|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
26.2.2014 19:40:40   
Full Moon
Tiki, sta mi radis user posted image , vrijedi li otici, je li ista ostalo nakon tebeuser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1751
26.2.2014 19:52:18   
minie

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Tiki, sta mi radis user posted image , vrijedi li otici, je li ista ostalo nakon tebeuser posted image

I mene zanima user posted image

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1752
26.2.2014 20:21:58   
Hanady RR
Ima ima ostalo je još...a ja iza tiki bila...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 1753
26.2.2014 20:34:57   
bellla
Najbolji izbor je za male bebe,ali moze se naci i za starije curice tunika,haljinica,vel od 92-122,sve u svemu ok :)

Be happy,it drives people crazy!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1754
26.2.2014 20:48:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image
ja sam najvise kupila 122,sve joj veliko al za dogodine tamanuser posted image 116 slabo ima, ima dosta manjih stvari. u importanu je veci izbor djecu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1755
26.2.2014 20:48:38   
salmy

IZVORNA PORUKA: bellla

Najbolji izbor je za male bebe,ali moze se naci i za starije curice tunika,haljinica,vel od 92-122,sve u svemu ok :)

Jel de sve si pokupila'? ona cura na kasi radi ovouser posted image konta kolko djece imas

A sve obuko jedno preko drugog i on radi ovouser posted image user posted image a ja trcim za njim i radim ovo user posted image a mm sve gleda i viceuser posted image jer smo ga izbunariliuser posted image

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1756
26.2.2014 20:49:39   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image
ja sam najvise kupila 122,sve joj veliko al za dogodine tamanuser posted image 116 slabo ima, ima dosta manjih stvari. u importanu je veci izbor djecu

ja bila u BBI
slučajno u BBI sretnemo sniženje...
za veliku nisma ništa našla ono što joj treba...maloj par tunika, majica uzela ništa posbeno...i dva komleta za babineuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1757
26.2.2014 20:50:39   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: salmy

Jel de sve si pokupila'? ona cura na kasi radi ovouser posted image konta kolko djece imas

A sve obuko jedno preko drugog i on radi ovouser posted image user posted image a ja trcim za njim i radim ovo user posted image a mm sve gleda i viceuser posted image jer smo ga izbunariliuser posted image

mLogo dobro složeni smajlićiuser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1758
26.2.2014 20:51:17   
teacher75
alanu sam kupila majicu angry birds kratkih rukava, 98 8km samo i jednu kratkih bijelu sa necim crnim samo 4km- u bbi. u importanu ima kosuljica za vece djecake i majica po 8 i 10 km divnih a i jefitinijihuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1759
26.2.2014 20:52:49   
teacher75
e ovo njihovo snizenje ja cekam vec mjesec danauser posted image urade oni to 2 puta godisnje. sebi sam uzela zelene pantole i zeleno teget dzemper na kopcanje na pruge po 15ak km

Neposredna veza do poruke: 1760
26.2.2014 20:53:01   
Hanady RR

alanu sam kupila majicu angry birds kratkih rukava, 98 8km samo i jednu kratkih bijelu sa necim crnim samo 4km- u bbi. u importanu ima kosuljica za vece djecake i majica po 8 i 10 km divnih a i jefitinijihuser posted image

imal dole preko 122 broja za cure ta

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1761
26.2.2014 20:54:22   
salmy
nama treba trenerkica donji djelova,ali nema..kaze cura nisu na snizenjuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1762
26.2.2014 20:55:35   
teacher75

ne znam ima li za cure, ovo sam vidjela u odjelu za djecake al nisam sigurna da u importanu imaju angry birds

< Poruku je uredio teacher75 -- 26.2.2014 20:56:00 >

Neposredna veza do poruke: 1763
26.2.2014 20:56:43   
bellla

Jel de sve si pokupila''''? ona cura na kasi radi ovouser posted image konta kolko djece imas

hahaha,luda si user posted image user posted image

< Poruku je uredio bellla -- 26.2.2014 20:58:51 >

Neposredna veza do poruke: 1764
26.2.2014 20:59:36   
Hanady RR
hajd nek bar Arman hajruje...moram javiti Miki

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1765
26.2.2014 21:00:45   
bellla

Nema Hanadi,samo neke haljinice i tunike,bolero koji,jaknica i co

Neposredna veza do poruke: 1766
26.2.2014 21:13:54   
R&T@
Mogla je neka od vas poslati sms dojavu...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1767
26.2.2014 21:50:35   
Full Moon

IZVORNA PORUKA: R&T@

Mogla je neka od vas poslati sms dojavu...user posted image

Ma idemo mi da pokupimo ove S velicine za mameuser posted image , nekad te djecije preskocitiuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1768
26.2.2014 21:54:28   
salmy
Tiki je bacila user posted image ..ja procitah i po gasu...kad tamo Bellla user posted image

Nisam imala vremena ni rucat

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1769
26.2.2014 21:56:53   
Full Moon

Tiki je bacila user posted image ..ja procitah i po gasu...kad tamo Bellla user posted image

Ma Tiki nam uvijek javi za Lindexuser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1770
26.2.2014 21:58:03   
salmy

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Ma Tiki nam uvijek javi za Lindexuser posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 1771
27.2.2014 0:15:15   
bellla
user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1772
27.2.2014 16:30:57   
škorpija
bila u lindexu, kupila 5 majice dječijih po 6 i 8 KM, košučju s kravatom za sestrića 12 KM i sebi grudnjak 8 KM, dosta se probralo, nije neki izbor

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1773
27.2.2014 19:20:11   
Full Moon
Bila sam i ja, pa iskreno isplati se otici makar zbog grudnjakauser posted image , za cure nema nista, djecaci isto tanko, ali mislim da ce svako pronaci barem nestouser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1774
27.2.2014 19:36:07   
anidla
Hello

ja sam sebi kupila u Lindexu kosulju sa 70 KM na 20 user posted image , zatim Noi maicu 7 KM, sebi ves, tetkinoj mezimici majcicu, gegice...

odem onda do BBI i kupim jos jednu kosulju user posted image

Dobro snizenje ali mogla je punda biti i bolja...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *