|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
10.12.2012 14:15:11   
rose
u sport life-u djecije cizmice snizene 50%...ima u crvenoj i plavoj boji, brojevi 24-27...sad su oko 29 KM...za ovo vrijeme, futrovane, impregnirano platno, debeli dzon

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 701
10.12.2012 14:52:54   
narin3
Zna li možda neko kad je sniženje u fisu i da li ima negdje sniženje košulja za dječake od 10 god?

O vjernici, tražite sebi pomoći u strpljivosti i obavljanju molitve! Allah je doista na strani strpljivih..(El Bekare 153)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 702
10.12.2012 14:54:45   
Nedi
IZVORNA PORUKA: narin3

Zna li možda neko kad je sniženje u fisu i da li ima negdje sniženje košulja za dječake od 10 god?

Koliko ti je hitna ova info? Ja cu ici u FIS jedan dan do 21.12. i gledati cu kosuljice za djecake. Mi smo N broj 8 uzeli za 22KM i bas je medena

< Poruku je uredio Nedi -- 10.12.2012 14:55:07 >

(odgovor članu narin3)
Neposredna veza do poruke: 703
10.12.2012 15:03:01   
narin3
IZVORNA PORUKA: Nedi

Koliko ti je hitna ova info? Ja cu ici u FIS jedan dan do 21.12. i gledati cu kosuljice za djecake. Mi smo N broj 8 uzeli za 22KM i bas je medena

Pa meni bi trebalo do petka, jer idem na put, a i ja sam mislila otići do fisa, možda u četvrtak. Mada bih volila znat da li je počelo to sniženje, jer ako nije, ja nebi išla.

O vjernici, tražite sebi pomoći u strpljivosti i obavljanju molitve! Allah je doista na strani strpljivih..(El Bekare 153)

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 704
10.12.2012 15:20:00   
Nedi

Pa meni bi trebalo do petka, jer idem na put, a i ja sam mislila otići do fisa, možda u četvrtak. Mada bih volila znat da li je počelo to sniženje, jer ako nije, ja nebi išla.

Ne znam kad cemo mi ici dok se sve poslozi (dok mm dođe na vrijeme sa posla, ja ozdravim itd). Ako budem isla javiti cu ti na ovoj temi user posted image

(odgovor članu narin3)
Neposredna veza do poruke: 705
10.12.2012 15:22:46   
leona81

IZVORNA PORUKA: ninuska

Klavijatura je opet na snizenju u Konzumu. Kosta 29,95 KM :). Cini mi se da je neko govorio da bi kupiouser posted image

jeste, Visnja...
ja sam uzela malenoj prosli put onu slagalicu interaktivnu, slozi se pa ima kao puteljak i onda pepeljuga se navije i po tome plese...ako neko vidi ovakvo nesto slicno nek mi javi, hvala

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 706
10.12.2012 15:29:02   
maja_86

IZVORNA PORUKA: rose

u sport life-u djecije cizmice snizene 50%...ima u crvenoj i plavoj boji, brojevi 24-27...sad su oko 29 KM...za ovo vrijeme, futrovane, impregnirano platno, debeli dzon

podsjet me gdje su njihove prodavnice?!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 707
10.12.2012 16:43:03   
gvendolina
Sport life ima u merkatoru na ilidzi,ja sam u subotu bila u toj radnji ali nisam vidjela te cizmice :( da li su tek od danas na snizenju?
Leona cini mi se da u katalogu konzuma ima ta 3D slagalica,pogledaj na fb stranici konzuma

(odgovor članu maja_86)
Neposredna veza do poruke: 708
10.12.2012 16:54:01   
anidla

IZVORNA PORUKA: leona81

Klavijatura je opet na snizenju u Konzumu. Kosta 29,95 KM :). Cini mi se da je neko govorio da bi kupiouser posted image

jeste, Visnja...
ja sam uzela malenoj prosli put onu slagalicu interaktivnu, slozi se pa ima kao puteljak i onda pepeljuga se navije i po tome plese...ako neko vidi ovakvo nesto slicno nek mi javi, hvala

uzela bih i ja Noi za Novu godinu,ali isla bih ciljano u Konzum koji ima,zna li neko?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 709
10.12.2012 16:55:09   
leona81

IZVORNA PORUKA: gvendolina

Sport life ima u merkatoru na ilidzi,ja sam u subotu bila u toj radnji ali nisam vidjela te cizmice :( da li su tek od danas na snizenju?
Leona cini mi se da u katalogu konzuma ima ta 3D slagalica,pogledaj na fb stranici konzuma

da to je ta koju mi imamo...mislila sam da ima drugih

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 710
10.12.2012 17:06:52   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: anidla

jeste, Visnja...

uzela bih i ja Noi za Novu godinu,ali isla bih ciljano u Konzum koji ima,zna li neko?

Onaj na Pofalicima bi trebao imati,ako ima uopce,jer oni imaju dosta igracakauser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 711
10.12.2012 17:19:33   
rose

IZVORNA PORUKA: maja_86

podsjet me gdje su njihove prodavnice?!

imas u BBI, u skenderiji a ove sto sam ja vidjela su u ferhadiji...gdje nekad bila bata (bivsa knjizara svjetlost)

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu maja_86)
Neposredna veza do poruke: 712
10.12.2012 19:14:27   
moni
         Ja kako  imam  klub karticu Orkestre i kako vidjeh da je hanabanana napisala da je sniženje poslah muža da vidi.Ništa mi nije bilo jasno, znam da čekaju novu kolekciju da im dođe, ustvari dopuna nove kolekcije i da je sniženje prošlo.Muž ode, nit sniženja niti dopune  nove kolekcije, tako da znate.

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 713
10.12.2012 19:16:51   
Full Moon
moni, zakasnila si, bilo je 70 posto od 1. do 8. na svu robu u radnji, a dopunu ocekuju do kraja sedmice, barem tako kazuuser posted image

(odgovor članu moni)
Neposredna veza do poruke: 714
10.12.2012 21:09:10   
narin3

Ne znam kad cemo mi ici dok se sve poslozi (dok mm dođe na vrijeme sa posla, ja ozdravim itd). Ako budem isla javiti cu ti na ovoj temi user posted image

Ok, hvala

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 715
10.12.2012 21:11:38   
R&T@
narin, kod njih pocinje snizenje od 15.12.

sad imaju neku akciju, ali nije to touser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu narin3)
Neposredna veza do poruke: 716
10.12.2012 21:13:19   
demented
Ja sam bila u fisu prosle sedmice i nisam bas sigurna jer sam letimicno pogledala plakate ali mi se cini da je snizenje od 15.12.

S 2008
A 2011

(odgovor članu narin3)
Neposredna veza do poruke: 717
10.12.2012 21:22:21   
Full Moon
Od 15. 12. 2012. do 15. 01. 2013. snizenje u FIS-u, pise na fbuser posted image

(odgovor članu demented)
Neposredna veza do poruke: 718
10.12.2012 21:26:58   
R&T@
Hajde, vas dvije, sto prepisujete od meneuser posted image

Evo vam po jedan user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 719
10.12.2012 21:28:49   
Full Moon
user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 720
10.12.2012 21:32:27   
demented
moramo malo user posted image user posted image

S 2008
A 2011

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 721
10.12.2012 21:52:13   
narin3
hehe, ma hvala vam svimaaa

(odgovor članu demented)
Neposredna veza do poruke: 722
10.12.2012 22:26:42   
ninuska

IZVORNA PORUKA: anidla

jeste, Visnja...

Imas u Konzumu na Koreji. Isla sam veceras u kupovinu, pa sam vidjela.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 723
12.12.2012 13:17:55   
I love youu
Vidim da ste govorile da je snizenje u fisu sad od 15.12,pa me zanima kakva je dole odjeca za tek rodjene bebe?Isla sam u ovaj ovdje u sarajevu fis, jel takva odjeca ili?Kojih marki ima, jesu li neke no name ili?I ima li krevetica,kolica,kojih marki?Mislim vrijedi li mi ici dole po ovom snijegu i zimi.Koliko to bude snizenje, jel na svu robu?

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 724
12.12.2012 14:12:29   
mama75

Meni rekli da su za "suho vrijeme" user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *