veeseelaa -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (18.1.2012 11:59:32)
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: veeseelaa meni je trudnoća bila školska, nikada nisam imala mučnine niti nesvjestice niti što slično radila sam do zadnjeg dana, čistila, prala prozore, penjala se itd Smiješno mi je bilo kad su mi u posjetu došli prijatelji i muž se sageo da trudnoj ženi zaveže cipele jer ona nije mogla ja i moj muž ostali paf ja sam mislila tada da je trudnoća svima valjda ista, al ja zaista nisam imala problem nikakav, mogla sam se saginjati, penjati i sl bez problema Što ne znači da u nekoj narednoj trudnoći aBd neću imati neki problem mogla sam i ja u prosloj [sm=nosecka.gif] a sada cim se sagnem uspusem se ko da sam kopala. sto se tice kila u prosloj trudnoci sam na porod otisla sa 13-14 vise a sada cu vjerovatno imati bar 15ak vise (jer trenutno imam 12 viska a imam jos mjesec i po do termina)nije strasno, kad viidm da neke zene dobiju preko 20kg ma gdje je strašno, to je odlično sad si vjerovatno umornija jer deveraš oko Lane, sasvim normalno a inače izgledaš odlično!
|
|
|
|