Lejla Ka -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (18.4.2013 11:02:59)
|
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: ziki IZVORNA PORUKA: malena sharena IZVORNA PORUKA: palachinken Kupila baloner koji bi trebao biti sportska elegancija a sad mi se nimalo ne sviđa. Hoće li ko kupit [sm=smiley36.gif] Kako mrzim ovaj osjecaj [sm=hudicek1.gif] Nije mi jasno kako covjek u prodavnici moze da vidi jedno, a kad dodje kuci nesto skroz drugo. pa kad u prodavnici imaju "mršava" ogledala[sm=smiley36.gif] Sto bi ja jedno takvo kuci da imam [sm=smiley36.gif] Samo iskreneš ogledalo, ono da je dole odmaknuto od zida, a gornjim dijelom naslonjeno na isti i onda te vizuelno izduži sam tako. Pride još uzmeš neko blago tonirano ogledalo...pa onda malo prigušiš svjetla...i voila: [img]http://www.celebritieswalls.com/wp-content/uploads/2011/07/Miranda-Kerr-Photo.jpg[/img] [sm=smiley36.gif] A zato ja kod mame ne mogu da izađem i odem konačno gledajući se u hodniku u ogledalo. Još sam ženi rekla da hoću ogledalo u nasljedstvo. Eto, saznadoh trik, jer kod nje ogledalo upravo ovako, neprimjetno stoji malo nakoso. U pristojnim zemljama postoji mogućnost da se odjevni predmet vrati u nekom vremenskom roku sa potpunim vraćanjem para. Žene čak dovuku pune kese stvari da ne probaju u prodavnici, pa onda isprobaju kući, i što im ne valja vrate.
|
|
|
|