetak, a kad sam studirala misao o 59kg mi je bila misao o debeloj ženi user posted image

I samo da vam se požalim na kolege u firmi, naručili su pljeskavice za doručak user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 435
27.3.2012 11:52:37   
canim
Lejla ja sam realna ja hocu 58 kg, to mi je bilo maksimalno kila kao djevojka a raspon od nekih 52-58, kad sam imala 58kg osjecala sam se ko tenk user posted image , jedne zime cini mi se da sam imala oko 60tad sam se osjecala ko da imam 100 kg user posted image

Sto se pljeskavice tice, cini mi se da one dukanke to bez problema jedu, samo nemoj somun user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 436
27.3.2012 11:55:29   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: canim
Sto se pljeskavice tice, cini mi se da one dukanke to bez problema jedu, samo nemoj somun user posted image

Ali čini mi se, ne baš za doručak user posted image user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 437
27.3.2012 11:58:29   
animagical
manje 300gr, onako skromni minususer posted image ali dobro je, s obzirom da sam kod svekrve sinoc jela hurmasiceuser posted image danas doruckovala jedan ogroman sendvic i zalila sensiom...popila kafu... danas mi je seki rodjendan, pa cu zgrijesiti tortom, samo jednu krisku obecavamuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 438
27.3.2012 11:59:13   
canim

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Pa dobro....ovako imas cijeli dan da provaris user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 439
27.3.2012 12:00:52   
canim
user posted image user posted image user posted image za minuse, kod mene nema minusa, ja jela pite za veceru a kad jedem pite nema minusa user posted image tako da sutra se nadam kojem minusu

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 440
27.3.2012 12:08:50   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 441
27.3.2012 12:41:20   
animagical

user posted image user posted image user posted image za minuse, kod mene nema minusa, ja jela pite za veceru a kad jedem pite nema minusa user posted image tako da sutra se nadam kojem minusu

pa nemoj za veceru pite, jedi je za rucakuser posted image ja sam juce rucala zeljanicu, i vidis odmah minus,mora da je od piteuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 442
27.3.2012 12:49:38   
reallove
Pozdrav zenice...Ja doruckovalauser posted image ,pojela sam jedno kuhano jaje,2 hrenovkice i paradajz,evo sad pijem ness,mozda sutra abd odem da kupim vagu.loptu za pilates i onaj konopac za preskakanje,ako mm bude slobodan

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 443
27.3.2012 12:51:44   
reallove

IZVORNA PORUKA: Iman83

De, de.user posted image

Ja mislila postaviti link, ali da me ne bi ružili moderatori...piči na youtube i zadaj se u vježbe.user posted image
nasla sam ovo i supeer jeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 444
27.3.2012 12:55:48   
Amani12
Reallove konopac za preskakanje i lopta za pilates su user posted image

Ja od prosle sedmice skoro svaki dan provedem bar sat vremena u teretani,a
zagrijavam se uglavnom na lopti i preskacem konopac,pa onda sprave lagano.

Ja budem mokra vec na zagrijavanju,kalorije se trose samo tako. user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 445
27.3.2012 13:04:22   
bambi7
mene ovaj redovaj dorucak samo zezne, posle bi vazda nesto zobala. Juce izdurah na malo a cesce, vidjecemo danas. Uglavnom sam jela po vocku kad mi ruka krene za frizider...
Juce sam vozala biciklo nekih 30tak min, danas cu malo sa mm badmintona ako ne bude vjetra. Stolica jutros (vjerovatno od puno vocki) tako da mi je to jos jedna motivacija, inace je kriticna posle poroda.
evo jos savjeta valjda me nece niko ruziti za link, a ima pametnih stvari
http://www.stetoskop.info/Mrsavite-bez-dijete-4613-c53-content.htm?b7

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 446
27.3.2012 13:26:35   
Hannica
Ja sam vec pisala da sam se sinoc za veceru bas najela,nisam mogla vise trpiti.Pojela Ribu,krompir salata,malo hljeba,poslije toga namazala dvije kriske hljeba nutelom i popila casu mlijeka.user posted image Sinoc sam oko 11 pojela ostatke sladoleda.user posted image
Danas sam prvo pojela kasikicu meda,poslije toga kafa.Morala sam ici do djecijeg dispanzera pa nisam stigla doruckovati,kad sam se vratila (Oko 11:15)pojela sam zdjelicu vocnog muslija.2:15 bananu i casu jogurta,i upravo sada malo cokolade,dvije kockice.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 447
27.3.2012 13:35:54   
reallove

IZVORNA PORUKA: Amani12

Reallove konopac za preskakanje i lopta za pilates su user posted image

Ja od prosle sedmice skoro svaki dan provedem bar sat vremena u teretani,a
zagrijavam se uglavnom na lopti i preskacem konopac,pa onda sprave lagano.

Ja budem mokra vec na zagrijavanju,kalorije se trose samo tako. user posted image

Ja sve sprave imam,imam traku,bicikl,masazere,pa nesto za stomak,na njemu se rade kao trbusnjaci,ali kako smo radili kucu,sve te sprave zavrsile su u garaziuser posted image ..kako bi mi sada dobro dosle,ali gdje da ih stavimuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 448
27.3.2012 13:36:56   
canim

IZVORNA PORUKA: animagical

pa nemoj za veceru pite, jedi je za rucakuser posted image ja sam juce rucala zeljanicu, i vidis odmah minus,mora da je od piteuser posted image

Nema vala od cega drugo, uvijek pitu kad jedem neidu grami ali dobro si promijenit cu, pa cu je ponekad doruckovatiuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 449
27.3.2012 13:37:24   
palachinken
Aha, ovdje se kuka o kilama. Dobro, prijavljujem se user posted image Prijavljujem i svog muža, on još nije skinuo trudničke kilograme

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *