malena27 RR -> RE: Bolne menstruacije... (7.1.2011 13:44:03)
|
prenos postova IZVORNA PORUKA: veeseelaa juče sam gledala neku emisiji na tv-u u kojoj je govorio godinjak, kao uzroke neplodnosti izmedju ostalog naveo je česte upale genitalija i bolne menstruacije Ja sam imala prebolne menstruacije, povraćala sam i znala mi se desna noga ukočiti i trniti, ne kontam ja ovo njegovo izlaganje Do duše nisam nikad u to vrijeme išla kod dr da vidim šta mi je, smatrala sam da ima žena koje imaju i koje nemaju bolne menstruacije.... IZVORNA PORUKA: vjestica ne znam šta ne kontaš vesela? pa nekome PCOS uzrokuje neplodnost, a neko sa PCOS rodi djecu bez problema (moja kolegica dvoje rodila, prije nego što sma ja zatrudnila uopšte) a ja sa super nalazima i mm i mojim zatrudnila tek inseminacijom IZVORNA PORUKA: babygirl i meni su to govorili. ispostavilo se da je netacno i da je uzrok mojih bovlova i neplodnosti upravo ovo gore receno, stalne upale i endometrioza uzrokovale hidrosalpinks i bolne menstruacije . mada, bolne menstruacije mogu biti i iz drugih razloga naravno, kod mene su bile od togA IZVORNA PORUKA: Banana i moje menstruacije su uglavnom bolne, još ako sam prije toga bila fizički aktivnija... povraćam i jedino voltaren pomaže. bol u nozi/nogama je za vrijeme ovulacije, a zna i da glava zaboli. nisam čak imala ni česte upale, možda dvije tri. međutim, uz uvijek pokaže da je sve ok. dok sam bila djevojka nisam ni osjetila a u isto vrijeme moja najbolja prijateljica ne bi ustajala iz kreveta dok ne popije pola table voltarena. trebam li reći da je zatrudnila iz prve zaključak se sam nameće. IZVORNA PORUKA: veeseelaa ja sam laik za ove stvari, nisam imala pojma da bolne mjesečnice mogu kasnije biti problem ili znak da žene ima problema sa začećem
|
|
|
|