|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sniženja !
4.12.2012 23:24:30   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Leena

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Evo gore uredih post...
stavih slike naših tutauser posted image
a za poklon...bjelkinja je...e neće joj svirat onda...hebiga nisma ni znala da imaju svirajuće i ne svirajućeuser posted image

evo nađoh sliku na netu, mrsko mi slikati, ovakve su ove tute, samo jedna roza, druga plava:
http://imgc.classistatic.com/cps/blnc/120716/958r1/0733jj0_20.jpeg

ma nema veze sto ne svira, zato imaj taj blesavi sladoled user posted image
btw, primijetila sam da se ovoj rozoj vise ne zatvaraju oci kad stavi cuclu, izgubila je, pa joj sada stavila od djecaka, nista... kako li je to uspjela pokvariti da mi je znati... jeste se kupala s njom, ali pise na uputstvu da smije u vodu

meni je sad ovo kupljeno u garaži...
hladno da silazim...a jeste tuta tamnija...
smao ja ti sladole dtaj nisma veijdela...ja sam išla sa namjerom ako je nađem kupim drugariciuser posted image user posted image
jedva čekam sutra da je dobro pogledam ...joj komeuser posted image

a nama ke rade kod obe...iako su uredno obe bile ne samo na kupanju nego i u moru ženo...
mi ti imamo i baby ciceve AS da ''ne poginu kad putuju'' user posted image i krevete i komodu za kupanje i kolica velika i mala i svašta neštauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 676
4.12.2012 23:25:17   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

ako ne bude sutra bornica u koreji killnucu seuser posted image

ama hoće ...
ne brini...ima ih hipter...
al porani ujutrouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 677
4.12.2012 23:29:45   
M kao Mama
hanadi kod nas je ta tamnija tuta, al ne svira, aaaaaaaaaa

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 678
4.12.2012 23:31:11   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

hanadi kod nas je ta tamnija tuta, al ne svira, aaaaaaaaaa

pa koliko sam ja skontala tamnija ne svira

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 679
4.12.2012 23:33:59   
Leena

ako ne bude sutra bornica u koreji killnucu seuser posted image

kad smo mi bili ostale su samo dvije, oba djecak (i nas je)

Hanady, pa vi punu opremu imateuser posted image Mi imamo hrpu odjece, jos jednu tutu viska, ni ona ne svirauser posted image , dvoje kolica i svije as, ali smo skoro sve dobili od moje rodice, koja je sada velika curetinauser posted image Ja sam kupila kolica.

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 680
4.12.2012 23:38:55   
teacher75
ja se sve nadam da ce ujutro izbaciti jos koju, poslala sam mamu da ujutro tamo ode jer je planirala kod mene sutra pa prije mene da svrati.meni se ne hoda sa alanom po ovoj zimi, jos uvijek kaslje, i on i lanauser posted image sto se tice beba, meni svejedno koja je, musko il zensko, lana ionako vidi bracu kad se presvlaci, a najsmesnije je sto i njegovu pisu zove kokarauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 681
4.12.2012 23:43:04   
Leena

ja se sve nadam da ce ujutro izbaciti jos koju, poslala sam mamu da ujutro tamo ode jer je planirala kod mene sutra pa prije mene da svrati.meni se ne hoda sa alanom po ovoj zimi, jos uvijek kaslje, i on i lanauser posted image sto se tice beba, meni svejedno koja je, musko il zensko, lana ionako vidi bracu kad se presvlaci, a najsmesnije je sto i njegovu pisu zove kokarauser posted image

Iskreno, meni je djecak slađi, ima smeđe okice, a to je bas rijetkost kod lutkica. Drzim fige da bude, Esma je presretna, eno ih zagrlila oboje i spavauser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 682
5.12.2012 0:22:59   
leona81

IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: milenium

e, ako ne ugrabite u Konzumi ima

na e kupi

http://www.ekupi.ba/DJECIJI-LAPTOP-192161.aspx

38 + dostava 20 to je 48 km.jer od 30.10 uvceli su plaćanje dostave 20 km za račun ispod 100 kmuser posted image

ma, nije tačno ja neki dan naručivala i 5 km platila dostavu

http://www.ringeraja.ba/forum/eKupi%25ba_popust_za_igra%C4%8Dke_10%25_!!!/m_1450728/tm.htm

pisali smo već na temi.prije je limit bio da je preko 20 km dostava besplatna a sad je taj limit 100.znači preko 100 km je dostava besplatna.

5 km je dostava do 100...preko 100 besplatna

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 683
5.12.2012 19:37:53   
teacher75
mama mi je uspjela ugrabiti zadnju baby born djecaka u koreji jutros

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 684
5.12.2012 19:53:11   
anđelo
mm došao sinoć s posla i nosi pune kese.Mi se svi okupili oko njega ko pilići ,a on još govoro Ho-ho-ho...user posted image user posted image user posted image

uglavnom svega nam uzeo ,društvenih igara,fisher price ,daljinski, za N , da ne dira naše. kornjaču neku što svijetli, fisher price knjiga neka ,plastična sa suncem..neki fol s brojanjem životinja,pa reflektor sa melodijama što se zakači na krevetac,i projektuje neke zvjezdice po sobi..ma svašta....3D puzli......igramo se još ...user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

