|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
27.2.2014 21:15:15   
salmy

IZVORNA PORUKA: anidla

Hello

ja sam sebi kupila u Lindexu kosulju sa 70 KM na 20 user posted image , zatim Noi maicu 7 KM, sebi ves, tetkinoj mezimici majcicu, gegice...

odem onda do BBI i kupim jos jednu kosulju user posted image

Dobro snizenje ali mogla je punda biti i bolja...

Otkud tebe na temi,pomislila sam da si nas zaboravilauser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1776
27.2.2014 21:17:10   
salmy

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Bila sam i ja, pa iskreno isplati se otici makar zbog grudnjakauser posted image , za cure nema nista, djecaci isto tanko, ali mislim da ce svako pronaci barem nestouser posted image

sisnjaka ima raznihuser posted image oni sa sljokicama su cool...sutra idem da se skidam..meni treba dodatna oprema,,a mojih brojeva vazda imauser posted image

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1777
27.2.2014 21:58:16   
Tajno moja
Ja večeras bila u Lindexu u Importaneu,za dječake uzrasta 3,4 godine ne nađoh ništa na sniženju-jedino zimske kape! :P Za curice nema šta nema!

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1778
27.2.2014 22:06:26   
R&T@

IZVORNA PORUKA: salmy

Bila sam i ja, pa iskreno isplati se otici makar zbog grudnjakauser posted image , za cure nema nista, djecaci isto tanko, ali mislim da ce svako pronaci barem nestouser posted image

sisnjaka ima raznihuser posted image oni sa sljokicama su cool...sutra idem da se skidam..meni treba dodatna oprema,,a mojih brojeva vazda imauser posted image

I meni se bi mrsko "uputiti u kabinu"...

A jutros je ponuda bila bas dobra...

Sreca (u nesreci) ne bojim se za svoj broj...user posted image

Za djevojcice sam mnogo toga nasla...
rano jutros, istina...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1779
28.2.2014 1:06:08   
delfin
ja sam kasno otišla ali našla sam ipak par stvarcia, al sam u bbi vidjela kako tete koje rad eizvlače svašta što su nakupovale
a po običaju kad god šta tražim za mog djecaka bas tog broja nema,

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1780
28.2.2014 10:51:25   
ninuska

IZVORNA PORUKA: salmy

Koliko su vam ti sisnjaci? Da vidim isplati li mi se iciuser posted image .
Bila jucer i samo maloj kupila stvarcice i nisam imala vremena da gledam za sebe, a grudnjak bi mi trebao

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1781
28.2.2014 19:10:00   
Full Moon
ninuska, sad su ti sisnjaci 8, 12, 16 KM, ovi sto su snizeniuser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1782
2.3.2014 19:12:39   
Tajno moja
Zna li neko kad su snizenja u Extreme intimo?

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1783
3.3.2014 9:54:53   
škorpija
kad će u carpisi, hoće li biti kakvo sniženje za 8. mart

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 1784
3.3.2014 9:58:58   
ninuska
U Almi Ras je od danas dodatno snizenje...valjda povodom praznika...tako mi rece ona teta kad sam nesto kupovala kod njih

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1785
3.3.2014 10:02:46   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Zna li neko kad su snizenja u Extreme intimo?

bilo sniženje u januaru. došla im je nova kolekcija.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 1786
3.3.2014 10:10:13   
anitaa
taman htjedoh napisati, prošle sedmice uzela sebi i curi veša, slabo brojeva ima, ali se može naći (50 i 30 % sniženo), a pošla po pidžamu, kaže prodavačica otišle su i prije sniženja... ali utjeha - baš im je fina nova kolekcija, valja otići dok i to nije otišlo..

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1787
3.3.2014 11:01:11   
leona81
Ja jucer u importanneu al apsolutno nema nista ni za M ni za mene na snizenju. Grudnjaci samo 75 broj. Sve izgleda otislo.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1788
3.3.2014 11:12:29   
Tajno moja
ma i mene su pidžame najvise interesovale,znaci nista....moram cekati sljedece snizenje :(

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1789
3.3.2014 12:21:45   
anitaa
sjetila se pidžame, pa prošetala do papagajke, u Almi Ras uzela, 50 % sniženo, 35 KM, nisam nikad njihove pidžame uzimala, pa vidjećemo..

Neposredna veza do poruke: 1790
4.3.2014 12:42:48   
elmaL

IZVORNA PORUKA: anitaa

sjetila se pidžame, pa prošetala do papagajke, u Almi Ras uzela, 50 % sniženo, 35 KM, nisam nikad njihove pidžame uzimala, pa vidjećemo..

ja imam njihovu pidžamu, kupljena prije godinu, kao nova mi je i sad zaista, jako fina user posted image

ja sam nedavno uzela gaćice i dječaku bodić na sniženju, tražila ogrtač, al ovaj što se meni svidja samo jedan veliki broj ostaouser posted image

moraću opet otići treba mi vešauser posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1791
4.3.2014 12:52:33   
anitaa
super, još traje sniženje od 10 %, valjda 8.martovsko, ali nove kolekcije....i ja sam uzela veša, može se naći...koja veličina ogrtača ti treba za dječaka, blizu mi je posla, a i sebi još nekih stvari trebam pogledati?

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1792
4.3.2014 14:49:58   
elmaL

super, još traje sniženje od 10 %, valjda 8.martovsko, ali nove kolekcije....i ja sam uzela veša, može se naći...koja veličina ogrtača ti treba za dječaka, blizu mi je posla, a i sebi još nekih stvari trebam pogledati?

ogrtac sam za sebe trazila user posted image odavno ga gledam u izlogu, bio je 50 i nesto KM, a sad je oko 30ak, tanji lagani, treba mi i za porodiliste i kuci, pa bih neki fini, medjutim ostala bila jedna velicina povelik mi...ovo je bilo u radnji u Mostaru u Mepasu, ne znam gdje si ti user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1793
4.3.2014 14:59:56   
anitaa
ja sam u Sarajevu, nije mi teško pitati broj je li ima (koji već), ili boja, e sad imaš li nekog tu da ti uzme i pošalje ne znam...i ja sam iz Mostara, valjda ću i ja sad nekad dole...mislim, ako ti se baš svidio ogrtač, ako onako srednje - onda ništa user posted image ... moji roditelji žive preko puta Mepasa, u Uglovnici...

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1794
4.3.2014 15:33:56   
elmaL

ja sam u Sarajevu, nije mi teško pitati broj je li ima (koji već), ili boja, e sad imaš li nekog tu da ti uzme i pošalje ne znam...i ja sam iz Mostara, valjda ću i ja sad nekad dole...mislim, ako ti se baš svidio ogrtač, ako onako srednje - onda ništa user posted image ... moji roditelji žive preko puta Mepasa, u Uglovnici...

i ja sam do nedavno bila zivjela u blizini user posted image
hvala ti draga, necu da te obavezujem a nije mi toliko hitno, imam jos vremena da nadjem, da je nesto drugo i hitnije, mozda bih te peglala user posted image user posted image
hvala svakako user posted image

E i A=<3

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1795
4.3.2014 15:39:57   
anitaa
ok, nema na čemu...pozz za moj Mostar...

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1796
8.3.2014 6:42:31   
Lavica28
U baby centru snizenje autosjedalica cybex 15%.

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1797
8.3.2014 17:45:19   
bebaa
u TT radnji na Ferhadiji 20% na novu kolekciju......user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Lavica28)
Neposredna veza do poruke: 1798
9.3.2014 8:20:37   
Hannica

Super su im pidzame,kao i ostale stvari.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1799
11.3.2014 17:17:05   
leona81
Bili ste u pravu, dakle meni je radnica dala krivu info. vjerovantno ce se i radnja uskoro zatvoriti

Poštovani članovi,

ovim putem Vas obaviještavamo da se naša igraonica u BBI centru, Sarajevo, zatvara zbog isteka ugovora.
Nažalost, nismo našli novu varijantu po kojoj bi igraonica nastavila poslovati.
Zadnji radni dan igraonice je 19.03.2014.
Iz navedenog razloga više nećete imati mogućnost koristiti ostvarene bodove za proslavu rođendana.
Iste može iskoristiti za drugu pogodnost, popust od 10% prilikom kupnje.
Ukoliko osmislimo novu pogodnost mimo navedenog popusta, o istoj ćemo Vas odmah obavijestiti.

Zahvaljujemo na razumijevanju i lijepi pozdrav,

Vaš one2play

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *