Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mala ne skontah je li ti hoces da pravis ili da narucujes? Ako hoces tu sliku ima da se kupi u Mercatoru i Bingu, bar je bilo. Ja iskreno nikad ne bih narucivala klasicnu tortu, jer klasicnu i ja mogu da napravim, ja iskreno uzimam fondant a ne tortu, mislim uzimam tortu od fondanta, prosle godine je Ana dobila na poklon od Kolacare, a ove cu ja da joj kupim, mada sam kontala mozda da se i ja malo igram pa i ja jednu napravim jer i onako pored narucena planirala sam praviti jos jednu, samo onda fondant da polijepim. Slag ne volim ni na slici vidjeti, a ne jesti, ali to je moje misljenje
ja samo pjevam ja smao sviram ja nemama rzalog da se živcirammmmmmm
nego za torte...u ovoj tvojoj priči elma-elmini http://www.facebook.com/pages/ELMINI/144245769002?ref=ts bez fondanta...urađene šlagom... kod nje je standardna torta okrugla super srećena 35 km bila do nedavno...možda je i sada a ukus...nama se dopada
evo sad gledam slike a na slikama torte s fondantom?
evo vidim i da sa slagom ima
Mi kad smo dobijali torte od Elme, bile su kombinacija fondana i slaga. Oblozena bi bila slagom, a aplikaciju bi napravila od fondana.
ja slag volim samo zivotinjskog porijekla...onaj biljni mi je za rigat i kad pravim svarcvaldicu...samo taj stavljam...tacno znam biljni prepoznati...zato nikad ne bih narucila slagiranu...jer gotovo uvijek rade sa biljnim
ja samo pjevam ja smao sviram ja nemama rzalog da se živcirammmmmmm
nego za torte...u ovoj tvojoj priči elma-elmini http://www.facebook.com/pages/ELMINI/144245769002?ref=ts bez fondanta...urađene šlagom... kod nje je standardna torta okrugla super srećena 35 km bila do nedavno...možda je i sada a ukus...nama se dopada
evo sad gledam slike a na slikama torte s fondantom?
evo vidim i da sa slagom ima
Mi kad smo dobijali torte od Elme, bile su kombinacija fondana i slaga. Oblozena bi bila slagom, a aplikaciju bi napravila od fondana.
to sam sad vidjela na slikama, da kobinuje....ma meni su torte sa slagom ukusnije
ma izaberi ti sliku koju zelis i posalji mu...to ti je jestivi papir i printer sa jestivim bojama...moze printat sta god...ja se kontala time bavit pa skontala da vec masa ljudi kod nas to rade...pa skontala da mi se nece isplatit
dadada, znas li slucajno kakva mora biti podloga za jestivu sliku? ja sam planirala praviti cokoladnu tortu gdje na vrh ide krema od vrhnja za slag (slatko vrhnje) i cokolade koja se prokuha i prelije preko torte. Znas li mozda mogu li onda na to (naravno kada se ohladi) staviti tu sliku?
mala...ja te nisam ignorisala ...majkemi...kako da tebe ignorisem...izvini ako sam ja...onda sam skroz nesvjesno
dadada no sikiriki ,ima ovdje par zenica koje predju preko mojih postova(ali i ja preko njihovih jer ne mogu da komentararisem svasta) i juce je bilo u istom trenutku njih par ali kao sto rekoh nije mi odgovaralo drustvo ja otisla drugim poslom.
mala...ja te nisam ignorisala ...majkemi...kako da tebe ignorisem...izvini ako sam ja...onda sam skroz nesvjesno
dadada no sikiriki ,ima ovdje par zenica koje predju preko mojih postova(ali i ja preko njihovih jer ne mogu da komentararisem svasta) i juce je bilo u istom trenutku njih par ali kao sto rekoh nije mi odgovaralo drustvo ja otisla drugim poslom.
Ja nisam, mame mi S. , jesam li?! Nisam...
simpa pa ti bi dobila po guzi da jesi,naravno da nisi pa jesi li simpa ili ne
hvala hanady a ja sam prosle godine elmini pisala vezano za tortu na fb i javila mi se nakon 15 dana tako da ne zelim opet
pa imaš broj mobitela zovi je
dadada, znas li slucajno kakva mora biti podloga za jestivu sliku? ja sam planirala praviti cokoladnu tortu gdje na vrh ide krema od vrhnja za slag (slatko vrhnje) i cokolade koja se prokuha i prelije preko torte. Znas li mozda mogu li onda na to (naravno kada se ohladi) staviti tu sliku?
mislim da da...al se jos raspitaj...mislim da moze bukvalno na sve...posto je to pravo tanak papir...kao paus papir...ako ne i tanji...cak mislim da bi i slag izdrzao...a cokolada definitivno
tnx dadada. Blizi nam se rodjendan, a ove godine ja pravim tortu, ali bi nam bas dobro dosla neka takva slika da malo bude interesantnije. Btw, znas li otprilike kakve su cijene tih slika? Cisto okvirno.
ma nisma ja vas skontala...ja mislila vi me kao taurus pitate za linkove...
a ove slike su super...najbolje idu na šlag...s tim naravno d avam i čokoladan krema u vrhnju čokolada će dati iste rezultate...smao to vam od slike zavisi...ako je svjetlija doje da dođu do izražaja na bijelom ipak bolje...