Neposredna veza do poruke: 685
5.12.2012 20:42:44   
lepetetka
mi ne nađosmo laptop, nije bilo,user posted image ...ali gužve majko mila... mi uzeli za nas stare user posted image monopol, čovječe ne ljuti se user posted image , te nekakvih autića za paketiće ...kontala onu klavijaturu uzeti ali reko možda galami puno pa mi se nije dalo ... valjda bude još kakvih sniženja do NG pa kupimo i laptop...uglavnom žene javljajte user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 686
5.12.2012 20:47:10   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: lepetetka

mi ne nađosmo laptop, nije bilo,user posted image ...ali gužve majko mila... mi uzeli za nas stare user posted image monopol, čovječe ne ljuti se user posted image , te nekakvih autića za paketiće ...kontala onu klavijaturu uzeti ali reko možda galami puno pa mi se nije dalo ... valjda bude još kakvih sniženja do NG pa kupimo i laptop...uglavnom žene javljajte user posted image

pogledaj na fb ekupi.ba vidjela sam da imaju na snizenje igracke

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 687
5.12.2012 20:48:52   
Visnja RR
eeeee sad se sjetih da sam nesto htjela jos kupiti...klavijature sa mikorofonom user posted image al ajde valjda ce biti akd bude sljedeca akcija...
MM danas otisao u Wisu da pokupuje jos neke igrackice za rodjendane djecice nasih prijatelja i naracvno kupi jos asji nekakvih i sakrijemo sve to...

kaze uglavnom je sve opuhano... onih formula i terenskih motora uopste nema a bilo ih je brdo

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 688
5.12.2012 20:51:19   
mamine oci
http://www.ekupi.ba/Igracke-akcija-g6902.aspx

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 689
5.12.2012 21:22:49   
lepetetka
hvala mamine oči vidjet ću, sve se nadam da će oni opet dati neku akciju pred NG, pa ću još malo sačekati, ali eto ponešto sam i danas kupila, a usput i glavu razbistrila malo.. nego čuvaj nam se mila user posted image ako šta zatreba javi, zovi..
Višnja ono mi super izgleda i malo je falilo da kupim, ali mibi mrsko sa malom da isprobavam, jesi li ti slušala gdje ono, galami li puno?

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 690
5.12.2012 21:25:53   
Visnja RR
nisam ...samo me je vizuelno odusevilo... a mora da ima neki dugmic da se zvuk utisa user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 691
5.12.2012 22:04:32   
ninuska
IZVORNA PORUKA: mamine oci

IZVORNA PORUKA: lepetetka

pogledaj na fb ekupi.ba vidjela sam da imaju na snizenje igracke

Klavijatura je super i nije bucna. Ima bas puno melodija i cak ima i tipku za snimanje. Jucer je montirali i curica samo svira i u mikrofon vice MAMAAAAAAAAuser posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 5.12.2012 22:10:35 >

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 692
5.12.2012 22:49:04   
bananica

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

eeeee sad se sjetih da sam nesto htjela jos kupiti...klavijature sa mikorofonom user posted image al ajde valjda ce biti akd bude sljedeca akcija...
MM danas otisao u Wisu da pokupuje jos neke igrackice za rodjendane djecice nasih prijatelja i naracvno kupi jos asji nekakvih i sakrijemo sve to...

kaze uglavnom je sve opuhano... onih formula i terenskih motora uopste nema a bilo ih je brdo

da ti prodam za 60KM?

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 693
7.12.2012 12:52:13   
hanabanana
U Orkestri je sniženje, 50 %, a ako imate i klub karticu 70 %.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 694
7.12.2012 13:02:09   
teacher75
IZVORNA PORUKA: hanabanana

znas li slucajno imaju li neke kaputice ili mantilice za proljece za curice od 12 do 18mj. smedje ili sive boje?treba mi za poklon, obisla sam citav grad i nigdje nema

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 695
7.12.2012 13:54:46   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: hanabanana

znas li slucajno imaju li neke kaputice ili mantilice za proljece za curice od 12 do 18mj. smedje ili sive boje?treba mi za poklon, obisla sam citav grad i nigdje nema

Imaju. Koštaju oko 30-tak maraka, sa sniženjem.

Neposredna veza do poruke: 696
9.12.2012 20:34:11   
M kao Mama
U Merkatoru je super sniženje bodića i ostalih bebačih stvari, ja sam bodiće noćas plačala od 2,50, pa nadalje, ima ih divnih po 3 i nešto, 4, 4 ,50 KM,. pa da znate

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 697
9.12.2012 20:59:54   
selebriti

U Merkatoru je super sniženje bodića i ostalih bebačih stvari, ja sam bodiće noćas plačala od 2,50, pa nadalje, ima ih divnih po 3 i nešto, 4, 4 ,50 KM,. pa da znate

KOji je najveći broj što imaju?

Nama treba 98/104. I u kojem si ti Mercatoru bila?

Life begins at the end of your comfort zone

Neposredna veza do poruke: 698
9.12.2012 21:01:40   
M kao Mama
Joj, vjeruj mi brojeve nisam gledala, jer nama trebaju 74 ili 80, a bili na Socijalnom,

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 699
10.12.2012 13:55:44   
ninuska
Klavijatura je opet na snizenju u Konzumu. Kosta 29,95 KM :). Cini mi se da je neko govorio da bi kupiouser posted image

Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *