|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
15.8.2013 23:28:59   
Full Moon
Ajde sutra cu ranom zorom, cisto da me ne masi, hahahhaah, joj sve smo iste, kao da se dzaba dijeli kad je snizenjeuser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1251
16.8.2013 11:09:13   
anidla
Jutro

ja samjuce bila u lindexu, uspjela sam Noi kupiti dzemper, duks, hlace i komplet sorc sa majicom....sve placeno ni citavih 40 km
user posted image

hvala tiki za infouser posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1252
16.8.2013 11:14:28   
teacher75
superuser posted image ja idem popodne, nadam se da ce sta ostatiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1253
16.8.2013 11:15:47   
MicoTico
Ja ću aBd sutra ujutro do Lindexa, valjda je i kod nas sniženjeuser posted image
A baš sam šmekala tu haljinku što spominjete.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 1254
16.8.2013 11:17:53   
teacher75
.

< Poruku je uredio teacher75 -- 16.8.2013 11:18:37 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1255
16.8.2013 11:25:42   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: anidla

Jutro

ja samjuce bila u lindexu, uspjela sam Noi kupiti dzemper, duks, hlace i komplet sorc sa majicom....sve placeno ni citavih 40 km
user posted image

hvala tiki za infouser posted image

i ja sma punu kesurinu za 50 Km kupila...
čak me mm pohvaliouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1256
16.8.2013 11:41:17   
Full Moon
Tiki, da li da ti kazem hvala ili grrrrrrrrrrr, mrzim snizenja, hahaha, salim se, super je snizenje, kupilo se slatkih stvarcica, i opet nista sebi ne kupih, pihhhhuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1257
16.8.2013 15:15:19   
ninuska
Nije bilo haljine na pruge, ali sam zato uzela u sivoj boji. Nadjoh zimski sal za cijelih 6 km, i par stvarcica za malu, mada se raprodalo za djecu. Nema neki izbor dugih rukava, al haj.
Hvalaaa tikiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1258
16.8.2013 15:22:04   
mamina princeza
sta je sa orchestrom ima li jos ista tamo ...zna li neko :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1259
16.8.2013 15:25:49   
leona81
hvala tiki i ja kupih svasta u lindexu za M i pokloncic za jednu malenu, sebi nista, zurila sam a i mozda je tako bolje, izasla bi sa minusom na kartici

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1260
16.8.2013 15:27:48   
Visnja RR
zar fakat ima nešto u Lindexu...ja mjsecima tamo ništa normalno nisam vidjela...
mogla bih sutra u izvidnicu

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1261
16.8.2013 15:28:32   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

zar fakat ima nešto u Lindexu...ja mjsecima tamo ništa normalno nisam vidjela...
mogla bih sutra u izvidnicu

e sutra ti je kasno...kolegica maloprije dođe...samo jednu majicu surici kupilauser posted image
razgrabilo se...
ja sma bila sinoć

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1262
16.8.2013 15:32:35   
Visnja RR
bolje je.... da ne pogazim zakletvu da vise nista necu kupiti neki period user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1263
16.8.2013 15:35:32   
Hanady RR

bolje je.... da ne pogazim zakletvu da vise nista necu kupiti neki period user posted image

ti s ebaš bezvezno vrijeme zaklinješuser posted image pred sniženja...to kasnije kad stanu nove kolekcije vaditi zakuneš s efinouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1264
16.8.2013 15:40:20   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ti s ebaš bezvezno vrijeme zaklinješuser posted image pred sniženja...to kasnije kad stanu nove kolekcije vaditi zakuneš s efinouser posted image

ma nakupovala sam vec.... kao i obicno skromno user posted image

a kad dođe nova kolekcija nema šanse da se zakunem user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1265
16.8.2013 15:45:11   
Skvo RR
Ja sam sada bila u OVS u interex-u tamo po meni ima dobar izbor..a lindex meni 0 bodova...ja Umi fakat nista nisam nasla.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 1266
16.8.2013 15:52:09   
I love youu
Znaci vec u Lindexu nema nista user posted image
A zar se isto nije rasprodalo u OVS, ja bila prije nekih 10tak dana i slab izbor isto bilo snizenje i nestalo svega.

28.04.2013.god. Moja princeza :))))

Neposredna veza do poruke: 1267
16.8.2013 21:41:30   
teacher75
bila danas u lindexu i juce se valjda dosta toga rasprodalo nazalost. bila sam dan prije ovoh snizenja i bilo je svega a sad slabo. al ipak uzeh par ljetnih stvari za iducu godinu Lani a Alanu nadjoh par dugih rukava za jesen, sebi pantole od 16km ,tako da ipak nesto nadjohuser posted image isla sam i u oviese, nije ni cudo sto je veci izbor, meni je ono i dalje skupo- ovo u lindexu je duplo jeftinije

(odgovor članu I love youu)
Neposredna veza do poruke: 1268
16.8.2013 23:20:11   
škorpija
u lindexu sam bila večeras, meni je ovo fakat prvo PRAVO sniženje, kao što su sniženja u zapadnim zemljama, svega sam nakupovala, majičicia pamučnih dugih rukava po 6 KM, divne hlače kuminoj curici za 15 Km, još mi anidla kaže da se dosta rasprodalo, ali i dalje je esktra, bravo za lindexuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 1269
16.8.2013 23:30:56   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

u lindexu sam bila večeras, meni je ovo fakat prvo PRAVO sniženje, kao što su sniženja u zapadnim zemljama, svega sam nakupovala, majičicia pamučnih dugih rukava po 6 KM, divne hlače kuminoj curici za 15 Km, još mi anidla kaže da se dosta rasprodalo, ali i dalje je esktra, bravo za lindexuser posted image

nije im prvi put. znaju oni ovako napraviti 2 puta godisnje, pa prati ubuduceuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1270
17.8.2013 0:17:12   
leona81
ma ja sam nasla i to bilo je nasih brojeva, jednu majicu 110 nadjoh, tunike 116 i 122, i nasla sam trenerkicu 110 divnu, zao mi je sto nije bilo i u drugoj boji...koliko sam ja jutros vidjela ostalo je stvari za malene i to fenomenalnih do broja 86 tamo na odjelu za bebe, uzela sam divnu pidzamu za 7 KM ovdje na odjelu za vece vidjela sam jednu divnu jaknu unutra flis a izvana nepropusna mislim da je 86 br, bilo je i majica u broju 92

zanima me sta ima za odrasle i da li je ostalo stvari u broju L, da li je isto snizenje i u BBI?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1271
17.8.2013 9:42:25   
teacher75
snizenje je i u bbi al ne znam sta sad ima, ja bila prekjuce

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1272
17.8.2013 14:37:15   
MicoTico
Koliko vidim, u Sa je izgleda pravo sniženje u Lindexu, kod nas niđe veze. Ja sebi samo tangica nekakvih uzela, one kao dobro snižene (po2.5 KM), ostalo niđe veze, ni za djecu ni za mene. Samo nekakvi džakasti džemperi od konca i ljetne haljine na bretele u xxl veličini , a i one su snižene na 39,90.

Neposredna veza do poruke: 1273
18.8.2013 13:46:52   
MicoTico
U konzumu Perwol 3l - 7.95 na akciji (isti u DM-u kao na akciji 10.50user posted image )

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1274
18.8.2013 16:04:53   
Jeca_Perec
da li znate Lindex nedeljom do koliko sati radi?

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *