RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

draguljče -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (30.3.2013 22:08:56)

Pa oko 10-ak cm iznad koljena, možda koji cm više. Super stoji, ala Odri Hepbern. [sm=smiley1.gif]

Bihter -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (30.3.2013 23:06:42)

Baloner (mantil) koji sam tesko nasla,..trbo mi viri iz svega,.[sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (31.3.2013 11:43:02)

IZVORNA PORUKA: ElmaB

Evo je:

http://www.dodaj.rs/f/22/xU/4j38gVnt/jakna-003.jpg

Super je.[sm=smiley20.gif] Moja zaova ima slicnu,samo bez pojasa.
Ja kupila zelenu koznu jaknu prije 4 godine,i prije par dana slusam na tv-u kako se ove godine iste moderne,napokon sam i ja in.[sm=jezicek.gif]

MicoTico -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (6.4.2013 14:34:59)

Jedne hlače, majicu bez rukava, vestu, donji dio trenerke za po kući i grudnjak. vala, baš sam se istrošila. otišla u grad sa mm-om ko samo na kafu, vratila se s punim kesama [sm=smiley29.gif]

Medić* -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (6.4.2013 14:39:35)

Trudnicke hlace na BB za punih 3 km [sm=smiley36.gif] Ali dobre, predobre da ih garant do kraja necu skidati [sm=smiley36.gif]

Neki dan kupila dvije tunike orijentalne i teksas suknju za trudnice :)

MicoTico -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (6.4.2013 14:43:27)

Što bi ja na taj BB! Ne bi me glava od računa ovoliko bolila[sm=smiley36.gif]

lady_bubamara -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (6.4.2013 14:46:48)

Hoću i ja na BB [sm=sad.gif]

Ja neki dan kupila trudničke helanke, dvije gumirane suknje da obuhvate pupu [sm=smiley36.gif] jedne crne starkice , jedne plave najobičnije patike, grudnjak ala moja baka ( al šta ću kad su mi cice sad do pupka ) i jednu tigrastu maramu i jedan rozikasti džemperak...

Medić* -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (6.4.2013 14:49:07)

Mico i Ninuli kamo srece da ste blize :) A na BB nema sta nema [sm=smiley36.gif]

Ninulina meni jos mogu grudnjaci ali mi u stomaku sve malo, uglavnom sada imam par pantalonica i suknji trudnickih pa mi gumice nece trebati [sm=smiley36.gif]

palachinken -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (6.4.2013 15:18:49)

Kupila baloner koji bi trebao biti sportska elegancija a sad mi se nimalo ne sviđa. Hoće li ko kupit [sm=smiley36.gif]

malena sharena -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (6.4.2013 15:20:48)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Kupila baloner koji bi trebao biti sportska elegancija a sad mi se nimalo ne sviđa. Hoće li ko kupit [sm=smiley36.gif]

Kako mrzim ovaj osjecaj [sm=hudicek1.gif] Nije mi jasno kako covjek u prodavnici moze da vidi jedno, a kad dodje kuci nesto skroz drugo.

MicoTico -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (6.4.2013 15:31:30)

Stavi sliku i cijenu, ćemo da vidimo[sm=smiley36.gif]

MAMA MA -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (7.4.2013 16:37:05)

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Kako mrzim ovaj osjecaj [sm=hudicek1.gif] Nije mi jasno kako covjek u prodavnici moze da vidi jedno, a kad dodje kuci nesto skroz drugo.

Naloze me prodavacice..al kad dodjem kuci pa se osamim sa ogledalom[sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Hannica -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (7.4.2013 18:05:00)

Jeans hlace i bijelu majicu.Hlace vec spadaju u kategoriju omiljenih.[sm=love.gif]

mishkica -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (18.4.2013 7:07:51)

Sarena tunika s oliver u bingu, koju cu sada na helanke, a na ljeto ce mi moci biti haljinica, bas je ono sto sam trazila, crne i sive helanke, cipele s punom petom boja pudera, sal boja koze, i 5-ere gacice, bile na snizenju, dobro sam ih uhvatila za samo 15.60, i dosta za ovu sedmicu[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

D_K -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (18.4.2013 8:16:54)

ja u bingacu nedavno kupih s'oliver suknju - prava ljetna bombonica.. nije bila ni skupa - ma sve za 5 [sm=smiley1.gif]

dady -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (18.4.2013 8:27:40)

Ja koznu jaknu,neke ko plave boje [sm=jezicek.gif],i bijelu majicu,sa velikim V izrezom,da se mozemo konektovati bez dizanja![sm=smiley36.gif]

tekja -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (18.4.2013 8:47:35)

Helanke sa nitnama[sm=jezicek.gif]

palachinken -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (18.4.2013 8:52:21)

IZVORNA PORUKA: tekja

[img]http://foe.com/cms/filemanager/contentgallery/aeries/3241/rockstar-rockstar-kiss-gene-simmons-smiley.gif[/img]

palachinken -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (18.4.2013 8:54:06)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Stavi sliku i cijenu, ćemo da vidimo[sm=smiley36.gif]

Vala i mogla sam, sumnjam da cu ga ja ijednom obući...ponijet cu ga na BB [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ziki -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (18.4.2013 8:58:01)

pa kad u prodavnici imaju "mršava" ogledala[sm=smiley36.gif]

D_K -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (18.4.2013 8:58:37)

IZVORNA PORUKA: tekja

[img]http://foe.com/cms/filemanager/contentgallery/aeries/3241/rockstar-rockstar-kiss-gene-simmons-smiley.gif[/img]

a mene podsjeti na Tajci - ja nosim jaknu sa nitnama

palachinken -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (18.4.2013 9:17:53)

IZVORNA PORUKA: ziki

Ovo me više muž nagovorio, pošto ja inače rijetko šta sebi uzimam, pogotovo nešto skuplje. I hajd,eto. A mogla sam, u svojim radnjama, makar 2 ili 3 da uzmem [sm=jezicek.gif]

Medić* -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (18.4.2013 9:23:25)

pa kad u prodavnici imaju "mršava
" ogledala[sm=smiley36.gif]

Sto bi ja jedno takvo kuci da imam [sm=smiley36.gif]

Mya_81 RR -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (18.4.2013 9:26:07)

Ovo me više muž nagovorio, pošto ja inače rijetko šta sebi uzimam, pogotovo nešto skuplje. I hajd,eto. A mogla sam, u svojim radnjama, makar 2 ili 3 da uzmem [sm=jezicek.gif]

Ho'š ti muža slušati [sm=smiley36.gif]

palachinken -> RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? (18.4.2013 9:30:25)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

pa kad u prodavnici imaju "mršava
" ogledala[sm=smiley36.gif]

Sto bi ja jedno takvo kuci da imam [sm=smiley36.gif]

Samo iskreneš ogledalo, ono da je dole odmaknuto od zida, a gornjim dijelom naslonjeno na isti i onda te vizuelno izduži sam tako. Pride još uzmeš neko blago tonirano ogledalo...pa onda malo prigušiš svjetla...i voila:
[img]http://www.celebritieswalls.com/wp-content/uploads/2011/07/Miranda-Kerr-Photo.jpg[/img]
[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>