|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
15.8.2013 16:51:11   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Tiki da nema kakvih mantilića za curice u Lindex-uuser posted image
šta ima za cure...
jeli smao ljeto il ima i za jesen...pričaj

meni bezze izbor..ja emiru uzela dva duksa i dvije majice..i to je okej..za curice krpe ostale..ono ljetne stvari bezze.

dobro...
pametnom dvije dostauser posted image

nije mi dole importane na ruku...
BBi lindex nema dječije pa me zeza to malo...

al hajd OVS sam zato opustošilauser posted image za narednu godinuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1226
15.8.2013 16:53:06   
teacher75
ja sam lani uzela prije par dana komplet bambi tunika i helanke, pravo fine od disney, ne znam jel jos imaju al bio je i takav komplet sa onom macom al nije bila lanina velicina. pa sam uzela njoj haljinicu divnu za iducu godinu (ljetnu) i njenoj rodici za rodjendan, a uzela jos majice neke dugih rukava za djecake na pokon i alanu jednu cars dugih rukava. pa uzela lani divnu tuniku dugih rukava sarenu za jesen i tako touser posted image to je bilo prije par dana- e sad ne znam sta je danas ostalo, vidjecu sutrauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1227
15.8.2013 16:54:02   
Full Moon

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Da opet pojedine (skvo npr.user posted image ) ne bi propustile pisem na ovoj temi, snizenje igracaka u Konzumu 50 posto, samo danasuser posted image

opet sam propustilauser posted image

user posted image , ako ne napisem, mozda potrefisuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1228
15.8.2013 16:59:19   
teacher75
samo da dodam da su ove majice dugih rukava bile 12-16 km a ako su sad snizene jos duplo onda je cijena smijesnauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1229
15.8.2013 17:00:28   
teacher75
a komplet tunika dugih rukava bambi i helanke za jesen je bio oko 25 km znaci sada ako se nisu prodali samo 12-13kmuser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1230
15.8.2013 17:01:18   
teacher75
ljetne haljinice- tunike su kostale prije ovog danasnjeg snizenja od 10-16km

Neposredna veza do poruke: 1231
15.8.2013 17:07:21   
teacher75
evo sad mi javi drugarica da je danas svojoj maloj nakupovala majica po 5-6 km, kaze da su superuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1232
15.8.2013 17:11:17   
Full Moon
tiki, bas si grozna, trebala si samo meni javitiuser posted image user posted image , sad ce svi pokupovati, buahahahahah
A btw, ja sam tako u orchestri kupila na ovom snizenju sto sam uspjela naci, a oni me nerviraju sa malim brojem velicina, svega dobiju po jedan komad, barem se meni tako ciniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1233
15.8.2013 17:13:37   
Hanady RR
tiki evo dok mm stigne doma jer sam ja do 16 bila on do 18 ja odoh doleuser posted image
dovoljno si reklauser posted image

mene opet orchestra sa bojama nervira...mantilić krasan ni petoba al samo crne boje...user posted image
šta će djetetu malom curici crn mantiluser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1234
15.8.2013 17:15:36   
Full Moon
Sta ti imas protiv crne bojeuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1235
15.8.2013 17:17:16   
Hanady RR

Sta ti imas protiv crne bojeuser posted image user posted image

user posted image

e nek si ga kupilauser posted image

ma moja H je mršavica baš...još u crnom baš ni na šta ne ličiuser posted image
a šteta...prije su imali oker, crvene...nema sadauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1236
15.8.2013 17:21:17   
Full Moon
Nisam kupilauser posted image , ali sam je cesto oblacila u crnu odjecuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1237
15.8.2013 17:24:49   
teacher75
i moja lana je u crnom ko lesuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1238
15.8.2013 17:26:42   
Hanady RR

Nisam kupilauser posted image , ali sam je cesto oblacila u crnu odjecuuser posted image

pa vi imate obraze mile...možete u crnouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1239
15.8.2013 18:07:22   
leona81
mi imamo divan crni mantilic sa sarenom postavom i sarenim dugmicima...ja volim crnu:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1240
15.8.2013 22:21:11   
bellla
Dakle Tikiiiiiuser posted image hvala tiiii,kupih ja divnih stvariuser posted image

Be happy,it drives people crazy!

Neposredna veza do poruke: 1241
15.8.2013 22:49:22   
teacher75
nadam se da ce nama nesto ostati sutra i da niste sve pokupovaleuser posted image

(odgovor članu bellla)
Neposredna veza do poruke: 1242
15.8.2013 22:51:14   
ninuska

IZVORNA PORUKA: teacher75

u lindexu sve sto je bilo 50% snizeno od danas jos 50%! kupih onu teget haljinu na pruge za jesen sto je hanady spominjala nekidan za 20kmuser posted image

kakva je to haljina. Cijena je primamljiva user posted image Mogla bih i ja trknuti do BBi sutra

Neposredna veza do poruke: 1243
15.8.2013 23:04:32   
teacher75
IZVORNA PORUKA: ninuska

u lindexu sve sto je bilo 50% snizeno od danas jos 50%! kupih onu teget haljinu na pruge za jesen sto je hanady spominjala nekidan za 20kmuser posted image

kakva je to haljina. Cijena je primamljiva user posted image Mogla bih i ja trknuti do BBi sutra

divna, duzina do iznad koljena, teget sa bijelim prugama, malo deblji pamuk, rukavi do ispod lakta. za jesen extrauser posted image ima ista takva bijela sa teget il crnim prugama, nisam sigurna i slicna siva jednobojna. kad se udje u radnju u bbi skrene se desno pa ides do dijela gdje su snizene stvari, ima i maskirna isti krojuser posted image ostala je teget jos samo M a bijela je bila i L. teget nije bilo S ni L a za bijelu nisam sigurna. treba ti broj manje nego sto inace nosis

< Poruku je uredio teacher75 -- 15.8.2013 23:07:11 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1244
15.8.2013 23:06:07   
ninuska

IZVORNA PORUKA: ninuska

divna, duzina do iznad koljena, teget sa bijelim prugama, malo deblji pamuk, rukavi do ispod lakta. za jesen extrauser posted image ima ista takva bijela sa teget il crnim prugama, nisam sigurna i slicna siva jednobojna. kad se udje u radnju u bbi skrene se desno pa ides do dijela gdje su snizene stvari, ima i maskirna isti krojuser posted image

user posted image . Odoh sutra, i ja bih teget

Neposredna veza do poruke: 1245
15.8.2013 23:09:11   
teacher75
ne znam jesi li primijetila ali sam gore uredila post i napisala ti koje su velicine bile danas

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1246
15.8.2013 23:10:11   
teacher75
user posted image sad vidjeh da nisu bijele pruge nego crne- znaci teget sa crnim prugamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1247
15.8.2013 23:11:17   
ninuska
Sad vidim user posted image . nosim inace M, al odem svakako, nesto cu naci, ne mora biti teget. Mislim, maskirnu necu svakako user posted image

Neposredna veza do poruke: 1248
15.8.2013 23:16:36   
Full Moon
Ima li XS, ahhahhhahahahuser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1249
15.8.2013 23:22:20   
teacher75

Ima li XS, ahhahhhahahahuser posted image

ne bih rekla za teget, bijela mozda ima, mislim da je teget samo M ostala al nisam 100% sigurna, znam sigurno da L i S nisu imali teget

Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *