Anoniman -> RE: Vratimo djeci parkiće! (2.10.2011 21:48:17)
|
IZVORNA PORUKA: shejla super ideja....tek vidjeh temu, sutra stavljam slike parka u Dalmatinskoj.... Zanima me, da li vi, s' obzirom da ste organzacija, a ne pojedinac imate kontakt i mogucnost da dobijete neke dozvole/zabrane od PARKA ili Opcine ili MZ ili ko je vec nadlezan... Recimo, ovaj park u Dalmatinskoj koji spomenuh - vec je nekoliko puta "renoviran", ali bude sredjen citav jedan dan [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Porazbijaju stetocine sve, razvale ljulje, klackalice... A navecer se tu skupljaju kokuzi koji nemaju za kafane, a izasli su u grad, pa uzmu piva u granapu i, naravno, sve te flase i cepove i staklo ostane po parku... Osim toga tu izvode pse...u hladu ljeti tu borave romske porodcie (oni sto sviraju harmoniku na Ferhadiji) po cijeli dan, kao u svojoj avliji, beskucnici isto tu jedu, spavaju.... Tako da je neiskoristiv i kad bi bio sredjen... Pa pretpostavljam da se to moze nekako "iskorijeniti" kao svugdje u svijetu, gdje za pse imaju posebni ogradjeni parkovi, bez ljuljacki i tobogana...i gdje hodaju eko policajci i kaznjavaju stetocine... Drugo, da li se mogu dobiti dozvole da se naprave igralista u, npr. Velikom parku preko puta BBI ili u onom kod Svjetlosti....Ima povrsina, ali nema nikakvih sadrzaja za djecu... ovo je problem svih parkica ja i mm smo zato otisli u nasu mz...zatrazili da se sastanak organizira...nazalost, niko se drugi od roditelja nije pojavio sem nas dvoje...al eto...dali smo ideju da se postave kamere, da bude veci dio financiran od okolnih radnji tj. privatnika...a nesto od nas stanara...mislim da je to svima u interesu...e sad, hocemo li uspjeti ...vidjecemo...iako se sastanak opet trebao odrzati na istu temu, nije se odrzao...kako to vec biva...treba samo biti uporan
|
|
|
|